Скандал в Левски заради Кривия

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Скандал в Левски заради Кривия

Мнениеот peho » 24 юни 2009 18:42

А някой пита ли го него какво иска?!Защото на мен ми е ясно, а на вас варненчета?! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 24 юни 2009 18:51

алекс дали ще отиде в левски или ще остане при нас зависи най вече от това дали батков ще приеме условията на нашите шефове...защото мина вече времето на комунизма , когато добрите футболисти отиваха в софия с повиквателна , без право на отказване , щото забравяш какво е футбол!!!!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 24 юни 2009 19:23

Алоу ,модовете,тая тема не трябва ли да се премести във форум Левски ,малко са ни на нас грижите ,ще се занимаваме със скандалите им! :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2009 21:23

Не тук и е мястото!!!!!!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 24 юни 2009 21:31

veselin72 написа:алекс дали ще отиде в левски или ще остане при нас зависи най вече от това дали батков ще приеме условията на нашите шефове...защото мина вече времето на комунизма , когато добрите футболисти отиваха в софия с повиквателна , без право на отказване , щото забравяш какво е футбол!!!!!!

Пак ви казвам, ако желанието на един футболист е да премине в друг отбор 99% от случаите си тръгва.Примери много.Зависи какво иска Сашо?!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 юни 2009 22:55

Да,ако иска Сашо ще го пуснем и без пари???Хахахаха :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
vivedan
Контакти:

Мнениеот vivedan » 24 юни 2009 23:20

"Имам още една година договор с Черно море. Сега съм тук и се готвя с отбора. Евнтуално до трансфер в Левски може да се стигне, ако двете ръководства се договорят и ако аз искам" каза Алекс.
]Много двузначно!Май не гори от желание да се върне в Левски?!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 юни 2009 23:30

Аз мога да разсея двузначието.Кривия заяви днес пред феновете,че от Левски са му предложили двойно по-малка заплата от тази която му дава Черно Море и затова "не е поискал" ;) .За нас пак си е добре каквото и да стане.Ако замине-100 000 евро(за Даксон) и Веско Минев,ако остане-лидера ни и капитана,най-класния играч си продължава.Нямаме лош вариант :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 юни 2009 01:01

Той тоя скандал не е чак толкова голям за Кривия.... колкото за Огризката - няколко клуба се скандализираха вече за подписа ми. Може да се каже, че всички отбори ме искат заради двата ми леви крака 8-)
А пък и работата е там, че от отбора в който играя са съгласни да ме разменят единствено срещу 2 крави и да доплатят бъдещите ми купувачи 100 лв., иначе може и да не се осъществи трансфера ми :roll: Пък това си е доста сериозна трансферна сума, така че ще видим тепърва как ще се развият нещата и до какви скандали ще стигнат клубовете :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 юни 2009 09:27

Д.Б.: Черно море отряза Левски за Кривия
25 юни 2009 09:14
Моряците отказали да пуснат халфа, тъй като ще гонят пробив в Лига Европа
Трансферът на плеймейкърa на Черно море Сашо Александров в Левски на 99% ще се провали, научи ***.еu. Причината за това е, че след лекия жребий, който изтеглиха моряците в Лига Европа, шефовете от ТИМ твърдо са решили, че ще гонят пробив в евротурнирите и ще разчитат на голямата си звезда, която да ги поведе към битките по европейските терени.

Ако все пак се случи голяма изненада и моряците отпаднат от непретенциозните молдовци Искра Стал, съществува вероятност Алекс да акостира на Герена, като няма да е проблем ако е участвал в Лига Европа с екипа на варненци, после да бъде картотекиран и да се включи с Левски в Шампионската лига, стига сините да са успели да се докопат до така мечтаните групи в най-комерсиалния футболен турнир в света.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”