Локомотив Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Черно море

Мнениеот fraport » 10 ное 2012 20:11

Локото не са нищо особено ,не че ние сме ! И това самочуствие на феновете им ме дразни много .Не стига ,че за последните години имат 20-на президенти ,кой от кой по смешен ,не стига че станаха синоним на уредените мачове в БГ ами и говорят много .Не може като домакин Лудогорец да се изгаври с теб като ти вкара 5 гола и да се имаш за голям отбор . Тук като ги слушам повечето им фенове така говорят ще кажеш ,че са 2-3 класи над нас . А истината е следната двата отбора са на един хал в момента .Даже бих казал ,че като изпълнители Черно Море има по-качествени футболисти .

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 10 ное 2012 20:15

vlado161 написа:трите точки са ни важни,без значение лесно,или трудно ще дойдат :)

Без да се обиждаш,ама за какво са ви ? :lol:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 10 ное 2012 21:59

2:0
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 ное 2012 22:19

1:2. Ако е вярно, че по-голямата част от футболистите ни не са доволни от Генов, мача наистина отива към двойка. :roll:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 ное 2012 23:07

Дано този път нарушим традицията с една хубава победа! :)

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 11 ное 2012 02:15

fraport написа:Локото не са нищо особено ,не че ние сме ! И това самочуствие на феновете им ме дразни много .Не стига ,че за последните години имат 20-на президенти ,кой от кой по смешен ,не стига че станаха синоним на уредените мачове в БГ ами и говорят много .Не може като домакин Лудогорец да се изгаври с теб като ти вкара 5 гола и да се имаш за голям отбор . Тук като ги слушам повечето им фенове така говорят ще кажеш ,че са 2-3 класи над нас . А истината е следната двата отбора са на един хал в момента .Даже бих казал ,че като изпълнители Черно Море има по-качествени футболисти .

1-во Ние феновете на Локомотив уважаваме всеки един човек дал пари за нашия клуб няма значение как е управлявал отбора за тези 20 години единствените собственици които сме изгонили са един турчин който ни бе собственик за 2 мача и Галя Топалова и Коко Динев даже Коко не може да се каже че сме го изгонили просто имаше критики към него и той сам си тръгна даже при смяната на собственоста пред 3 хиляди човека той бе аплодиран.2-ро за синонимите на уговорени мачове тази интрига е създадоха едни наши приятели които тогава бяха в по долна дивизия.3-то мача с Лудогорец не можеш да говориш за него защото не си го гледал аз бях на него Лудогорец поведоха с 2:0 след това ние ги напънахме намалихме резултата имахме много положение да изравним и тъкмо когато всички очакваха да вкараме Гаргоров направи 2 бързи контри .... 4-то Ако говориш за фенове не 2-3 а 10-15 класи над вас сме защото градовете ни са еднакви по големина но навашите мачове децата които гонат топките са повече от агитката ви,а един отбор е толкова голям колкото са големи феновете му защото иначе по тази логика Локо сф са по голям отбор от почти всички отбори а те не са по-големи и от оная ми работа.5-то като изпълнители Локомотив има Кирил Котев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Дани Георгиев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Христо Златински (шампион на България с Локомотив пд настоящ национал) Стефано Кунчев (младежки национал на България) Диего Ферасио (младежки национал на България) Серафим Михайлов (младежки национал на България) Николай Дюлгеров (Национал на България и вицепампион с отбора на Цска).А вие кои имате? Една птичка пролет не прави (Георги Илиев).
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 11 ное 2012 12:10

Моля за извинение, че началото ми не е по темата, но... Прави ли ви впечатление, че след добра игра на нашите (а според повечето тук и на стадиона вчера - футболистите показаха желание) във форума е тихо и спокойно? След загуба - обратно. Появяват се знайни и незнайни разбирачи, един от друг по-надъхани да се излеят и да опръскат футболисти, треньори, ръководство и т.н.
Сега по темата - очаквам един много труден мач в Пловдив, който според мен няма да загубим :) Моите уважения към немалка част от футболистите на "Локо" и верните им привърженици. Успех на "Локо", на "Ботев", на "Черноморец", "Берое" и всички, които ни поздравиха за добрата игра и равенството с ЦСКА! Успех, "МОРЯЦИ"!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 11 ное 2012 12:18

velito написа:
fraport написа:Локото не са нищо особено ,не че ние сме ! И това самочуствие на феновете им ме дразни много .Не стига ,че за последните години имат 20-на президенти ,кой от кой по смешен ,не стига че станаха синоним на уредените мачове в БГ ами и говорят много .Не може като домакин Лудогорец да се изгаври с теб като ти вкара 5 гола и да се имаш за голям отбор . Тук като ги слушам повечето им фенове така говорят ще кажеш ,че са 2-3 класи над нас . А истината е следната двата отбора са на един хал в момента .Даже бих казал ,че като изпълнители Черно Море има по-качествени футболисти .

1-во Ние феновете на Локомотив уважаваме всеки един човек дал пари за нашия клуб няма значение как е управлявал отбора за тези 20 години единствените собственици които сме изгонили са един турчин който ни бе собственик за 2 мача и Галя Топалова и Коко Динев даже Коко не може да се каже че сме го изгонили просто имаше критики към него и той сам си тръгна даже при смяната на собственоста пред 3 хиляди човека той бе аплодиран.2-ро за синонимите на уговорени мачове тази интрига е създадоха едни наши приятели които тогава бяха в по долна дивизия.3-то мача с Лудогорец не можеш да говориш за него защото не си го гледал аз бях на него Лудогорец поведоха с 2:0 след това ние ги напънахме намалихме резултата имахме много положение да изравним и тъкмо когато всички очакваха да вкараме Гаргоров направи 2 бързи контри .... 4-то Ако говориш за фенове не 2-3 а 10-15 класи над вас сме защото градовете ни са еднакви по големина но навашите мачове децата които гонат топките са повече от агитката ви,а един отбор е толкова голям колкото са големи феновете му защото иначе по тази логика Локо сф са по голям отбор от почти всички отбори а те не са по-големи и от оная ми работа.5-то като изпълнители Локомотив има Кирил Котев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Дани Георгиев (шампион на България с Локомотив пд и Цска Бивш национал) Христо Златински (шампион на България с Локомотив пд настоящ национал) Стефано Кунчев (младежки национал на България) Диего Ферасио (младежки национал на България) Серафим Михайлов (младежки национал на България) Николай Дюлгеров (Национал на България и вицепампион с отбора на Цска).А вие кои имате? Една птичка пролет не прави (Георги Илиев).

И ти си като всички други фенове на Локото .Говориш само за агитката .А какво ще кажеш за публиката .Може да имате по-голяма агитка но не и повече фенове .Аз от 17 години не съм пропускал мач ,но не съм бил в агитката .Това какво значи ? Не бъркай така нещата .Това ,че вашата агитка е 400-500 души а нашата 150 нищо не значи !Виж средната посещаемост за последните 4-5 години ,почти еднаква е приятел .Така ,че това за публиката не върви .Говори за агитки ,а не за публика !!!!!!Варна като човешки капацитет е може би по-голяма и от Пловдив

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 11 ное 2012 14:20

fraport написа:
velito написа:

И ти си като всички други фенове на Локото .Говориш само за агитката .А какво ще кажеш за публиката .Може да имате по-голяма агитка но не и повече фенове .Аз от 17 години не съм пропускал мач ,но не съм бил в агитката .Това какво значи ? Не бъркай така нещата .Това ,че вашата агитка е 400-500 души а нашата 150 нищо не значи !Виж средната посещаемост за последните 4-5 години ,почти еднаква е приятел .Така ,че това за публиката не върви .Говори за агитки ,а не за публика !!!!!!Варна като човешки капацитет е може би по-голяма и от Пловдив

Локомотив Пловдив държи рекорда за най-много публика на мач от А група 50 хиляди срещу Берое Стадион 9 Септември
Локомотив Пловдив държи рекорда за най-голяма гостуваща публика 40 хиляди Бараж за влизане в А група Национален Стадион ''Васил Левски''
(в близкото минало)
(последните години) 10 хиляди финал за купата в Бургас
20 хиляди Стадион Локомотив (Пловдив) срещу Славия
Единствената причина на дербито да има само 12 хиляди, е че няма по голям стадион иначе ако оправят стадион Пловдив ще има най-малко 30 хиляди (+ феновете на Ботев разбирасе)
Изображение Изображение Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 ное 2012 14:28

Обективно се намират в много по-добра форма от нас.Сър-а познава отлично нашите играчи и това също е огромен плюс за тях.Другото е традицията-нямаме победа на Лаута в цялата си история в А група,а при наличието на едва 6 равенства е ясно къде отиваме.Ние обаче имаме Жоро Илиев и като еденици останалите ни играчи също не са за пренебрегване.Срещу ЦСКА показахме отборен дух,а ЦСКА е в много добра форма - би Левски,би Лудогорец,все като гост,а видяхме вчера,че бяхме далеч по-добрия отбор от тях.Бих прогнозирал загуба с 1:0 или 2:1,но нещото,което ми дава надежда,че ние ще бием е това,че както виждаме домакините имат абсолютната увереност,че ще ни бият много лесно и,че сме им абонати.Да,ама не,може да получат един звучен шамар изневиделица,макар,че 3-те точки нито за нас,нито за тях значат нещо при положение,че имахме доста по-високи амбиции и двата тима.Ще видим какво ще стане,но прекалено много си вярват в лесния успех при положение,че не са и чак толкова силен отбор...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”