Скандал в Левски заради Кривия
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Скандал в Левски заради Кривия
А някой пита ли го него какво иска?!Защото на мен ми е ясно, а на вас варненчета?! 

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
алекс дали ще отиде в левски или ще остане при нас зависи най вече от това дали батков ще приеме условията на нашите шефове...защото мина вече времето на комунизма , когато добрите футболисти отиваха в софия с повиквателна , без право на отказване , щото забравяш какво е футбол!!!!!!
Алоу ,модовете,тая тема не трябва ли да се премести във форум Левски ,малко са ни на нас грижите ,ще се занимаваме със скандалите им! 

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Не тук и е мястото!!!!!!!!
veselin72 написа:алекс дали ще отиде в левски или ще остане при нас зависи най вече от това дали батков ще приеме условията на нашите шефове...защото мина вече времето на комунизма , когато добрите футболисти отиваха в софия с повиквателна , без право на отказване , щото забравяш какво е футбол!!!!!!
Пак ви казвам, ако желанието на един футболист е да премине в друг отбор 99% от случаите си тръгва.Примери много.Зависи какво иска Сашо?!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- Sagittarius
Да,ако иска Сашо ще го пуснем и без пари???Хахахаха 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
"Имам още една година договор с Черно море. Сега съм тук и се готвя с отбора. Евнтуално до трансфер в Левски може да се стигне, ако двете ръководства се договорят и ако аз искам" каза Алекс.
]Много двузначно!Май не гори от желание да се върне в Левски?!
]Много двузначно!Май не гори от желание да се върне в Левски?!
- Sagittarius
Аз мога да разсея двузначието.Кривия заяви днес пред феновете,че от Левски са му предложили двойно по-малка заплата от тази която му дава Черно Море и затова "не е поискал"
.За нас пак си е добре каквото и да стане.Ако замине-100 000 евро(за Даксон) и Веско Минев,ако остане-лидера ни и капитана,най-класния играч си продължава.Нямаме лош вариант 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Той тоя скандал не е чак толкова голям за Кривия.... колкото за Огризката - няколко клуба се скандализираха вече за подписа ми. Може да се каже, че всички отбори ме искат заради двата ми леви крака
А пък и работата е там, че от отбора в който играя са съгласни да ме разменят единствено срещу 2 крави и да доплатят бъдещите ми купувачи 100 лв., иначе може и да не се осъществи трансфера ми
Пък това си е доста сериозна трансферна сума, така че ще видим тепърва как ще се развият нещата и до какви скандали ще стигнат клубовете 

А пък и работата е там, че от отбора в който играя са съгласни да ме разменят единствено срещу 2 крави и да доплатят бъдещите ми купувачи 100 лв., иначе може и да не се осъществи трансфера ми

Д.Б.: Черно море отряза Левски за Кривия
25 юни 2009 09:14
Моряците отказали да пуснат халфа, тъй като ще гонят пробив в Лига Европа
Трансферът на плеймейкърa на Черно море Сашо Александров в Левски на 99% ще се провали, научи ***.еu. Причината за това е, че след лекия жребий, който изтеглиха моряците в Лига Европа, шефовете от ТИМ твърдо са решили, че ще гонят пробив в евротурнирите и ще разчитат на голямата си звезда, която да ги поведе към битките по европейските терени.
Ако все пак се случи голяма изненада и моряците отпаднат от непретенциозните молдовци Искра Стал, съществува вероятност Алекс да акостира на Герена, като няма да е проблем ако е участвал в Лига Европа с екипа на варненци, после да бъде картотекиран и да се включи с Левски в Шампионската лига, стига сините да са успели да се докопат до така мечтаните групи в най-комерсиалния футболен турнир в света.
25 юни 2009 09:14
Моряците отказали да пуснат халфа, тъй като ще гонят пробив в Лига Европа
Трансферът на плеймейкърa на Черно море Сашо Александров в Левски на 99% ще се провали, научи ***.еu. Причината за това е, че след лекия жребий, който изтеглиха моряците в Лига Европа, шефовете от ТИМ твърдо са решили, че ще гонят пробив в евротурнирите и ще разчитат на голямата си звезда, която да ги поведе към битките по европейските терени.
Ако все пак се случи голяма изненада и моряците отпаднат от непретенциозните молдовци Искра Стал, съществува вероятност Алекс да акостира на Герена, като няма да е проблем ако е участвал в Лига Европа с екипа на варненци, после да бъде картотекиран и да се включи с Левски в Шампионската лига, стига сините да са успели да се докопат до така мечтаните групи в най-комерсиалния футболен турнир в света.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!