28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00
Победа за морето . Даже мисля да го играя 

- moreni_max
- Контакти:
Много успех ви пожелавам от града на липите, поетите и правите улици. Успех, дано се спасите, ще е срамота Варна да няма отбор в елита. Дано и покрай вашето оставане съборите и Доко Сф. 

ogrizko написа:аз пак ще кажа, че вярвам в Капитанов и точно ми хрумна, че ако Бекир Расим играе ...като се има предвид, че доста време са играли заедно и са свикнали един с друг... това може да се окаже трамплин за Капитанов да заиграе доста по-добре, защото за мен качествата си ги имаобаче в Атанас Илиев не вярвам особено, изключително тромав, единствено с глава ако вкара някое центриране и до там, това му е играта
Съгласен съм.И при цялата немощ на централните нападатели е време да се използва там,където му е мястото - на върха на атаката!
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:35, променено общо 1 път.
Незнам как ще спечелите след това което видях вчера,но в този мач за Черно море 3-те точки са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.Успех. 

-
- Контакти:
--------------------китанов-------------------
-----сашко - шерифа - росен - сталев----
идалго -- бекир -- жоро илиев -- райков
-------------божилов-капитанов-----------
Нещо такова ми се върти като състав. Хич не искам да виждам дефанзивни халфове на терена срещу Пирин Гд !! Имаме нужда от креативност и мощна атака. Айде Моряциииии !
-----сашко - шерифа - росен - сталев----
идалго -- бекир -- жоро илиев -- райков
-------------божилов-капитанов-----------
Нещо такова ми се върти като състав. Хич не искам да виждам дефанзивни халфове на терена срещу Пирин Гд !! Имаме нужда от креативност и мощна атака. Айде Моряциииии !

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Аз си мисля единствено, че Пантерата и Конго трябва да играят (по- редовно) цял мач заедно и съм сигурен, че ще се обиграят и ще сътворят нещо красиво!
Задължителна победа - няма какво да говорим! Друг е въпроса дали ще я вземем. Надявам се, че да!
Прогнозата ми е 2:0
Задължителна победа - няма какво да говорим! Друг е въпроса дали ще я вземем. Надявам се, че да!
Прогнозата ми е 2:0