Син до гроб_ написа:boyan_kn написа:Готвача написа:boyan_kn написа:Спекулация: "Тича" ще се разоре, за да се посее жито напролет

Разбира се!Нали като дойдете отново на пролет,трябва да има прясно зелено за пасане и скубане

.
И фураж за тия, дето скоро гостуваха

Червен съм , затова съм си сложил Голмайстора

И малко ярмица за оцелелите след Коледа гудета!
Не се карайте уважаеми господа,говеда и чорбари.За нас е еднакво голямо удоволствие,когото от вас и да нахраним.На "Тича" трудно се минава "метър".Особено сега,когато вече я няма Партията-Закрилница.Да закриля отбора на Народната армия и отбора на Народната милиция.Да им праща правилните съдии.Не че сега е друго,не уважаеми господа говеда и чорбари,същото си е.Само дето сиренето и съдиите са с пари.А вие пари нямате!Затова сядайте си на миризливите задни..седалки и мълчете.Не че като ревете ми е кофти!Не-е-е,най ми е кеф,говеда и чорбари(телешко варено),като реват след загуба във Варна.Но просто темата е друга.Обсъждаме с какви играчи ще ви бием догодина.Та да си дойдем на думата,за зимната пауза.Извинявам се на съфорумниците за отклонението,но много обичам свинско и телешко...и малко се увличам.Аз мисля,че е нужно израстване на някои футболисти и преодоляване на комплекса "гостуване".Ако трябва психолог да се вземе в отбора.Иначе имаме добри единици.Трябва малко да се удължи скамейката.Задължително разиграващ халф и нападател с усещане за атака и гол.Това са най дефицитните постове и в световен мащаб,така че никак няма да е лесно.Много ми се иска контролите да са със стойностни отбори,а не с "Банско" и "Симитли",с цялото ми уважение към споменатите отбори.Просто попълненията трябва да се тестват в условия по близки до реалните,а не по сватбарски.По въпроса за спекулациите не знам какво да кажа.Там думата имат журналистите.Най-голямата спекулация е,че продължават да манипулират читатели,зрители и слушатели обявавайки цска и левски за грандове.Извинявам се за правописната грешка,но не е случайна!