4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Mariner
Контакти:

Re: 4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Мнениеот Mariner » 11 авг 2025 00:48

Отидохме си за 0:0 и с огромна лекота го постигнахме. В нито един момент не бяхме затруднени. Безупречна игра в дефанзивен план и най-вече, че не бяхме затруднени при центриранията. Явно се работи в тази насока.
Много ми харесва Фелипе. Страшен талант и с помощта на Илиан, може да го очаква бъдеще като на Л. Андраде.
Липсва ни човекът пас. Такъв, какъвто беше Сула. Мислех, че сме взели Педро за неговата позиция, но май не е така.
Това, което подразни е непостоянството на някои играчи.
Правиш хеттрик един мач, и вместо да влезеш със самочувствие и мачкаш в следващия, ти се наакваш срещу най-слабия защитник в лигата Турицов. Така няма да стане.
Аз също съм съгласен, че Гидженов и страничните подпряха много здраво тирето. Няколко ситуации - повалянето на Селсо от Ето почти на границата на нак. поле, спестени картони и най-вече свирепото влизане на Турицов в краката на Дончев, което си бе за оранжев картон, който щеше да му е втори.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2025 08:14

Според мен Фелипе е точно човека с паса. До тук показа, че има техника съпоставима с именития му сънародник Роналдиньо, страшно я пипа топката и много вижда играта, явно се адаптира още. Педро е типично крило за мен, но също има пас и визия. Фелипе е нашия човек, както и със Сула ще трябва да почакаме да се адаптира към отбора и отбора към него - Сула половин година беше много зле. Ние му бяхме намерили заместник - Алекс, но там характера беше много голям проблем. От всички попълнения лъхат сериозни възможности, аз съм много обнадежден и от тарана Франса. Този е същински танк, и то подвижен и техничен танк. Начина по който игра с Ла Пеня качен на гърба му, как с тяло ги загърбва....хей, тоя ако се разиграе просто няма да има спиране, истинско чудовище ще е в наказателното поле.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 11 авг 2025 14:06

ShooterMan написа:Според мен Фелипе е точно човека с паса. До тук показа, че има техника съпоставима с именития му сънародник Роналдиньо, страшно я пипа топката и много вижда играта, явно се адаптира още. Педро е типично крило за мен, но също има пас и визия. Фелипе е нашия човек, както и със Сула ще трябва да почакаме да се адаптира към отбора и отбора към него - Сула половин година беше много зле. Ние му бяхме намерили заместник - Алекс, но там характера беше много голям проблем. От всички попълнения лъхат сериозни възможности, аз съм много обнадежден и от тарана Франса. Този е същински танк, и то подвижен и техничен танк. Начина по който игра с Ла Пеня качен на гърба му, как с тяло ги загърбва....хей, тоя ако се разиграе просто няма да има спиране, истинско чудовище ще е в наказателното поле.

Споделям мнението за Франса абсолютно напълно. Трябва му време за адаптация. Здрав и тежък, но сякаш прегаря в голямото си желание и амбиция за изява. На моменти изглежда като неориентиран. Търси си сякаш мястото на терена. След няколко месеца адаптация ще бъде истински таран.

Върни се в “Черно море”