Писмо и молба до... медиите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Писмо и молба до... медиите

Мнениеот Veso1913 » 20 фев 2010 21:32

cristely написа:
deepblue1963 написа:...Айде чао!...

Ихааааааааааа, де тоз късмет - да ни освободи от присъствието си forever :mrgreen:

Да бе,да!Ей сега ще се изнесе и няма да го чуем,видим,прочетем до следващата тема за морето.А иначе не знам дали съм правил анкета,ама той самия си казва че щял да се притеснява ако го харесвали!!!???Навремето имаше един сръбски виц.Ето ви част от него.Въпрос-Куку руку палома? отговор-куру руку па дома.Познайте на кого му пасва най-добре.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 21:44

deepblue1963 написа:
MORSKI написа:Защо м се вързвате- както казахте , той е недолюбван не само от сините фенове, но и от доста други потребители във форума...
Дийпи , барт- не е нужна анкета, то си личи по коментарите и отношението към теб, което си си залсуижил!

Във вашия форум по всички левскари се плюе.То си е принципна политика тука.Айде чао!Що се отнася до някои лумпени в нашия форум,ако почнат да ме харесват,по бих се притеснил.Предпочитам да ме ругаят.Не съм един от "техните" и никога няма да бъда.

A вие пък защото сте много мили в нашия форум и не идвате само да се заяждате- айде не се прави на жертва....Единствената ви цел е да идвате и да се заяждате- не сте желани щом това ви е намерението! С вас дискусия не може да се води - вие винаги сте правите и вечно другите са ви виновни..,.

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 24 фев 2010 08:38

Интересна тема! Може да се отговори по няколко начина на повечето въпроси свързани с намеците за шопите и медийте им! Попитали експерт по мобилните телефони,защо в годишните данни за ремонт на мобилни телефони, 17 процента от ремонтираните телефони са Нокия? Отговора бил,защото 50 процента от продадените телефони са от тази марка! Друг случай е свързан със самолетите Боинг коити падали,отговора бил същия! Никакъв смисъл няма спора защо вестниците излизащи,продаващи се най-вече във София пишат за Левски и Цска! Не защото и на журналистите много имсе иска това да пишат,а защото това ги продава! Сами пишете.че на мач с "Грандовете" пълните стадиона! Ами това е и отговора! Уважавам Тича,но не помня звезда от Левски или Цска да е преминал в Морето в силата на кариерата си! Между другото има чудесни варненски вестници ,като Черно море и Черноморие които си пишат за Моряците и Спартак! Няма място за глупави обиди и спорове! ;)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 08 мар 2010 13:58

Я ми кажете нещо. Вие по - често от мен четете вестници за спорт. Вчера, не за първи път се загледах в 7дни спорт, не съм си го купила, ей така в едно барче ми попадна пред очите.. И за пореден път видях, че има някаква мижава статийка за Черно море, ама баш колкото да се отбие номера... Незнам така ли е винаги, или просто аз винаги попадам в кофти дни да разглеждам този вестник :D :D
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 08 мар 2010 14:24

iskrichka написа:Я ми кажете нещо. Вие по - често от мен четете вестници за спорт. Вчера, не за първи път се загледах в 7дни спорт, не съм си го купила, ей така в едно барче ми попадна пред очите.. И за пореден път видях, че има някаква мижава статийка за Черно море, ама баш колкото да се отбие номера... Незнам така ли е винаги, или просто аз винаги попадам в кофти дни да разглеждам този вестник :D :D

Как да остане място за нашия и другите отбори,като се отразяват само новини с национално значение предимно новини на "отбора на народа".Например..просто погледни 3/5 водещи новини в Гонга са за Левски.Във вестниците е още по зле някакви анонимници и фенове се изказват за някакви простотий които и техните фенове не ги интересуват,а ние и с Реал да играем няма да ни отразят на 1ва страница,ами примерно кво казал гонзо на Баждеков някакви такива..

Върни се в “Черно море”