Монтана - Черно море (22 март)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана - Черно море (22 март)
Почиваме с 2 дена повече от Монтана,но за сметка на това в следващият мач срещу Литекс излизаме каталясали,докато Литекс ще са почивали повече от нас! Отлагането на първия кръг и програмата е направена в интерес на 2-3 отбора.Не случайно бе извъртяно срещу Левски да играем без титулярните си централни защитници,/+ дежурното тънко подпиране на Левски от съдийската тройка/ което наклони леко везните в полза на Левски в този мач.
-
Монтана - Черно море 0:2 е моята прогноза! 

Равенство 2:2
-
- Контакти:
Мача с Миньор го спечелихме в центъра на терена,където Жоро Илиев,Жоро Божилов,Камазола и Марлон Фернандес ги направиха шматки.Монтана има по-слаба средна линия от Миньор и забележете,загубиха най-качествения си дефанзивен играч там,капитанът си Даниел Гаджев.Супер за нас.В защита са колебливи,ние сме много силни на контри и ако ги хванем там ще ги разпердушиним.По-слаби са от Миньор,по-слаби са от нас,няма от какво да се притесняваме,излизаме и ги побеждаваме.Отборът стартирал в Перник,Миро титуляр имам предвид вместо Паломино е най-добрия в момента.Според мен дори Дончо Атанасов започва да намира себе си и е един от най-добрите ни играчи,вечно на изгодни позиции и във всяка опасност,същото важи и за Божилов.Факта,че двама от най-слабите ни играчи през есента демонстрират завидна форма говори много добре за треньора,дето уж сме го нямали.Защита и вратар не ги коментираме,щом са вторите най-добри в А група за момента.От 11 титуляри най-зле изглежда Фернандес(непривичен пост),но пък победния гол в Перник-негов.За Литекс да мислим по-късно...нека не ги превъзнасяме,с 300 зора биха Славия едва-едва...на Тича и стените помагат,Ицето може да си замине като нас*ан
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
аз хванах 5-10 мин от днешния мач на Монтана, превключвайки между каналите, и все някакви вихрени атаки на Монтана по десния им фланг засичах
иначе слабо играят. жалко че не играем и с ЦСКА тази седмица 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
0:4 миналия сезон паднахме с толкоз... върнахме си на калярито сега е ред на монтанито 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Георги Илиев аут срещу Монтана?
Капитанът на Черно море Георги Илиев няма да бъде на разположение на старши треньора Стефан Генов за гостуването срещу Монтана в четвъртък.
Халфът получи картон в мача срещу Миньор, който според сметките в клуба е 5-и негов негов от началото на сезона.
При условие, че по-късно днес това се потвърди след произнасянето на Дисциплинарната комисия, вариант за заместник на Илиев е Симеон Симеонов.
Това не е добре... -Жоро е равно на -креативност....
Капитанът на Черно море Георги Илиев няма да бъде на разположение на старши треньора Стефан Генов за гостуването срещу Монтана в четвъртък.
Халфът получи картон в мача срещу Миньор, който според сметките в клуба е 5-и негов негов от началото на сезона.
При условие, че по-късно днес това се потвърди след произнасянето на Дисциплинарната комисия, вариант за заместник на Илиев е Симеон Симеонов.
Това не е добре... -Жоро е равно на -креативност....
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Не са за подценяване,но лесно се паникьосват при преса и правят много грешки при подаванията.Второто полувреме,като влязоха Антонов и още един нападател се раздвижиха в атака и като нищо щяха да изравнят с човек по-малко.
Аз повече бях изненадан от ЦСКА - неузнаваемо слаби
Ако продължават така да играят, трите точки в София са реална цел
Жалко за Жоро,ако е вярно,дано Генов да се усети и да премести Фернандес в центъра,а на фланга Румбата или Илиян
Аз повече бях изненадан от ЦСКА - неузнаваемо слаби

Жалко за Жоро,ако е вярно,дано Генов да се усети и да премести Фернандес в центъра,а на фланга Румбата или Илиян
Ако Жоро Илиев не играе, според мен може да пробват Фернандес в халфовата линия или поне зад нападателя, не му е мястото по крилото, само го мъчат там, може пък да излезе идеален халф от него
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
забелязъл съм, че Генов предпочита да не сменя схемата на игра и ако някой от титулярите липсва - да пуска резерви, типично играещи на свободните постове, а не да "преквалифицира" футболисти. ако Жоро е наказан, мисля, че по-скоро ще видим Симеонов или защо не и Баджо - в доста от контролите игра точно дефанзивен халф.
ПП: Жоро няма да играе срещу Монтана:
С лишаване от състезателни права ЛСП лв.
Георги Илиев Русев ПФК"Черно море" 1 250
ПП: Жоро няма да играе срещу Монтана:
С лишаване от състезателни права ЛСП лв.
Георги Илиев Русев ПФК"Черно море" 1 250
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"