Черно море-Марек/Купа на България/12.10.2013/15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Черно море-Марек/Купа на България/12.10.2013/15ч.

Мнениеот Clarion » 13 окт 2013 01:17

мдааа ... много малко бяхме ... вече и аз не мога да разбера колко фенове има нашия отбор - какво значение има срещу Левски ли играем или срещу Марек!?!?! Събота, 1500, нито беше топло, нито студено, нито печеше, нито валеше ... криворазбраната омраза срещу известните имена ли ни движи, или любовта към отбора ...
иначе за мача - Михайлов да спре да вика :-) Живко да играе с повече самочувсвтие, Паланков малко да поомекне, че всяка топка отскача на метри от него, ДаниМ ... а бе не знам какво да почне да прави - нещо хич не му върви играта, Бергонси да поработи малко върху паса напред, Бакари ... и за него не знам - ефективност му липсва - от толкова положения, които му се създават, трябва да вкарва повече голове. много ми хареса Коконов, не само заради гола, ударите и скоростта, но и заради желяната тактическа дисциплина - толкова много пъти просто си заемаше мястото на Венков, когато последния беше напред - много по-дисциплинирано от Райков и Бакари напоследък, а д ане забравяме, че няколко от последните ни допуснати гола (ЛокоСф и Ботев) бяха именно след оголване на зоната на Венков.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 окт 2013 12:55

Мнението ми за Коконов е много по-различно от изказаните по горе.С нищо не е по-добър от Капитанов или Румен Николов, дори отстъпва в много. С нищо не сме надградили от предходни години с привличането му в отбора, според мен. Хубавото е, че е на 22 години, до колкото знам, и може да се развие ако се понапъне поне малко.
Д. Младенов показва до тук защо миналата година се е докарал до Монтана.
А Бакари, Гонзо надали ще го чака още. Не знам, ама силичките му стигат до 60-тата минута на мач. Аз такова нещо от години не съм виждал.

Ако си представим, че освободят и тримата от отбора в момемта ;) , на дали ще се позаинтересува от тях някой от отборите от първата шестица, може в това число да се добави и Берое ;) .

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 13 окт 2013 13:08

Срамно празен стадион!
Очевидно във Варна има повече фенове на Лудогорец от колкото на Черно море, защото на мача с тях стадиона беше пълен. Даже на мача с Пирин в дъжда имаше повече хора, а вчера времето беше идеално за мач.
Добър мач за нас. Без много усилия го взехме. Някои получиха заслужена почивка (като Котев). Сашо бека игра добре и изработи първия гол - определено се бори за мястото си и то успешно. Още един добър мач за Коконов, който също не е съгласен да седи на пейката. Определено, Лимон Райков с киселинната си слюнка, който се включи много добре, ще има мотивация да играе на 100%. Не разбирам липсата на мотивация у Дани Младенов - сякаш го карат на сила да излиза на терена. Веднъж не е показал скоростта си. Окоро отново загатна за потенциала си - дано го реализира. Предусещам, че ще се сработи много добре с Бакари и втория също ще разгърне своя потенциал. Вчера Бакарито показа, че ако не иска да падне, няма как да го съборят, което много ми хареса. Дано да продължи в същия дух. Да, изтърва едно две положения, но на кой не му се е случвало. Аз лично все още не съм го отписал. Бергонсито трябва да поработи върху дългия си пас, но все пак, за мен е един от най- добрите ни играчи, който винаги играе до последната секунда, а и обича да стреля от далеч (миналия сезон има 5 гола). Добър мач за Роската - радвам се, че го имаме. Добър мач и за Живко и Паланков. Личи, че на скамейката имаме добри футболисти. Венков Национал! Дани Георгиев продължава с добрата си игра и отново отбеляза. Както всички знаем, през пролетта сме по- добри и аз съм оптимист.

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 13 окт 2013 13:17

greenpeak написа:А Бакари, Гонзо надали ще го чака още. Не знам, ама силичките му стигат до 60-тата минута на мач. Аз такова нещо от години не съм виждал.

Един час и издъхва, но през този час всички противници около него също издъхват. Ако има подкрепа, пресата, която налага в противниковата половина, ще води до много положителни за нас неща. Само виж каква паника всява, когато подгони някой. Може да не е реализатор (или поне още да не го е показал - да не се е отпушил), но е много полезен в атака!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 окт 2013 14:20

Айде стига с тая паника дето всявал Бакари,пресата и играта му в защита.Той е взет тук,за да БЕЛЕЖИ ГОЛОВЕ!!!Отборът играе добре,но губи точки защото не може да бележи голове,а напоследък дори и дузпи.Паломино всяваше 100 пъти по-голяма паника и беше в пъти по-голямо страшилище като подгони защитниците...Бакари НЕ става,това е.Дани М също не ми хареса вчера.Доволен съм от Коконов и Дани Г,който свърши страшно много черна работа и вкара страхотен гол.Сашо Бека допусна една свирепа грешка в негов марков стил и за мене няма място като титуляр.Щом дори и в такъв мач пак допуска тези детински грешки,тези елементарни увисвания,когато се забравя в атака и ни хващат на контра е ясно къде му е мястото (пейката).Не ми хареса и включването на Наско Петров - вял,лежерен,с огромно спокойствие и самочувствие....изключително неподходящи маниери на 19 г. футболист,който се мъчи да спечели титулярно място в конкуренцията на поредната измислена ПЕЧКА домъкната от край света.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2013 17:35

greenpeak написа:Мнението ми за Коконов е много по-различно от изказаните по горе.С нищо не е по-добър от Капитанов или Румен Николов, дори отстъпва в много. С нищо не сме надградили от предходни години с привличането му в отбора, според мен. Хубавото е, че е на 22 години, до колкото знам, и може да се развие ако се понапъне поне малко.
Д. Младенов показва до тук защо миналата година се е докарал до Монтана.
А Бакари, Гонзо надали ще го чака още. Не знам, ама силичките му стигат до 60-тата минута на мач. Аз такова нещо от години не съм виждал.

Ако си представим, че освободят и тримата от отбора в момемта ;) , на дали ще се позаинтересува от тях някой от отборите от първата шестица, може в това число да се добави и Берое ;) .

Съвсем спокойно можеш да "освободиш" и Станчев...Изобщо няма да се забележи. :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 окт 2013 18:04

Едно ще ви кажа,въпреки,че хвалите Еденилсон (г-н неточен пас,дори и на 2 метра от него)....да,навсякъде по терена е,НЯМА ОТЪРВАНЕ от него,навсякъде се бута да ни руши играта и да подава на съперниците.....също и за исмисления футболист Окоро,дето тича като пигмей....

ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ЧУЖДЕНЦИ,НАЧЕЛО С НАЙ-ИЗМИСЛЕНИЯ - БАКАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРИНАТ ОТ ОТБОРА КАТО С ФАДРОМА,ОЩЕ ДНЕС,УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!
Ефекта от Бакари вчера 80 минути?Никакъв!Наско можеше да играе.Да,и той нищо не прави,но поне е българин и се учи...и не е наемник,и ще остане в отбора,докато тази печка ще му го набият отзад дали зимата,дали лятото все тая,но е пътник.
Какъв беше ефекта от играта и налагането на Бакари,Комел,Окоро,ей такава измислена измет,Еденилсон?От последния взехме 3 точки във ВТ и това беше.С умиление си спомням какви играчи имахме - Борносузов например,дори Какалов беше 100 пъти повече играч от тази печка с въглища Бакари.За крила не ми се приказва изобщо - как играеха Юруков,Дани Г...а днес гледам някакъв черньо как се спъва в топката,има 1 финт,името му е "Нигерийския Меси" и яде бъдещето на момче като Петко Цанков примерно,който дори и нищо да не прави на терена,т.е. да играе БАШ като Окоро поне е наш,на 18 и е инвестиция за клуба.
Не мразя чужденците,но какви чужденци бяха Спалевич,Лусио Вагнер,Периш,Рикардо,Камазола,дори и Инканго и кави са днешните НИЩОЖЕСТВА,които отборът мъкне на гърба си!!!Не те-него,а отборът тях МЪКНЕЕЕЕ,като воденични камъни са тези полу-грамотни маймуняци!А за Еденилсон ще повтаря нещо - сефте виджам бразилец-ренде,сефте виждам бразилец с над 50% грешни пасове,наистина СЕФТЕ!Дори Кольовите "перли" Джалма Сантос и Фабиньо ако не друго поне си опъваха точни пасове на...5 до 10 метра.Не искам да засягам мненията противоречащи на моето,но лично аз мисля така,ние страдаме от бездарните чужденци,всеки мач сме с минимум 2 души на терена в минус :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 13 окт 2013 18:19

Кофти работа - зимата пак трябва да правим голяма селекция ако искаме да постигнем някакво по-добро класиране, разбира се.
Задължително е привли4ането на вратар за адекватна резерва на Китанов, ляв бек за резерва на Венков, 4ао на Сашо Боди4ека и нов десен бек, разиграващ халф тип плеймейкър, защото имаме само Жоро Илиев и младия, страхлив и неопитен Расим, десен нападател и поне двама централни такива като казваме 4ао на Бакари и даваме Ат. Петров някъде да се обиграва. Не мога да разбера има ли въобще футболни хора в ръководството, защото от незнам си колко години нямаме и не можем да намерим що годе 4итав и на прили4но ниво централен нападател. Ама какво ли се 4удя - без пари толкова. И ква стана тя - половин нов отбор сякаш не си ги знаехме проблемните постове лятото, 4е и по-отдавна.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 окт 2013 18:30

Колега,аз мисля,че плеймейкър не ни трябва - Жоровците и Бекир са достатъчни за 1 място.Имаме нужда от ИСТИНСКИ класен дефанзивен халф!Но не ренде,не да подава гьотере къдет точно,къде-не!Искам такъв като Рикардо Андре,като Борносузов или като Камазола,когато бе здрав.Играч,който отнема,но няма никакви проблеми да даде перфектен пас от дълбочина.Рикардо примерно подаваше дори и с външен фалц и с двата крака от тъч до тъч....но Рикардо просто беше ФУТБОЛИСТ,не ренде.Нападател - 100%,ама не като тоя,не,едно класическо ГЬОМЕ тип Спалевич.Не искам да гони,не искам да пресира,искам да вкарва,падне ли му да дупчи,като има корнер да вкарва с глава!Колко гола има Бакари с глава?Или преди това Миро за толкоз години?Паломино?Ай стига "нападатели",искам едно гьоме и толкоз.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 13 окт 2013 18:43

Извинявай, ама Жоро Божилов и той не знае какъв е на терена, горки4кия, тъй 4е него въобще не го броя за жив. Редовно, айде предимно да кажа си играе ганкиното нашия. В момента, ако трябва да бъдем 4естни имаме отбор за стабилно седмо място. Ако искаме нещо пове4е евентуално, трябва лееки4ко да развържем огромната ина4е кесийка.

Върни се в “Черно море”