ЦСКА-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море 11.05.2013 ст Българска армия 20.00часа

Мнениеот Готвача » 08 май 2013 18:24

ogrizko написа:
Daniel Levski написа:
Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!

Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.

хахахахаха :lol: :lol: ми дано както върнахме литекс, сега и цска... :oops:

Готвач, пускай поне датите и часовете ...за неориентирани хора като мен, аз в моите теми затова си пускам да са ми пред очите :roll:

:) Така се случи и за темата с Литекс.Първо пуснах само кои ще играят,а после датата.Часа не искам да го пиша,че с тези промени на часовете ставаме смешни.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море 11.05.2013 ст Българска армия 20.00часа

Мнениеот ogrizko » 08 май 2013 18:30

Готвача написа:
ogrizko написа:
Daniel Levski написа:
Готвача написа:Бързам да пусна темата,защото явно съм кадемлия.Пуснах темата за мача с Литекс и победихме.Дано провлача крак.Успех моряци!

Черно море ще победи, то Гонзо им каза - остават само лесни мачове до края, със слаби отбори.

хахахахаха :lol: :lol: ми дано както върнахме литекс, сега и цска... :oops:

Готвач, пускай поне датите и часовете ...за неориентирани хора като мен, аз в моите теми затова си пускам да са ми пред очите :roll:

:) Така се случи и за темата с Литекс.Първо пуснах само кои ще играят,а после датата.Часа не искам да го пиша,че с тези промени на часовете ставаме смешни.

ама си промени първото мнение с което си пуснал темата ....защото сега не излиза като сме в главната част на форума :P а иначе ако се промени ще се разбере :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно море

Мнениеот ЕМИЛ » 08 май 2013 18:34

1:0

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 май 2013 18:43

Не очаквам красив мач, но спокойно може да завърши 0-0. Червената публика ще има дразнител в лицето на Гонзо, да видим дали пак ще бойкотират. :)
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 08 май 2013 18:55

4:0

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 май 2013 18:58

2:0
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 май 2013 19:00

Stanimir-74 написа:4:0

Направо 16:0 не си играй на дребно. :)
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 08 май 2013 19:05

Sole написа:ЦСКА с нищо не превъзхождат Черно море/освен със съдийско присъствие/ Ако,съдийте не се намесят в полза на софийското отборче,както по традиция винаги го правят когато мача е в София - то мачът е Х2 :!:
П.С. В последните мачове ЦСКА нямат победа над Ч.море в София.

Бая умен ще излезеш за годините си! 22.04.12г. ЦСКА - Черно море 4:1! Сигурно с 2 гола на главния и по един на страничните съдИИ??? :)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 май 2013 19:22

Титан и ТИМ са от едно котило ,сучат от една крава така че какво могат да забъркат ... А и "неподвластният" Ботев днес завърши удобно ... тоталната цигания почна ... to be continued :!:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 08 май 2013 19:24

Red thunderstorm написа:Бая умен ще излезеш за годините си! 22.04.12г. ЦСКА - Черно море 4:1! Сигурно с 2 гола на главния и по един на страничните съдИИ??? :)

При 2:1 съдията се насра да изгони Р.Трифонов в края на първото полувреме за грубо нарушение срещу наш играч в коляното му, който не успя да продължи мача. Даже и чорбарските коментаторчета си го признаха макар и индиректно. Иначе тоя мач бяхме без половин отбор контузени след балтии на противникови футболисти, а тогава всички лаладжии се плюнчиха колко груб отбор сме били.

Върни се в “Черно море”