Намалиха наказанието на Александър Александров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Намалиха наказанието на Александър Александров

Мнениеот Alex » 12 дек 2012 18:58

Тва е несериозно... :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 12 дек 2012 19:10

Поредната простотия на нааканото БФС! Награда му дайте на тоя хокеист!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 12 дек 2012 19:11

Джедайло написа:
magichko написа:
Джедайло написа:Ами браво на комисията,според мен справедливо решение!Постъпката на Сашо беше плод на моментна емоция,самия футболист веднага се разкая (вместо да се прави на "жертва на режима" :) ).Смятам че това решение е от полза за футбола.Няма несгрешили хора!

дай тогава следващия мач някой футболист да нацепи тупаник на съдията и да му простят за това после щото се бил разкаял !
последното наказание на присо е за 3 мача за червения картон за удар... удар на съдията 3 мача добър пример се дава на наще футболисти

Значи няма никакъв удар!Двамата-Сашо и Спасов препускаха един срещу друг,но няма посягане,няма нацепен тупаник,няма повторна агресия срещу съдията.Човека си призна,извини се а това не е малко.
Можеше да реве по медии и форуми,но не го направи.А 3 мача хич не са малко за човек който иска да играе,вместо да се прави на ощипан неправилно!

Нещо друго си гледал май!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 12 дек 2012 19:12

Идва конгрес, а ТИМ може да осигури гласове.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 дек 2012 19:19

Джедайло написа:
magichko написа:
Джедайло написа:Ами браво на комисията,според мен справедливо решение!Постъпката на Сашо беше плод на моментна емоция,самия футболист веднага се разкая (вместо да се прави на "жертва на режима" :) ).Смятам че това решение е от полза за футбола.Няма несгрешили хора!

дай тогава следващия мач някой футболист да нацепи тупаник на съдията и да му простят за това после щото се бил разкаял !
последното наказание на присо е за 3 мача за червения картон за удар... удар на съдията 3 мача добър пример се дава на наще футболисти

Значи няма никакъв удар!Двамата-Сашо и Спасов препускаха един срещу друг,но няма посягане,няма нацепен тупаник,няма повторна агресия срещу съдията.Човека си призна,извини се а това не е малко.
Можеше да реве по медии и форуми,но не го направи.А 3 мача хич не са малко за човек който иска да играе,вместо да се прави на ощипан неправилно!

Абсолютно съм съгласен с тебе.Александров си търсеше четирилистни детелини,когато ония нерез,Пастата,го връхлетя и го повали на земята.От къде на къде ще сравняват действията на това херовимче с извършеното от Присо углавно престъпление на Лаута?Най-после доживях комисиите към БФС да си свършат работата както трябва!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 дек 2012 19:21

Не го преживявайте, момчето е съвестно и си е взел бележка. Ако не е така, то при следващо провинение да го накажат за 1 година.

Иначе според мен 6 мача си беше нормално наказание.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 дек 2012 19:28

Кролик написа:Не го преживявайте, момчето е съвестно и си е взел бележка. Ако не е така, то при следващо провинение да го накажат за 1 година.

Какво значи това "взе си е бележка" много на соц, колега. Бележка не си е взел, просто ТИМ са звъннали на когото трябва :) :) :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 12 дек 2012 19:41

pumpo написа:
Кролик написа:Не го преживявайте, момчето е съвестно и си е взел бележка. Ако не е така, то при следващо провинение да го накажат за 1 година.

Какво значи това "взе си е бележка" много на соц, колега. Бележка не си е взел, просто ТИМ са звъннали на когото трябва :) :) :)

Алоооо Враца ,стигне ли се до там точно ТИМ да звънят не на 3 мача ,ами съвсем ще изчезне наказанието :) Ти нещо си се объркал . ТИМ за такава дреболии не звънят ! Звъннат ли ще е за нещо голямо !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 дек 2012 19:45

СРАМ! СРАМ! СРАМ! Не стига, че беше за 1 година наказание, но го изтълкуваха като блъскане, а сега и го намалят.
Само Левски!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 дек 2012 19:49

Аз , ако съм един футболист след намаляването на наказанието , ще си правя каквото искам със съдията. И без това ще отнеса наказание колкото за един нормален червен картон.

Върни се в “Черно море”