Лудогорец - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец - Черно море 29.03
Лудогорец - Черно Море 0 -1
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
zuekaa написа:Hakercheto написа:Без да се заяждам с феновете на ЧМ искам да ги попитам: А вие закакво играете?![]()
И най ме е яд на БГ първенството че половината за нищо не играят,както Миньор днес![]()
Колкото до мача: 1-1 ; 2-1 нещо такова
За публиката играят ЧМ, Миньор, ...и др.
Ти си гледай смешното англииско .. по ТВ
Имаш една бира!

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Георги Илиев: Хората се гордеят с тези футболисти на Черно море
„Имахме доста възможности, играхме доста добре. Хората се гордеят с тия футболисти, аз също, че имам такива съотборници, но така е на моменти не може да се реализират положенията. Едно положение и ни вкараха гол и загубихме, това е. Щом ни отбелязаха, значи сме сбъркали”.
Относно претенциите на Стефан Генов към рефера Христо Ристосков, халфът бе по-умерен. „Имаше една ситуация останахме трима на един в атака, съдията спря играта, не знам защо. Не знам дали това съдийство е тенденциозни спрямо нас”.
Капитанът на варненци похвали и следващия противник в А група – Лудогорец. Според него новаците са най-добрият отбор в първенството. „Тежък мач ни очаква в Разград, излизаме срещу най-добрия отбор в България. Лудогорец е отборът с най-добра организация, но ние сме Черно море и ще гоним победата”.
Само това му изказване ме провокира да пътувам до Разград в четвъртък!!!
„Имахме доста възможности, играхме доста добре. Хората се гордеят с тия футболисти, аз също, че имам такива съотборници, но така е на моменти не може да се реализират положенията. Едно положение и ни вкараха гол и загубихме, това е. Щом ни отбелязаха, значи сме сбъркали”.
Относно претенциите на Стефан Генов към рефера Христо Ристосков, халфът бе по-умерен. „Имаше една ситуация останахме трима на един в атака, съдията спря играта, не знам защо. Не знам дали това съдийство е тенденциозни спрямо нас”.
Капитанът на варненци похвали и следващия противник в А група – Лудогорец. Според него новаците са най-добрият отбор в първенството. „Тежък мач ни очаква в Разград, излизаме срещу най-добрия отбор в България. Лудогорец е отборът с най-добра организация, но ние сме Черно море и ще гоним победата”.
Само това му изказване ме провокира да пътувам до Разград в четвъртък!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- th3_gr3en_rapper
Хайде всички да се изсипем в Разград този четвъртък!
Записване за екскурзията за Разград на телефон: 0893829995
Има 2 автобуса,който трябва да се напълнят!
Плащането става на място преди тръгване.Цена 10лв.
За повече информация на същия телефон !!
Информацията е от официалната страница "Обичам Черно Море" във Фейсбук
Записване за екскурзията за Разград на телефон: 0893829995
Има 2 автобуса,който трябва да се напълнят!
Плащането става на място преди тръгване.Цена 10лв.
За повече информация на същия телефон !!
Информацията е от официалната страница "Обичам Черно Море" във Фейсбук
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]

-
- Контакти:
Организирайте се овреме, че до четвъртък не остана. Кой с екскурзията, кой с коли 

www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
-
2-0 - с този треньор и това е успех. След безидейната игра, която показахме срещу Литекс , трудно ще измъкнем нещо в Разград. Лудогорец разполагат с по-силна от нас селекция и ще ни се хвърлят здраво след тези две загуби поред за тях.
- зеленобелия
- Контакти:
От колко часа е мача?
[quote="motion_man2"]Организирайте се овреме, че до четвъртък не остана. Кой с екскурзията, кой с коли
[/quo
с влак ще е най-удобно
п.п - сещаш се защо

с влак ще е най-удобно
п.п - сещаш се защо

-
- Контакти:
Започват стадион "Варна"
http://www.varnautre.bg/novinite/varna/ ... dion_varna
http://www.varnautre.bg/novinite/varna/ ... dion_varna
-
- Контакти:
И ако изтървеш влака за връщане (което е почти сигурно, тъй като е от 17:35) ще е голям кеф да висиш до сутринта в Разград.
Не ме разбирай погрешно, с влак си е златно, но май не и в тоя случай... особено ако на другия ден си зает от сутринта.

Не ме разбирай погрешно, с влак си е златно, но май не и в тоя случай... особено ако на другия ден си зает от сутринта.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.