Черно Море-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

angulo
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА

Мнениеот angulo » 11 май 2009 11:38

ЦСКА има 10 победи, срещу отбори от 7 до 16 место. Колко победи има ЛЕВСКИ срещу същите отбори ? какво да се спори с тъпанари, колкото до мача вав Варна - нормално е ЦСКА да спечели, но и други резултати са възможни .

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 11 май 2009 11:44

НАААААААААПРЕЕЕЕД МОРЯЦИ!!!!! Мачкайте наред!!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 11 май 2009 11:45

Тази година първенството е откачено! :)

един въпрос, гледах репортажа Сливен Черно море, защо отмениха гола на моряците? (в 30мин) Не ми стана ясно

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 май 2009 11:46

ЦСКА изобщо не е по-силен от Черно Море и това го доказахме в София на Армията(1:1).Освен това престани ти с малоуните съзждения.ЦСКА няма н-и-к-а-к-ъ-в шанс за титлата!Тръбяхте,че ако 3-тия Черно Море не може да вземе точки от 1-вия тогава Левски било ебати смешното първенство!Ти сега не се ли усещаш малко какво смешно ще е първенството,ако нито 3-тия,нито-4тия,нито 5-тия не мога да издрапат даже до равен с мега боеца ЦСКА,победил всички слабаци едва-едва,надигран тотално от малко по-стойностния Славия(спасен с измислени дузпи) и бит от Левски като псе?Самочувствието ви няма никакво покритие,видях ви на Армията есента колко струвате.Добър отбор-да,но нещо повече от нас-в никакъв случай.Мача е решителен за нас,домакини сме,излизаме и си го вземаме.Най-нормалното нещо,3-тия бие 1-вия като домакин.Така е по света.Останалото вече е НЕнормално,10 поредни победи са НЕнормални :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 11 май 2009 11:54

ЗА МЕН В УЕФА ОТИВА ТОЗИ ОТБОР КОЙТО ПОБЕДИ ЦСКА ... ако Локо победят ЦСКА а Черно Море паднат ... могат да кажат ДОВИЖДАНЕ за УЕФА и обратното.. ако Локо паднат а Черно Море бият.. 100% Черно Море продължават ... това е моето мнение :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 май 2009 11:54

Удоджи няма да играе, лошо за вас моряци, Електричката ще е титуляр най вероятно и Мигел няма да играе пак лошо за вас, Тонев ще играе, Йордан Тодоров също ще играе този състав щеше да се оправи с Лефски ама нали Пенев е твърдоглав...... Така че спокойно ЦСКА си взима мача без много шум. За вас устава утехата че няма да изостанете от литек и локо поради причината ЦСКА трябва да бие всички за да е сигурна титлата и си запазвате точките, А доколкото до говедата те да не се радват последен кръг играят с Пирин гости, преди това имат Славия гости , убеден съм че иам ли истина в тия мачове няма как да ги вземат.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 май 2009 11:57

Това дали има шанс или не ЦСКА за титлата е въпрос на мнение. Твоето е, че няма - ок, няма проблем. Никъде не съм споменавал, че нямате сили да ни биете, казах че е тъпо да казваш, че ние нямаме сили да победим в двата мача с вас и с Локо, че чак пък да им полягаме - тука вече си смешен. Не говоря за мача с Литекс, защото ако се опре до това този мач да решава титлата е ясно, че ще победим. Първенството тази година е интересно, но не бързайте да отписвате ЦСКА само след 1 мач, така както някои направиха това с Левски, след като загубиха от Локо Сф. Не сте същия отбор без Кривия, а пък и най-после се надявам да видим Лазаров титуляр и Маркиньос на пейката. Нека да говорим след мача, пък относно 10-те победи - колкото е нормално Левски да бие тези отбори, толкова е нормално ЦСКА. Кажи ми вие, отбора на трето място, колко точки имате загубени през пролетта от отбори след 6-то място? Аз ще ти кажа - 2, хикса с Черноморец. Значи ли, че това не е нормално?!?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 11:57

Затова живи умрели,едва ходещи,едва дишащи-трябва и ще бием ЦСКА.2:0 за нас,Кривия и Какалов бележат.

Сутринта чух по Ринг,че Кривия е наказан за 5-ти жълт картон и няма да играе срещу нас!Това е голяма загуба за вашия отбор :( Искам един път за винаги да се спре с тия сини спекулации за уредени мачове на ЦСКА!По вашата логика и мача в събота беше уреден,щом сме решили да не се борим за титлата!!!Типично по говежди :lol: Значи ние ще ви дадем титлата за да преебем моряците и да вкараме Локото в ЕКТ!Не се ли усещате колко сте смешни!Нищо чудно,такъв ви е манталитета,а и сте свикнали да се уреждате със задкулисни игрички!Доколкото си спомням вие сте единстевния отбор,премирал друг за взимане на точки от ЦСКА!Ето това е манталитет,"честна игра" и заслужени титли!Затова всеки сезон ви разкриват е Европа :lol: :lol: :lol:

Последното беше адресирано към болните сини Фенове!Пожелавам успех на моряците и нека по добрия победи!!!
Последна промяна от Old_death на 11 май 2009 12:01, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 11 май 2009 11:59

Sagittarius написа:За тях не знам и не ме интересува,но за нас това е мача на сезона.Задължително,задължително е да вземем победата.За нас няма Европа ако не бием ЦСКА.Това е.Не си правя излюзии,ЦСКА ще полегне грозно и мазно на Локо Сф,по шопска линия и ще ни прецакат,ако загубим в събота.ЦСКА колкото ида се зверят,няма да са шампиони и много добре си го знаят,обаче всеки разбра,че нежелания отбор за ЕКТ е Морето,вчера и съдиите ни заклаха,видяхте как ни бе отменен редовен гол,видяхме и заверата Литекс да вземе КБ.Затова живи умрели,едва ходещи,едва дишащи-трябва и ще бием ЦСКА.2:0 за нас,Кривия и Какалов бележат.

Йордан Юруков след мача в Сливен: "Само напълнете стадиона пак и ще смачкаме чорбата "

Може би бъркам, но мисля, че Кривия натрупа жълти картони и е наказан за мача с червените.
Иначе успех на "морето", но се съмнявам да вземете нещо.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 май 2009 12:02

Beck's написа:Удоджи няма да играе, лошо за вас моряци, Електричката ще е титуляр най вероятно и Мигел няма да играе пак лошо за вас, Тонев ще играе, Йордан Тодоров също ще играе този състав щеше да се оправи с Лефски ама нали Пенев е твърдоглав...... Така че спокойно ЦСКА си взима мача без много шум. За вас устава утехата че няма да изостанете от литек и локо поради причината ЦСКА трябва да бие всички за да е сигурна титлата и си запазвате точките, А доколкото до говедата те да не се радват последен кръг играят с Пирин гости, преди това имат Славия гости , убеден съм че иам ли истина в тия мачове няма как да ги вземат.

Напротив,Удоджи е най-класния играч на ЦСКА и това е прекрасна новина.Изобщо не ме плаши Здравко Лазаров,който е извън всякаква добра форма и след тежка контузия,ама изобщо.Данчо Тъча-е,този пък куция кой може да уплаши?Тонев?Хахахахаха,може би затова Фейенорд искат Удоджи,а не великия Тонев а?Ех,прекрасно е,че черния няма да игра,чудесно е.Сега остава да обезвредим Маркиньос,но тази работа е вършите вие добре,като го засипвате с критики,ругатни и обвинения.Без много много шум ви удряме 2:0 и обратно всеки от където е,всеки по пътя си.Иначе си прав за Славия и Пирин,могат да бият Левски,но с Пирин отдавна нещата са ясни,а да разчиташ Славия да ги спъне мисля,че е все едно да очакваш политиците да спрат да лъжат.Както казах обаче,какво става над нас не ме вълнува,да ляга който иска на когото иска,ние излзиаме и ви бием,ставате 2-ри.От там насетне се оправяйте както знаете,стимулирайте,уреждайте,не знам,но ние вземаме 3 точки 100% :!:

ПС:Чу ли сте грешно!Повтарям,потретрвам...КРИВИЯ ЩЕ ИГРАЕ С ЦСКА,имаше 6 ЖК,вече са 7!Кривия бе наказан още есента за 5 картона,а за следващо наказание е нужен 9-ти такъв.Кривия излиза на 16-ти и повежда моряците към бронза
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”