Инфо за преустройството на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Инфо за преустройството на Тича

Мнениеот mikata » 01 юни 2009 18:55

То строежа на новия стадион е спрял от февруари месец
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2009 19:11

Ремонта минимум 3 месеца!Може да играем първенството примерно в Каварна.Ако започнат!!!!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

sotich

Мнениеот sotich » 01 юни 2009 22:32

Не се заблуждавайте-станиона никога не може да вземе лиценз УЕФА.Разположен е изток-запад а изискването е север-юг.Големината на трибуните не е от значение ,може да е и за 3500 души и пак да става .99% ще играем в София /за съжаление/защото нашите не искат да играят на изкуствен терен в Бургас.Незнам вариант Каварна дали има???????Ще е супер

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 23:28

blue lagoon написа:
MORSKI написа:Таквиа неща се чуваха отдавна-забрави ;) Нито за 1 нито за 11 месеца ще стане....
Ей Хюмне скапано,Гагаузин долен,измети се бе отрепко!

Ти бан ли си просиш????Айде избивай другаде комплекси!!!!!Че самс е излагаш -абсолютно смешен
ставаш!!!!!
Всички те виждат що за стока си!

fairplay88
Контакти:

Мнениеот fairplay88 » 01 юни 2009 23:53

Аз доколкото знам има някакви неуредици със самият проект на новия стадион. И причината не е в нашите хора ами немската фирма на която е възложен проектът. Така поне съобщиха в едно предаване наскоро по ТВ Черно море с гост Никола Спасов. Иначе са били преместени магистрален водопровед и още някаква комуникациоона мрежа които са спъвали проекта. Но явно просто трябва да си чакаме.

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 02 юни 2009 00:32

юри гагарин в момента е една дупка, буквално дупка, огромна дупка, и жива душа не се навърта там...

а за 'Тича' пари за тия реконструкции спроед мен е асбрудно да дадат, именно, катко посочиха някои други, заощто строят, "строят" юри гагарин ...

а бтв, според мен стадионът е север-юг, правя си съпоставката по кортовете на тенис комплекс 'велто', както и тези в чайка, под 5 ЕГ, пък и когато има късен мач, който свършва към 8, слънцето не залязва зад някоя от вратите, а зад козирката

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 юни 2009 01:33

Няма как "Тича" да получи лиценз. Нека не се заблуждаваме. По-скоро да се готвим за път към София или Бургас и да подкрепим момчетата.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 02 юни 2009 01:54

Quentin написа:юри гагарин в момента е една дупка, буквално дупка, огромна дупка, и жива душа не се навърта там...

а за 'Тича' пари за тия реконструкции спроед мен е асбрудно да дадат, именно, катко посочиха някои други, заощто строят, "строят" юри гагарин ...

а бтв, според мен стадионът е север-юг, правя си съпоставката по кортовете на тенис комплекс 'велто', както и тези в чайка, под 5 ЕГ, пък и когато има късен мач, който свършва към 8, слънцето не залязва зад някоя от вратите, а зад козирката

Точно така. Сградата на Морското е изток-запад, а Тича е завъртян почти на 90 градуса.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юни 2009 08:11

В Бриз-2 ти си просто един от мургавите господа почистващи улиците.Ти си абсолютно анонимен жител на село Игнатиево и никой не се допитва до мнението или одобрението ти за каквото и да било.Получаваш една голяма метла сутринта и толкова,това си постигнал ти в живота и даже на йота напред няма да мръднеш :!:

Тича е разположен точно север-юг.Ремонта на Тича е задължителен,даже и при готов Юри Гагарин.Не може всеки мач да го играем на 30 000 стадион,докато един кокетен 15 000 Тича би бил идеалния вариант за такива цели.Освен това реконстукцията на Тича би била завършена за не повече от 2-3 месеца,т.е. до началото на новия шампионат.Така или иначе,дори и на по-късен етап ремонт на този стадион ще се наложи,а сега в паузата е идеалния момент за такова начинание.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 02 юни 2009 10:06

Ако ти си шеф на Бриз-2 то в момента си правиш много добра антиреклама.То и аз имам няколко хотела на Златните ама не се хваля. :) :) :) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”