Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот зеления » 02 дек 2013 17:16

anihilator написа:Иначе по темата задължително трябва да вземем централен нападател , ляво крило и халф в центъра :!: Заминават си Окоро , Росен Колев може би и Тодор Паланков.

Искаш да кажеш ДЯСНО крило, нападател и разиграващ халф. Повече не ни и трябват на тоя етап.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 02 дек 2013 17:27

anihilator написа:Иначе по темата задължително трябва да вземем централен нападател , ляво крило и халф в центъра :!: Заминават си Окоро , Росен Колев може би и Тодор Паланков.

защо Паланков ? мисля че почна добре да се вписва в отбора

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 02 дек 2013 17:33

Син до гроб_ написа:
boyan_kn написа:
Готвача написа:
boyan_kn написа:Спекулация: "Тича" ще се разоре, за да се посее жито напролет :mrgreen: :lol:

Разбира се!Нали като дойдете отново на пролет,трябва да има прясно зелено за пасане и скубане ;) .

И фураж за тия, дето скоро гостуваха :mrgreen: Червен съм , затова съм си сложил Голмайстора :lol:

И малко ярмица за оцелелите след Коледа гудета!

Не се карайте уважаеми господа,говеда и чорбари.За нас е еднакво голямо удоволствие,когото от вас и да нахраним.На "Тича" трудно се минава "метър".Особено сега,когато вече я няма Партията-Закрилница.Да закриля отбора на Народната армия и отбора на Народната милиция.Да им праща правилните съдии.Не че сега е друго,не уважаеми господа говеда и чорбари,същото си е.Само дето сиренето и съдиите са с пари.А вие пари нямате!Затова сядайте си на миризливите задни..седалки и мълчете.Не че като ревете ми е кофти!Не-е-е,най ми е кеф,говеда и чорбари(телешко варено),като реват след загуба във Варна.Но просто темата е друга.Обсъждаме с какви играчи ще ви бием догодина.Та да си дойдем на думата,за зимната пауза.Извинявам се на съфорумниците за отклонението,но много обичам свинско и телешко...и малко се увличам.Аз мисля,че е нужно израстване на някои футболисти и преодоляване на комплекса "гостуване".Ако трябва психолог да се вземе в отбора.Иначе имаме добри единици.Трябва малко да се удължи скамейката.Задължително разиграващ халф и нападател с усещане за атака и гол.Това са най дефицитните постове и в световен мащаб,така че никак няма да е лесно.Много ми се иска контролите да са със стойностни отбори,а не с "Банско" и "Симитли",с цялото ми уважение към споменатите отбори.Просто попълненията трябва да се тестват в условия по близки до реалните,а не по сватбарски.По въпроса за спекулациите не знам какво да кажа.Там думата имат журналистите.Най-голямата спекулация е,че продължават да манипулират читатели,зрители и слушатели обявавайки цска и левски за грандове.Извинявам се за правописната грешка,но не е случайна!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 дек 2013 17:57

boyan_kn написа:
Готвача написа:
boyan_kn написа:Спекулация: "Тича" ще се разоре, за да се посее жито напролет :mrgreen: :lol:

Разбира се!Нали като дойдете отново на пролет,трябва да има прясно зелено за пасане и скубане ;) .

И фураж за тия, дето скоро гостуваха :mrgreen: Червен съм , затова съм си сложил Голмайстора :lol:

То е ясно, че си червен, няма друг отбор в света за който най-големите успехи са неуспехите на противника :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 02 дек 2013 19:27

Момчета от Варна. Първо, поздравления за чудесната радост, която изживяхте. Защото този път победихте ...ВЪПРЕКИ Ристосков....Играхте футбол и това е най-хубавото. Що се отнася до селекцията ще споделя едно необременено мнение. На Тича е необходимо да дойдат още един десен бек, опорен халф, втори нападател и ВРАТАР. Китанов има чудесни качества, но не съм сигурен все още в психиката му. Това при условие, че запазите основния си състав. При условие, че ще се разделите с Жоро Божилов, Мишо Венков и Росен Колев следва да намерите сериозни техни заместници.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 дек 2013 19:53

Не ми се вярваше, но Гонзо изгради сериозен отбор. Без да блести с някакви звезди успя да победи всички грандове. И ако мача с ЦСКА беше опорочен от съдията, то останалите Моряците ги взеха с игра. Сигурен съм, че на сегашния състав не му трябват много попълнения. Въпроса е, колко пари ще отпуснат ТИМ и ще проявят ли накрая някаква загриженост за отбора и базата. Много е важно Ч. Море да си оправят терена, защото не отива на сто годишен отбор да играе на такава бубунеста настилка. Ще бъде по-добре и за тях и играта им ще се вдигне. По-малки отбори го направиха, значи и Ч. Море може, имат за спонсор най-голямата групировка във Балгария.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 02 дек 2013 20:04

В момента не мисля, че имаме пост, на който сериозно да издишаме. Единствено на десния бек. Станчев е по-добра опция от Сашо, но като цяло си е играч средна класа. Ако намерим някой от класата на Мишо Венков за десния фланг ще е супер. Не мисля обаче, че това ще е приоритет в селекцията ни.

Разиграващ халф не ни трябва. В мачовете, в които Еденилсон бе използван като такъв се справи повече от добре. Включително и последния двубой с Левски, където бе най-добрия в състава след Жоро Илиев. А и имаме Бекир Расим. Ако вземем още един халф, то това означава Расим да го отпишем, а не бива.

Нужен ни е централен нападател, който да засили конкуренцията, дясно крило на мястото на Окоро (най-добре е да се откажем от него и да вземем друг чужденец) и централен защитник, защото вече на всички е ясно, че Росен Колев си заминава. Максимум 2-3 попълнения и то ако наистина намерим нещо класно. Само да мъкнем боклуци за да имитираме селекция няма смисъл.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 дек 2013 20:55

Jord написа:В момента не мисля, че имаме пост, на който сериозно да издишаме. Единствено на десния бек. Станчев е по-добра опция от Сашо, но като цяло си е играч средна класа. Ако намерим някой от класата на Мишо Венков за десния фланг ще е супер. Не мисля обаче, че това ще е приоритет в селекцията ни.

Разиграващ халф не ни трябва. В мачовете, в които Еденилсон бе използван като такъв се справи повече от добре. Включително и последния двубой с Левски, където бе най-добрия в състава след Жоро Илиев. А и имаме Бекир Расим. Ако вземем още един халф, то това означава Расим да го отпишем, а не бива.

Нужен ни е централен нападател, който да засили конкуренцията, дясно крило на мястото на Окоро (най-добре е да се откажем от него и да вземем друг чужденец) и централен защитник, защото вече на всички е ясно, че Росен Колев си заминава. Максимум 2-3 попълнения и то ако наистина намерим нещо класно. Само да мъкнем боклуци за да имитираме селекция няма смисъл.

Извинявай, но в противовес на твоето мнение, а до скоро и мое такова ще ти кажа, че в този момент Бекир е във вреда на отбора. Според мен най-правилно е да бъде преотстъпен някъде за една година да се обиграва. При всичките си качества, с които разполага, Беки започна да играе симулативно ( като Капитанов ) и ако продължи в тоя дух скоро ще бъде загубен за футбола.
Не си прав и за разиграващия халф според мен. Такъв ни е жизнено необходим.
ЦЗ надали ще търсим при положение, че Живко е в отбора. Десен бек също не вярвам да вземем, но виж дясно крило и нападател - задължително!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 02 дек 2013 21:48

Бекир и Наско Петров според мен трябва да бъдат преостъпени някъде, беше им дадено достатъчно шанс за изява и те не го оправдаха, а и ако влезем в седмицата няма да има лесни мачове до края. Освен тях си заминават Окоро и Росен Колев. Паланков задължитлено трябва да го задържим.

Трябва ни разиграващ халф, дясно крило ( ако приемем че Окоро е пътник) и нападател тип таран, като може и да се помисли за нов 2ри вратар, защото Китанов нещо се разлигави напоследък. В защита мисля че имаме достатъчно играчи - Сашко, Котев, Живко, Венков, Станчев, Сашо + евентуално Слави Сталев. Разбира се още един няма да е излишен, но не мисля че е спешно на този етап.

Върни се в “Черно море”