Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Re: Кога ще има играчи на Черно море в нац.отбор?

Мнениеот Romano » 17 май 2009 23:34

Малко ги надценявате момчета. Според мен единствено Крамфил, Жоро и Данчо имат някакви шансове за национала и то алтернатива на несменяеми титуляри. Карамфил в момента е най- стабилния вратар в А група и може да е вариант за врата заедно с Иванков и Гошо вратарчето. Данчо е става за смяна на Марто Петров или манекена Благо и спокойно може да вземе повиквателната на велизар. Но да не забравяме и Ивелин Попов които има много сериозен потенциал. Колкото до Жоро Илиев ако е в форма то той трябва да е титуляр, защото в момента в национала нямаме един разиграващ офанзивен халф. Миро Манолов няма никакъв шанс да играе при наличието на Бербатов и Валери Божинов.

sTrAng3r
Контакти:

Мнениеот sTrAng3r » 18 май 2009 09:20

Какъв Манолов в националния, бе?На кой на Бербатов на мястото ли ще играе или на Божинов?Или пък кривия станал 35 годишен в националния ще ходи..Момчета нищо лично, но гледайте реално на нещата.

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 18 май 2009 10:32

sTrAng3r написа:Какъв Манолов в националния, бе?На кой на Бербатов на мястото ли ще играе или на Божинов?Или пък кривия станал 35 годишен в националния ще ходи..Момчета нищо лично, но гледайте реално на нещата.

Хммм аз да те питам що пък реши че Кривия и Манолов трябва да са ???
Дали случаино си забелязал Сашко(централен бранител) или Юруков ???
При положение че национала има от краи време проблеми в защитата аз не виждам защо се търсят едни и сщи хора,още повече аз не виждам мястото на Томашич и на Вагнер в национала (простата причина ,ЧУЖДЕНЦИ които играят слабо особено първия споменат

sTrAng3r
Контакти:

Мнениеот sTrAng3r » 18 май 2009 16:23

Хмм, еми случайно е споменато за тях в първия пост!Нямам наблюдения върху двамата Юруков и Правия :) ама едва ли стават за националния. (не ме разбирайте погрешно не казвам, че са слаби ;) )

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 май 2009 17:17

sTrAng3r написа:Хмм, еми случайно е споменато за тях в първия пост!Нямам наблюдения върху двамата Юруков и Правия :) ама едва ли стават за националния. (не ме разбирайте погрешно не казвам, че са слаби ;) )

А кой става тогава,а?Вагнер и Томашич ли,или Коловати деот не си знаят годините,айде моля ти се!!!!!!Едва ли ставали-сам казваш,че нямаш наблюдения-еми стават казвам ти го,защото аз имам и то доста сериозни!!!
Показател е,че нашата защита е сред топ 3 с най-малко допуснати гола!!!А всепризнат факт е,че разполагаме с униаклна халфова линия-такава каквато липсва на България!!!!
То се видя и в мача с Цска-ние не бием заради униаклните умения на единствения ни нападател,а заради халфовата ни линия ;)

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 18 май 2009 18:03

Казвал съм го и друг път, ще го кажа и сега - играчи в национала ще имаме като ни цъфнат налъмите!!! Дайте да не се лъжем, това е България и за националният отбор повиквателни получават не най-добрите, а "правилните" играчи. В национала няма място за футболисти от Черно Море, Локо София, Локо Пловдив и т.н. За сметка на това, трибагреника се защитава от чисти Българи като Вагнер, Томашич и др. преди тях и от недоразумения като Миланов, Иван Иванов, Топчо, Мечо, Велизарката, Коловати и т.н. Опит трябвал казвате? Футболистите на Черно Море не играха със Сампдория и Щутгарт, нали? Младите играчи на отбора не играят и не са играли за младежкия и юношеския национал, нали? Черно Море не е със 17 сухи мрежи от 27 мача нали? Мога да продължа с риторичните въпроси, но прекрасно знам, че няма смисъл и ако трябва да съм честен, всъщност съм доволен, че не викат наши играчи. Защо да ги викат, след като е ясно че няма да играят, но въпреки това ще трябва да берат срам и накрая те ще операт пешкира за поредната издънка на метеоролога. Да си вика мега звездите на ЦСКА и Левски и "младите надежди" на Литекс, а ние ще си вземем бронза и отново ще покажем на цяла България, как се защитава националната чест по европейските терени!!!
САМО ТИЧА!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2009 18:56

Абсолютно прав Ози!Имаме хора за национала,целият ни отбор е съставен от български играчи с изключение на Мамуту Кулибали.Футболист,който ако беше играч на Левски вече щеше да е несменяем титуляр в националния.А останалите?Имаме ляв бек,който откакто влезе във форма в каквато не е бил и Ивайло Петков на неговите години.Не е нещо особено.Просто е стабилен.За двойката ни централни защитници няма какво да приказваме.Всъщност тройка,защото който и да отсъства от тях,другите двама се справят перфектно.Халфовете?Ако изключим Кривия,защото бил стар/вярно е че е стар,даже бих казал-super star/,а и самият той не иска да играе в национала,какво остава?Данчо Юруков-Има ли по добър от него на поста му в БГ и най-важното-по-постоянен в изявите си?Не!Няма!Жорето Илиев-хайде,вече е контузен и има причина да не го викат ;) .Не че преди го викаха.Останалите са част от колектива.Не изразени индивидуалности,но раздаващи се докрай.Нарочно не споменавам Милен Петков,заради контузията му и годинките.Миро Манолов?На Бербо му трябва футболист точно като Миро до него.Да бяга,мачка и оползотворява гениалните пасове на Митко.Нищо повече.Миро е футболист тип Тевез и Руни.Боец и голаджия.Това го казвам за сравнение с Камбуров,който е по ефективен пред гола,но не е ефикасен в останалата част на играта.Т.е. не би играл ефективно с Бербо.Но държа да подчертая,че не желая да имаме играчи в национала,по чисто егоистични причини.1.Ще се предпазят от евентуални контузии.2.Няма да бъдат уморени за мачовете ни в БГ шампионата.3.При евентуален провал,ще нападнат точно тях и ще им разбият самочувствието и психиката.Справка-играчите на Сливен.А и кога мислите че ще ги пуснат в игра?Ами като всичко е провалено и ще се търси жертвеното агне.Благодаря за което.
А ако нашите искат да се покажат на чужди мениджъри и отбори-моля!Играйте успешно в БГ първенството,спечелете евро квота,играйте добре в Европа и те ще ви дойдат на крака.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 19:34

2158 година, тогава ще има играчи на Черно море в националния... Само като прочетох за левия бек от горния пост и ми стигна и повече нямаше смисъл... Точно този лев бек в мача с ЦСКА на 3 пъти остави Данчо Минев, Тодоров и още един футболист на ЦСКА на 1000 % голови ситуации... :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 18 май 2009 19:36

sedem_!_dva написа:2158 година, тогава ще има играчи на Черно море в националния... Само като прочетох за левия бек от горния пост и ми стигна и повече нямаше смисъл... Точно този лев бек в мача с ЦСКА на 3 пъти остави Данчо Минев, Тодоров и още един футболист на ЦСКА на 1000 % голови ситуации... :roll:

Малко съм съгласен с теб,Бачев има огромно желание но не му е там мястото сякаш,но к'во ли разбирам пък аз :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
No_Limit
Контакти:

Мнениеот No_Limit » 18 май 2009 20:18

sedem_!_dva написа:2158 година, тогава ще има играчи на Черно море в националния... Само като прочетох за левия бек от горния пост и ми стигна и повече нямаше смисъл... Точно този лев бек в мача с ЦСКА на 3 пъти остави Данчо Минев, Тодоров и още един футболист на ЦСКА на 1000 % голови ситуации... :roll:

Това, че Бачев не става за национала, не означава, че това важи и за другите - А. Александров - според мен е най-стабилния централен защитник, освен него Юруков, Манолев, Илчев - определено по-добър от на тате синчето, Илиев...Дори и Борносузов би паснал

Върни се в “Черно море”