Sole написа:Да връщат Тошко и Дани Георгиев, a "съра" да си хваща трена
Едно от най-добрите изказвания в последните дни!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Да връщат Тошко и Дани Георгиев, a "съра" да си хваща трена
cristely написа:Само на мен ли ми се струва или днес започнахме с 4-4-2? През първото полувреме нашите си сменяха постоянно местата и държаха в напрежение защитата на Литекс, но няма кой да тръгне на открито и кой да му подаде гениалния пас за гола. През второто полувреме, както каза един съсед по място на стадиона "никой не знае знвае къде да застане и какво да направи". Стояхме добре до полувремето без никой да блести, през второто полувреме Янев направи това което може най-добре - да бележи и да симулира. А съдията Христосков още в първите десет минути на 2-та част като видях как ни навря в наказателното ни поле и започна да ми се изяснява картинката и крайния рвзултат.
зеления написа:tiamat написа:Абе вие що не вземете да натиснете тимаджиите да дадат някой лев, я за терен, я за някой играч? Що тъй няма пара, уж са най-голямата компания в България?
Ти си някакъв ортодоксален оптимист, бе.Или може би от 20 години не живееш в България.
tiamat написа:зеления написа:tiamat написа:Абе вие що не вземете да натиснете тимаджиите да дадат някой лев, я за терен, я за някой играч? Що тъй няма пара, уж са най-голямата компания в България?
Ти си някакъв ортодоксален оптимист, бе.Или може би от 20 години не живееш в България.
Хехе. И двете
зеления написа:tiamat написа:зеления написа:
Хехе. И двете
Баси. Завиждам ти!![]()
Mourinio написа:Дано лятото имаме нов треньор!Генов на бързия влак с пловдивските си протежета Живко Атанасов, Денчев и Християн Попов, че нищо чудно ако остане лятото да ни докара още един файтон майненски некадърници.
Mourinio написа:Нито един мач не съм гледал и не разбирам от футбол, че да забележа какъв невероятен талант е, остави ме да си живея в заблуда
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 5 госта