Mitko-Levskar написа:Не стига 4е сте осрани от всякъде,ами и претенций.Кво искате Мауриньо ли?
Изчезвай,бе има си причина да не го обичаме,имал е много селски прояви на Тича.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Mitko-Levskar написа:Не стига 4е сте осрани от всякъде,ами и претенций.Кво искате Мауриньо ли?
moreto vn написа:Mitko-Levskar написа:Не стига 4е сте осрани от всякъде,ами и претенций.Кво искате Мауриньо ли?
Изчезвай,бе има си причина да не го обичаме,имал е много селски прояви на Тича.
гарфилд написа:Mitko-Levskar написа:Не стига 4е сте осрани от всякъде,ами и претенций.Кво искате Мауриньо ли?
Искам да си го сложиш Гонзо в рамка и да си го гледаш.Дръж си го на Герена и не ни казвай,за кой треньор какво мнение да казваме.
thebully написа:ogrizko написа:много ....ама много съм шокиранедин приятел ми пусна новината от един сайт и аз реших, че се правят на интересни ..ама викам да погледна в гонг и що да видя - било истина! моряци, какво мислите за Гонзо в Черно море ?! аз съм още леко в шок
![]()
![]()
Пий едно да ти дойде музата,аз пък съм доволен,тоя поне е мъжкар и ще мога да го спирам на улицата и да си лафим(поне така си мисля),не като другите да ми бягат под тъча![]()
![]()
izumrud написа:пъврво - гонзо е мъжкар, каквото и да значи това
второ - Гонзо си е мъжкар
и трето - говедата му ебаха майката, тъй като беше заобиколен от интриганти и те му ебаваха майката...жайнов, заберски и други подобни цял ден надуваха главата на Ганьо против Гонзо...и Ганьо си го знаете какъв е - готов е да си поддава на провокации
а Гонзо къде да ходи по-напред - на терена ли, при Гаоньо ли - не можа да се спаси отн интриги, а уж е от Пловдив
Потребители, разглеждащи този форум: ti4a и 1 гост