Черно море 2:1 Монтана - 10.04
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Монтана - 10.04 - Сряда - 17.00
Аз съм от Монтана и не вярвам, че имаме шанс да се спасиме. Та, успех, Морето ги харесвам...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
orlando7 написа:Ивайло Лудогорец написа:Задължителна победа трябва да вземете . Успех !!
Не се плашете ,всичко е загубено!
Искаш да кажеш за Локо Сф ли? Май си прав.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- South_Park
6:0
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:03, променено общо 1 път.
Стратега написа:Трябва да го вземем този мач задължително иначе ще изпаднем! Дано Стойчо Стоев не ни врътне някой хикс , че става лошо! Монтана взеха класни играчи като Мирасема , Даниел Младенов, Брахими, Илиян Илиев, Михов , Владислав Златинов и ще ни е много трудно срещу тях! Този мач много ме притеснява!А изпаднем ли в Б група 10 години няма връщане и всичките ни добри футболисти ще ни напуснат, така че не трябва да изпадаме на никаква цена!
Не се притеснявайте ще го вземете ,успех

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Мисля че ще бием..
По някаква причина ако не успеем,мисля че вече сме адски застрашени,както се базикахме отначало
Аз съм зад Гонзо иначе и мисля че не трябва да се пипа до края на сезона.
По някаква причина ако не успеем,мисля че вече сме адски застрашени,както се базикахме отначало
Аз съм зад Гонзо иначе и мисля че не трябва да се пипа до края на сезона.
Нова смяна на треньор е немислима глупост, според мен на Гонзо трябва да му се даде време и следващото първенство без значение какво ще стане накрая. Мача с Монтана трябва да го вземем на всяка цена и не смятам, че ще има изненада. Ако ще само с дух и желание трябва да ги бием. Отборите са много равностойни и настройката за мача е най-важна, а както сме опрени на стената си мисля, че до края няма да имаме повече от две загуби.
Докъде стигнахме,щом започнахме да се съмняваме и монтана дали ще бием.В началото в една от темите бях писал,че 2рия полусезон ще вземем макс.7-8т,май ще се окажа прав...Гонзо си е специалист отвсякъде.
Варна мрази софия
Гонзо не вижда ли,че този Живко една топка не може да отиграе! Единствено което прави успешно този Живко е когато му подадат, веднага да върне топката на най-близко стоящия до него защитник./но това го може и всеки зрител от публиката
/ Всеки друг опит за негово действие или обичайното му бездействие води до заплаха за Китанов. По-добре да излизаме с 10 човека ,вместо с Ж.A. Да пуска който и да е юноша при отсъствие на някой от титулярните защитници,само не и този ЖивкOF.