Черноморец открива новия "Лазур" с безплатен вход срещу Левски
26 март 2010
Ръководството на Черноморец Бургас обяви свободен вход за домакинския мач срещу Левски, от 19.30 ч., на 3 април. Така от щаба ще направят жест към бургаските любители на футбола, в чест на откриването на стадион „Лазур” след реконструкцията, която тече в момента.
За откриването и на мача са поканени премиерът Бойко Борисов, други министри, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и президентите на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига Борислав Михайлов и Валентин Михов.
Поканени са и футболните национали от отбора на Световното първенство през 1994 г. в САЩ. За зрителите е подготвена специална забавна програма преди мача и томбола с примамливи награди.
Стадион
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- aide_morqci
- Контакти:
Re: Стадион
нензнам някой дали е слушал радио варна сутринта.Гостуваше кмета на Варна Йорданов в спортното предаване на радио варна и говорише за спортните бази в града.Беше интересно като ми направиха няколко неща впечатление.Първо за стадион Варна спомена че от септемврии щяло да започне същинския строеж на стадиона,в работен проект всичко било готово
.
Друго което ми направи впечатление е това че базата за спортна атлетика която сега наскоро я почнаха на мястото на стадион "рампата"
това е в моя квартал
щяла да бъде готова за 15 август тази година
(не ми се вярва толкова бързо да стане
) .Говореше и за други интересни спортни бази в града,беше интересно като цяло.
А щях да забравя и за зала която ще е с капацитет 15-20 хил до Аспаруховия мост,като спомена че земята е утредена за спортно предазначение.

Друго което ми направи впечатление е това че базата за спортна атлетика която сега наскоро я почнаха на мястото на стадион "рампата"

А щях да забравя и за зала която ще е с капацитет 15-20 хил до Аспаруховия мост,като спомена че земята е утредена за спортно предазначение.

aide_morqci написа:нензнам някой дали е слушал радио варна сутринта.Гостуваше кмета на Варна Йорданов в спортното предаване на радио варна и говорише за спортните бази в града.Беше интересно като ми направиха няколко неща впечатление.Първо за стадион Варна спомена че от септемврии щяло да започне същинския строеж на стадиона,в работен проект всичко било готово.
Друго което ми направи впечатление е това че базата за спортна атлетика която сега наскоро я почнаха на мястото на стадион "рампата"това е в моя квартал
щяла да бъде готова за 15 август тази година
(не ми се вярва толкова бързо да стане
) .Говореше и за други интересни спортни бази в града,беше интересно като цяло.
Избориии, избориии....Наслушал съм се на глупостите му!
Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец 

Sole написа:Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец
Март месец ама кой година 2011 или 2015?
- зеленобелия
- Контакти:
San-Jose написа:Sole написа:Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец
Строежа ще започне на 16.04.2019 год.Това е от сигурен източник.
зеленобелия написа:San-Jose написа:Sole написа:Преди 2 месеца пак в интервю по радио Варна,кметът каза,че строежа на ст.Варна ще започне март месец
Строежа ще започне на 16.04.2019 год.Това е от сигурен източник.

HASTA DE LA VICTORIA