Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: Спокойствие :)

Мнениеот Svetlio » 07 яну 2014 18:40

След силната серия есента Гонзо заяви, че целта напролет ще е място в Евротурнирите. Не може да продаваш основни играчи и да имаш реални шансове това да се случи. Явно ръководството желае тимът просто да "живурка" и е съвсем нормално да има реакции след феновете!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 яну 2014 19:14

Оправете си кочината "Тича" и чак тогава мислете за футболен отбор 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 яну 2014 19:28

South_Park написа:Оправете си кочината "Тича" и чак тогава мислете за футболен отбор 8-)

Ей сега почвам. Вземам чука, теслата и лопатата и я почвам.
Абе умник, кой футболен фен не иска отборът му да разполага с добър стадион? Това е работа на собственика на клуба, а не на феновете! Като си толкова много знаеш - отивай при ТИМ и им скръцни със зъби. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 07 яну 2014 21:24

ogrizko написа:Добре ве ...ами айде като сте много големи отивайте на стадиона тогава да викате срещу ТИМ, искайте среща с ръководството и т.н. То само със закани по форумите не става! Не ги давам аз парите, че да решавам аз дали да се борим за шампионска титла и медали! И ако викаме срещу това дето се случва какво ? Някога излезнал ли е някой от ръководството да даде адекватни обяснения за толкова години ?! Това да не е Батков, Лупи, Домусчиев .....дето си търсят медийните изяви. И да викаме сега по-добре няма да стане според мен. Аз държа да видя какво ще стане ...все още не съм видял абдикация. Виждам освободени играчи, което на този етап ми звучи логично по някакъв начин. Айде някой от тия дето протестират ако може да ми обясни за какво вика точно като до момента дори отбора не се е събрал за подготовка, не е ясно дали няма да вземем нови играчи, не сме изиграли нито един мач есента ....докато Гонзо е в Черно море, аз поне не виждам смисъл нещо да ме притеснява ...едва ли ще позволи нещо да се случи без да си даде съгласието! Като не знаете какви са плановете на треньора и ръководството, за кво точно е цялото това черногледство до момента ...някой ако може да ми обясни с разумни аргументи, а не с някви шокиращи гръмки лозунги - ТИМ оставя отбора, футболистите се надпреварват да напускат, подаряваме играчи, разпадаме се... не знам си кво :shock:
Наистина не виждам нищо лошо точно в момента да се прецени кои юноши и кои играчи ще ни вършат работа за следващите сезони... и на мен ми се иска да бяхме взели 2-3 класни попълнения и да се борим за тройката, но не зависи от мен в крайна сметка! Така че ни остава да се борим за тройката с наличните играчи, а аз пък си мисля, че сега точно ще блесне таланта на някои от юношите ни като наистина получат повече доверие и шанс за развитие! И има ли смисъл да се връзвам на думите на фенове на другите отбори, че преклоняваме главите си, че Черно море е свършен и други глупости... нека се радват, но с юноши пак ще ги бием! Да не кажа, че така победите ще са ми още по-сладки :oops: :oops:

Колега, опитваш се да ни убедиш, 4е бялото е 4ерно. Ще ти го докажа...
Най-важното е, според мен, 4е Гонзо в момента е бесен и едвам се въздържа. Правиха го на маймуна и в Уефски, подиграха му се и в Доко Пд, а сега и ТИМ. Как може и да си го помислиш, 4е Гонзо е казал - да, съгласен съм да ги освободим тези игра4и по взаимно съгласие, няма проблеми :lol: :roll: :oops: И няма да вземаме други игра4и, не ни трябват. Просто мутрите в България казват кое, как, кога и т.н. В тях е и ножа, и хляба, така 4е колкото и да е голям мъж Гонзо, пред такива като ТИМ трябва да мъл4и като моми4енце, за съжаление. А си е отворил устата и.....става лошо за него. Просто искам да ти кажа, 4е никой за нищо не го пита него и затова той е бесен, естествено. То4но си беше намерил 4овека мястото и ......хоп, приказката свърши само за един сезон. А конкретно за Шерифа - това според мен си е 4ист подарък за Домус4иев от ТИМ.
Няма отбор по света, който да си освобождава най-добрите футболисти по взаимно съгласие, защото били дали много на отбора :shock: :roll: И това по средата на шампионата, при реални шансове за третото място. Но шефовете се казват ТИМ - правят си каквото си искат без да дават обяснения, просто те са си държава в държавата.
Нямаше никаква нужда да се борим за първата седмица - с едни около 30т. в момента спокойно си доигравахме първенството във втората седмица, даже и с юноши.
Нови игра4и няма да има, колега. Про4ети статията от Добри, о4евидно твой приятел.
За вси4ките тези години, ТИМ мъл4аха като....жени, никой не е казал да търсят медийни изяви, но те се държаха като типи4ни мутри. Знам, 4е без тях ще бъде много трудно, но винаги в България сме избирали на принципа на по-малкото зло и сме страдали от това.

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 яну 2014 23:15

Аз съм убеден пък, че пак ще ни покажете от къде изгрява слънцето, просто ни хванахте цаката. Споко, Черно Море си е Черно Море ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 яну 2014 10:58

Почти не остана отбор без драми :(
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Нека привържениците на Черно море да бъдем спокойни

Мнениеот ticha i vladislav » 08 яну 2014 12:54

Най-добре е ТИМ да подарят отбора на Домуса,както им подариха Александров.Пак зелен отбор,пак БМФ,МТГ Делфин.
Черно море-първият шампион по футбол в България

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 08 яну 2014 13:02

ticha i vladislav написа:Най-добре е ТИМ да подарят отбора на Домуса,както им подариха Александров.Пак зелен отбор,пак БМФ,МТГ Делфин.

От край време БМФ е бил спонсор на Ч.море, а пък Домусчиев вместо да прави нов стадион в Разград да го направи във Варна, който е десет пъти по голям град. :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 яну 2014 13:04

Цари олимпийско спокойствие :mrgreen:

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 08 яну 2014 13:57

Здавейте съфорумници!!
Аз имам следното мнение по темата:
Не съм поддръжник на ръководството на отбора, решенията са негови, те отговарят за отбора, но и съм съгласен за неочакваните трансфери на наши доказани футболисти...
Отборът с Георги Иванов - Гонзо се представи много добре, дори и без тях имаме кой да ги замества, както отбора да се развива и да се стреми към трето - четвърто място, което е реална цел. За какво умувате? Двойка централни защитници Кирил Котев и Живко Атанасов, в халфовата линия ще липсва Жоро(защото той е един), но доста мачове минаха без него (когато беше контузен), а има кой да го замества от наличните футболисти, както и от очакваните за привличане. За нападението е нормално да продължим без Окоро, Дани Младенов... даже и без Симеон Райков, очакваме нови попълнения, а и във форма навлизат Бакари, Коконов, Божилов... така че обликът на отбора ще се запази, за това Гонзо прогнозира на пролет да бъдем по-силни! На вратата остана само Китанов и един юноша блед, но това не е фатално, предполагам ще бъде привлечен още един вратар. А нали искаме да се дава път на младите!
Съвременният футбол е и бизнес, а не само удоволствие, така че ръководството може би се коригира от последните години на консерватизъм спрямо трансферния пазар - за пример Литекс, Славия, Левски, ЦСКА, Лудогорец непрекъснато продават и купуват освежавайки своите отбори за по високи цели. Мисля че това е пътят към успеха!
Относно стадион Тича много приказки се изприказваха и няма да ги повтарям, само си спомнете темата за Варненските стадиони от лятото. Тук може би трябва да има яснота от общината и ръководството на отбора какво и кога планират да става, а то неминуемо ще се случи, защото лицензирането рано или късно ще ги задължи да подобрят терена и трибуните, а нали Гонзо и ръководството се целят в Евротурнирите.
Ако всичко това не се случи, значи се готви голяма промяна на собствеността на отбора още през лятото или догодина, можем само да гадаем, понеже няма информация от ръководството. Така ли е с феновете на други отбори като Левски, ЦСКА, пловдивските Ботев и Локомотив, а ние къде сме като фенове на отбора - само критикуваме, вижте какво става с отборите във фалитни кризи...къде е фен клубът на Черно море, къде е г-н Михайлов, нали те контактуват с ръководството, нека да проведат среща и да осветлят бъдещето на отбора.
Черно море е било преди нас, ще бъде и след нас!

Върни се в “Черно море”