Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Калиакра 13.07 събота 18.00 представяне!
Няма да е зле и двамата да останат.За мен Окоро е малко по добрия.Според мен Бекир,определени мачове може да почва и като титуляр.Имаме се и нов вратар,чух нещо Християн или аз бъркам?
Първите ми впечатления: Ако се търси крило, трябва да се вземе Окоро, израелецът има качества разбира се, но аз бих го използвал като халф. Нападението става по-раздвижено с Окоро и Бакари, а по левия фланг Венков и Райков също взаимодействат добре. Паланков би трябвало да свърши работа, но при 1-2 ситуации действаше мудно и грешеше. Росен се очертава да бъде резерва - това подсказва не само факта, че го пуснаха през второто полувреме, а и самото му излизане при представянето на футболистите. Много добро включване на Бекир и слабо на Наско Илиев. Не ми стана ясно каква роля ще играе Дани Георгиев (опорен халф
) и за какво го привлякохме. Коконов вкара гол, опропасти една друга атака с бавно отиграване, но мисля, че ще е полезен.

Selski mach
!!!

уф, а бе имам чувство, че на нашите ако им наредят 11 колчета в противниковото поле - в 9 от 10 случая колчетата ще им отнемат топката
ясно, че е контрола, ама то според мене и в тренировъчна игра трябва повече старание в създаването на положения и поглед към противниковата врата да се проявяват ...

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
moreto vn написа:Имаме се и нов вратар,чух нещо Християн или аз бъркам?
Християн Христов, юноша от школата. Не знам какво става с Георги Ставрев, имаше информация, че го искат от Литекс.
-
- Контакти:
Доволен съм!Отборът е сглобен и готов.Видяхме какво значи да имаш качествен ляв бек,Венков е може би най-доброто ни попълнение това лято,с Райков мисля,че ще са страхотнен тандем.Имам забележки към Паланков,за мене не е в добра форма,смятам,че Еденилсон трябва да почва титуляр поне първите кръгове.Много съм доволен от Кирил Котев - класа,опит,спокойствие,титуляр го виждам.и Цион Цемах,и Окоро имат място при нас и трябва да бъдат взети.Израелеца е страхотен футболист,не е крило,но е много класен,вярно,имаме хора в средата на терена,но аз лично не бих отпратил такъв играч.Никога.Изключително съм впечатлен от Бекир Расим!!!Страхотни пасове по конец,с фантазия,такива като на Алекс,когато всички се чудят на кого точно подава,асистенцията му за гола на Коконов и онзи пас към Еденилсон вдигнаха на крака публиката,освен това е подобрил много бързината и агресивността.Не знам какво мислите,но с този темп на развитие скоро ще е абсолютна конкуренция за титулярното място на Жоро Илиев и Жоро Божилов,много се радвам за Беки
.И друга забележка.Сашо Бека.Това момче още не се е научило да центрира,още се шматка като муха без глава,Стефан Станчев е класа над него и за мене той трябва да е титуляр.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Много ми хареса Бекир, но оттук нататък трябва да играе съвсем редовно, иначе знаем какво следва -- зацикляне на едно място, спад на формата, и ще си остане млада надежда на 23 години като Тошко и Илиян. Според мен ако вземем и двамата чужденци, Окоро ще е конкуренция с Младенов на дясното крило, а Цемах на Божилов като атакуващ халф. В такъв случай е най-добре Бекир да бъде пратен под наем в Б група, просто трябва да играе редовно а не виждам как това ще се случи при нас.
-
- Контакти:
Абе Бекир е 2 класи над Б група,направо се подиграваше с Калиакра,правеше каквото си поиска.Той трябва да играе само при нас и това е.Дани Г за мене на малкия му пръст не може да стъпи,трябва да е първа опция и за Божилов,и за Жоро.Цемах-след него,това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Да видим колко игрово време ще му даде Гонзо...
-
- Контакти:
yavorescu написа:Да видим колко игрово време ще му даде Гонзо...
Гонзо не робува на имена.Доказал го е.