Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Мнениеот 4MVN » 02 апр 2010 08:53

Вие сте бавноразвиващи ,абе ни едвам се отървахме от този алкохолик ,а сега хайде пак ...Какъв тренйор може да е този ..Ако ще идва някой ,това може да е само Илиян ...Ама и той няма да иска ,заради такива тъпаци като козирката.Вие кой искате голямо име ли??? Знаете ли ,че при запитване МЪРИ поискал 400000 Е. на година ,,,е ви добре ли сте ,та тези пари по-добре да ги раздадат на юношите ,И ПОВЯРВАЙТЕ ТЕ ГИ ДАВАТ..

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 02 апр 2010 12:12

Незнам дали е алкохолик или не..но не ми пука.Играхме ли хубав и печеливш футбол?Играхме..
При малко по добра организация отгоре си бяхме шампиони,с Щутгарт там БЕЗ КРИВИЯ?а?ПСВ тук също играхме добре и при повече късмет можехме дори да бием..има много по голям опит,ходи в Барселона и според мен е мноого над МЪРИ,който и без пари да е по добре да не идва.От шопите само съм съгласен за Стойчо..
Или за толква пари-това..няма как да вземем Хидинк,но ако искаме да вървим нагоре можеше да вземем Грозданов.Със сигурност щеше да приеме,а той е класа..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2010 12:20

Стойчо Младенов не ме кефи мен, ама виж - Грозданов наистина ако беше дошъл, щях да съм много доволен :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”