Отборът, морето, Варна, фенските надежди

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Отборът, морето, Варна, фенските надежди

Мнениеот stefani » 26 мар 2014 18:56

Кой ще е треньор след Гонзо :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 мар 2014 19:23

stefani написа:Кой ще е треньор след Гонзо :lol:

Кой?!
Iceberg на 06 Мар 2014 16:22

Бях пуснал специална тема по казуса, но на някой админ не му хареса, явно не я сметна за важна и я набута (присъедини) към "Новини свързани с Черно море"???! Не може моряк да го е направил това, най-малкото, защото нас това ни интересува и ни е важно!!! А и "Кой"да бъде (или не бъде) новият ни треньор не е новина?! Новина ще бъде, като официално го съобщят от клуба, а дотогава.. ще е тема за догадки, предпочитания и мнения! Така, че ще е хубаво мисля темата пак да си се върне като самостоятелна, т.к. както казах е доста важна за нас, а и вече на 100% се знае, че Гонзо след края на сезона заминава... Мисля съм прав и моля този, който я преплъзна тихичко, да я върне!? Може пак по същия начин ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 26 мар 2014 20:01

Сякаш правят грешка, че не пуснаха Гонзо още сега и не назначиха новия треньор който и да е да си води отбора до края, да си напасва тактиките и вижданията , да си търси футболисти ако ще му отпускат пари и да сме готови за другото първенство, да няма оправдания.
Така или иначе шефовете не искат да играем в Европа.

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 26 мар 2014 20:51

Дали на Гонзо или на нещо друго се дължи, но морето започнаха да практикуват по-изчистен футбол. Правят ми впечатление, че не се страхуват да се хвърлят здраво дори и срещу по-сериозните отбори. Варна все пак ни е морската столица и заслужава да има сериозен отбор в А група.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 26 мар 2014 21:30

Черно море играе всеки мач за победа и това е голяма заслуга на Гонзо. Преди играехте май само в домакинствата.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 мар 2014 22:05

И преди Гонзо редовно си биехме т.нар. лидери вкл. и извън Варна!Например Чечо Генов за дълго време беше единствения победил на Лудогорец Арена ;).За тука,във Варна няма какво да говорим
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 мар 2014 11:39

Пиша моето мнение по точки:
1. Не смятам че ще настъпи голяма паника след напускането на Гонзо. Едва ли ще видим масово бягане на играчи. Не забравяйте, че А група отново ще намалее. Т.е. ще има още футболери, които или ще подритват в Б група или ще се съгласяват на по-малко пари в А. Като се има предвид кризата в ЦСКА (днес гледах реклама по ТВ. Бадема, Вальо и Тошко Янчев се излагаха заради малоумното им ръководство), разклатеното бъдеще на Левски, трудните дни в Локо Пд, Локо Сф, Черноморец и т.н., то си мисля че Черно Море ще си остане стабилен отбор в очите на що годе добрите играчи в България;
2. Според мен няма начин да сме кандидат за Б група, по-скоро ще държим средата и ще драпаме за повече;
3. А ако дойде по-голяма личност от Гонзо ? Не мога да кажа, че Гонзо е най-голямата личност водила Черно Море. Да не забравяме, че въпреки "личността" Гонзо, нашите мили собственици си правят каквото искат;
4. БФС не трябва да лицензира Тича. Ще играем на Младост или под моста ако трябва, ама не може тая мъка да ни преследва с години. Обрахме срама на А група с този терен;
5. Аз лично не ходя на мачове с Левски и ЦСКА, само и единствено защото не мога да понасям простотията която се излива на стадиона. Обикновено ходя на стадиона със сина ми (9 г.) и определено не искам той да вижда и чува това, което се случва по време на тези мачове. Това което група фенчета правят, разваля атмосферата и отблъсква много хора да идват на мачове. Отделно трябва да има клубна политика за увеличаване на феновете. Иска ми се да видя такава политика при нас, но уви ... Няма нормален фен магазин, няма съпътстващи дейности за популяризиране на клуба и т.н.;

Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 27 мар 2014 14:42

Iceberg написа:
black sea написа:
РМС Варненски моряк написа:Здравейте съфорумници!
След успешното есенно представяне на Гонзо и отбора... последва предколедна изненада за освобождаване на футболисти, съкращаване на бюджет и т.н. Бяхме се замечтали да гоним място в Европейските клубни турнири, но всичко остана само надежди след тези действия на ръководството. Все пак започнахме амбициозно плейофите с Литекс и ЦСКА, и изведнъж откровението на Гонзо по телевизията след последния мач на Тича: От лятото съм в Левски!
Не искам да коментирам желанията и решенията на Гонзо, само съм на мнение, че ръководството на Черно море му даде страхотен шанс да се изяви, докаже и котира като млад, переспективен и обещаващ треньор - подадена му бе ръка за реанимация във футбола. А сега на къде? С Гонзо или без Гонзо? Естествено животът не свършва и Черно море пак ще го има, но мисля, че ще настъпят катаклизми:
1. Отборът ще промени състава си доста сериозно или който и треньор да дойде(Никола Спасов или Илиян Илиев или друг) ще гради напълно нов отбор, който тепърва ще се обиграва, синхронизира и доказва в една жестока намалена А група. Някой ще напуснат сами, други ще тръгнат след Гонзо и т.н. Какво да очакваме от един нов отбор?
2. С този нов отбор и нов треньор в съкратения вариант на А група, най-логичното е пътят към Б група, още повече, че не очаквам селекция за атакуване европейските квоти, ще бъдем в режим на занижени разходи за отбора
3. Не виждам, че ще има желаещи у нас и в чужбина, да искат през лятото да дойдат и да заиграят в Черно море, поради липса на достатъчно мотивация и интереси, както и липсата на личност като Гонзо...
4. Миналото лято бях повдигнал темата за Варненските стадиони... Няма никакво развитие! Няма никаква информация от ръководството на отбора или от кметската управа? Как ще ни лицензират при новите условия... Направо сме за Б група... това е положението, вярвам че не ви харесва, но това е истина.
Истината е отражение на обективната реалност, а тя е такава!
5. Къде е фен клубът, къде са феновете, къде са гражданите на Варна къде са симпатизантите на варненския футбол, а предстои Варна да кандидатства за европейска столица на културата. Спортът също е култура за един град.

Очаквам вашите мнения, препоръки, изказвания ако мислите за отбора и Варна!

Колега, сега като отминаха няколко мача, още повече ме е яд за глупавите и неадекватни решения на ръководството, доколкото го има - уж юноши, а пък като ни хвана страха, че ще ни разгромяват, взехме Домо и Димо и пак никакви юноши. Този същия състав, можеше и все още може да се бори за четвъртото място, да речем. Само ни трябваше един халф, тип Жоро Илиев и толкоз, елементарно и простичко. В защита почти не се усеща липсата на Шерифа, така че малко, съвсем малко трябваше.
Нямаме стадион и затова по логиката на някои не трябвало да имаме амбиции и стремежи за нещо голямо, но аз да попитам Лудогорец като играят в София, какъв е проблема. Зализания тази година си прибра около 6-7 млн. евро и хич не му пука. Плюс това нали твърдим, че сме най-стария клуб в България, с традиции, история, успехи - защо да нямаме амбиции :!: :?: :roll: Нека не забравяме примерно мача с ПСВ - невероятна емоция, близо 7-8 хил. варненци на мач на Черно море извън Варна, пък било то и в Бургас, нещо нечувано и невиждано и досега. Така, че евротурнирите трябва да са ни единствената цел, т.е. класиране между първите три-четири отбора. Това е и единствения шанс, ТИМ евентуално да си избиват парите, които дават за отбора, защото в нашето смешно първенство няма никакви пари - нито от билети, нито от спонсори, нито от ТВ права. Давам ти пример - от споменатия мач с ПСВ, приходите от билети бяха около 200000лв., това са пари, които ги вземаме за цял сезон...така, че да не ми говорят някои, че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели.

"black sea, вместо да пишеш "някои", можеше спокойно да изпишеш Iceberg. По-мъжко щеше да е най-малкото. Изказах мнение, но забележи, не посочих моите виждания, а това как според мене мисли ръководството и да, казах, че донякъде ги разбирам. Донякъде, защото е супер трудно по чужди терени, без отбор за Европа и куп други подробности да влезем в групите и спечелим нещо. А ТИМ пари на вятъра не дават. Различно е. Не съм казвал, че "не трябвало да имаме амбиции и стремежи за нещо голямо" и " че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели". Не е коректно от твоя страна. Некоректно засилваш настроенията против мен. Защо?! Заплиташ интрига или просто нещо те дразня? Ами кажи ми бе, що подмолно?! На нас феновете винаги ще ни се иска да сме колкото се може по-напред, да се класираме за Европа, да бием, да има емоции... Други обаче дават парите, те решават и те явно мислят другояче. Така че, не търси под вола теле! Не е там. Пак казвам, ако имаш нещо против мене.. има си начин. А иначе, имаш право на мнение, аз исках само да уточня нещата. Това е.

Колега, колега, въобразяваш си. Нямам нищо против никого, може би само срещу ТИМ, защото си мислят, че са недосегаеми, вечни, държат се като абсолютни мутри, а не бизнесмени и т.н. Яд ме е, че уж имаме богати собственици, но без амбиции, цели и желания за нещо по-добро. Чудя се въобще, защо се занимават и харчат пари за Черно море, ей така, за едната идея ли. В тази връзка, за да не си помислиш, че съм единствения, който мисли така, прочети т.3,4 и 5 от мнението на колегата Кролик. Да си жив и здрав!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 мар 2014 17:13

И аз съм на мнение,че трябваше да пуснат Гонзо да отиде в Левски сега,а не на лято.Да си бяха назначили треньор,който да влезе във връзка с играчите,да се разберат овреме кой ще остава,кой ще си ходи.На тази база да тръгне новият да гради отбор за следващият сезон,а не пак в последният момент.Дори и да не се прави кой знае каква селекция,новият щеше да знае на кого ще може да разчита и какво точно ще му трябва на лято.А сега СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ ТОЧНО ЩЕ ОСТАНЕ НА тИЧА И КОЙ ЩЕ ЗАМИНЕ,НЕЗАВИСИМО от посоката.И ще дойде новият,ще се запознава с играчите по "картинки" и ще чака първата тренировка,когато с ужас ще установи,че няма играчи за един отбор.А изброените които евентуално ще искат да ритат в А група,вече ще знаят точно с кой отбор и ще го правят.Няма да ни чакат да се наумуваме,я.Отсега виждам кой ще замине с много голяма вероятност.
1.Китанов-вероятно в Лудогорец,ако не го продадем директно навън.
2.Котев-дойде заради Гонзо и ще замине с него/или след него/
3.Мишо Венков-същото като Котев
4.Еденилсон-вероятно ще поеме с Гонзо към Левски
5.Божилов ще му е последният сезон на Тича-къде ще ходи не зная,но няма да остане
6.Окоро се връща в Испания
7.За Бакари имаше някакъв интерес,дано остане.Засега няма нищо конкретно
Изброил съм 7 титуляри,като за Дани се колебая,но си мисля че ще е склонен да остане.Остават по всяка вероятност Станчев,Сашко,Сталев,дано и Живко не потегли към Герена,Паланков,Бакари,Коконов.Или това което остава би изглеждало така:
Вратар-Дашев???
2,Сашко 3 Живко 4 Сталев 5 Станчев
6.Коконов 7 Дани 8 Паланков 9Димо Атанасов
Бакари Бекир

Като гледам какво съм написал,ми се струва че една Б група от следващият сезон с този потенциал ни е в кърпа вързана.+руината Тича и нещата си идват на място.Ще бъдем фактор в Б група и от време на време ще посещаваме А група,поради липса на други,които могат да си позволят масрафа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 27 мар 2014 17:50

Кирил Котев:
Очакваното напускане на Георги Иванов на треньорския пост през лятото, отразява ли ви се по някакъв начин?

- Виждате, че всички момчета се раздават на терена, дават всичко от себе си. Като си тръгне Гонзо, ще дойде друг, драми няма. Ние сме длъжни да играем и да даваме всичко от себе си, за да защитаваме по най-добрия начин емблемата на клуба.

Рано взехте да ги пращате по други отбори,дано не сте прави.Но всичко е възможно при нас. ;)

Върни се в “Черно море”