Черно море - Нефтохимик
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Нефтохимик
4:1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- ralimavridov
- Контакти:
Бяхме гости в Бургас на Черноморец,паднахме мисля 3-2.През цялото време имаше едно дебело момченце(фен на нефтохим.),което със сигурност не беше виждало топка в краката си.През целия мач не спря да ни псува.Искам в негова чест да ги задръстим от голове.
6-0
6-0

- greenlandia
0:0
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Ще има ли телевизионно предаване на мача?
2-0
Г. Илиев
Бакари
2-0
Г. Илиев
Бакари
- anihilator
- Контакти:
greenlandia написа:0:0
хихихихихи иска ти се а

- Saint Etienne
- Контакти:
Победа с 2 гола разлика... Това, което много ми се иска: пълни "трибуни" (поне като преди седмица), безрезервна подкрепа (има вече много примери), безплатни или на символични цени топли напитки, осигурени от ръководството на клуба като жест към верните си привърженици (прогнозите за днес са 3-5 градуса с усещане като за - 1 -2 заради силният вятър)... Май се размечтах
Сериозно - това, което ме прави оптимист е засиленото говорене по темата за състоянието на "Тича", стигнало и до национален ефир. Тук някой от колегите спомена, че ТИМ много-много не са по приказките и ще започнат и завършат ремонта тихомълком...
Днес мощни на "Тича Парк"
и САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!!!!!!

Сериозно - това, което ме прави оптимист е засиленото говорене по темата за състоянието на "Тича", стигнало и до национален ефир. Тук някой от колегите спомена, че ТИМ много-много не са по приказките и ще започнат и завършат ремонта тихомълком...
Днес мощни на "Тича Парк"

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

Футболерите да се пазят от контузии в студа и да ни зарадват с поредното добро представяне. Успех Моряци 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?