Стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Стадион

Мнениеот Sole » 26 мар 2010 12:05

Черноморец открива новия "Лазур" с безплатен вход срещу Левски
26 март 2010

Ръководството на Черноморец Бургас обяви свободен вход за домакинския мач срещу Левски, от 19.30 ч., на 3 април. Така от щаба ще направят жест към бургаските любители на футбола, в чест на откриването на стадион „Лазур” след реконструкцията, която тече в момента.
За откриването и на мача са поканени премиерът Бойко Борисов, други министри, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и президентите на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига Борислав Михайлов и Валентин Михов.
Поканени са и футболните национали от отбора на Световното първенство през 1994 г. в САЩ. За зрителите е подготвена специална забавна програма преди мача и томбола с примамливи награди.

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 26 мар 2010 14:33

нензнам някой дали е слушал радио варна сутринта.Гостуваше кмета на Варна Йорданов в спортното предаване на радио варна и говорише за спортните бази в града.Беше интересно като ми направиха няколко неща впечатление.Първо за стадион Варна спомена че от септемврии щяло да започне същинския строеж на стадиона,в работен проект всичко било готово :shock: .
Друго което ми направи впечатление е това че базата за спортна атлетика която сега наскоро я почнаха на мястото на стадион "рампата" :) това е в моя квартал :oops: щяла да бъде готова за 15 август тази година :shock: (не ми се вярва толкова бързо да стане :roll: ) .Говореше и за други интересни спортни бази в града,беше интересно като цяло.
А щях да забравя и за зала която ще е с капацитет 15-20 хил до Аспаруховия мост,като спомена че земята е утредена за спортно предазначение.
ИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2010 14:46

aide_morqci написа:нензнам някой дали е слушал радио варна сутринта.Гостуваше кмета на Варна Йорданов в спортното предаване на радио варна и говорише за спортните бази в града.Беше интересно като ми направиха няколко неща впечатление.Първо за стадион Варна спомена че от септемврии щяло да започне същинския строеж на стадиона,в работен проект всичко било готово :shock: .
Друго което ми направи впечатление е това че базата за спортна атлетика която сега наскоро я почнаха на мястото на стадион "рампата" :) това е в моя квартал :oops: щяла да бъде готова за 15 август тази година :shock: (не ми се вярва толкова бързо да стане :roll: ) .Говореше и за други интересни спортни бази в града,беше интересно като цяло.
А щях да забравя и за зала която ще е с капацитет 15-20 хил до Аспаруховия мост,като спомена че земята е утредена за спортно предазначение.

Избориии, избориии....Наслушал съм се на глупостите му!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 мар 2010 15:58

Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец 8-)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 26 мар 2010 16:29

Sole написа:Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец 8-)

Март месец ама кой година 2011 или 2015?

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 26 мар 2010 20:48

San-Jose написа:
Sole написа:Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец 8-)

Строежа ще започне на 16.04.2019 год.Това е от сигурен източник.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 27 мар 2010 08:48

зеленобелия написа:
San-Jose написа:

Строежа ще започне на 16.04.2019 год.Това е от сигурен източник.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”