2 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Пд/ 27.07.25 неделя 19.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: 2 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Пд/ 27.07.25 неделя 19.45ч.

Мнениеот mursusaid » 28 юли 2025 10:11

О ,негативи и поле за работа имаме доста ,никой не оспорва.Гледаме оптимистично,тъй като сравнително добре започваме ,и изглежда при още по-добра адаптация на новите има потенциал за работа ,вече доколко ще се развият нещата и подобрят времето ще покаже ,но поне нотки на оптимизъм има.Естествено ,че има слабости ,няма как и да няма .Все пак не взимаме класни ,изградени футболисти дошли тук за стотинки.Затова пък имаме старши който знае как да работи с такива.Както се вижда има и топки да вземе един млад футболист,Българин от Б група и да му гласува доверие и да му даде поле за изява ,въпреки не малкото чужденци ,които дойдоха.А той пък показва как се дава заявка за място на терена.

Огромно браво на Агитката ,които също въпреки пресипналите и не се оправили все още гласове от преди три дни ,не спираха да подкрепят !
За вас моряци ний живеем...

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 28 юли 2025 12:42

mark1926 написа:
Iceberg написа:Изиграхме нелош мач в Европа, въпреки резултата. Второто полувреме видях неща, които ако показваме в първенството и особено, ако успеем да доразвием, ще постигнем добри резултати и тази година. Цецо заздрави защитата. Обнадежден съм за играта ни. Не знам кога ще се включи и Берк.. Смятам обаче, че този мач с канарчетата трябва да го вземем на всяка цена! Нужна ни е добра игра и победа, най-малкото за самочувствие и самоувереност, защото мисля, че това ни липсва. Надявам се с всеки мач отбора да се обиграва все повече и показваме увереност. Видя се, че имаме и козове от пейката! Изобщо тази година отбора се окомплектова навреме и мисля с добри попълнения. С нетърпение очаквам развитието както на отбора ни, така и на първенството. Успех от мен и победа!

Ти хубаво културно ги наричаш канарчетата, но тези папагалчета ще имат гости в своята клетка... Няма да ги наричам соколите, вие им викате плебеите, ако не се лъжа- ще има минимум 50 плебея в техния сектор, минимум. Разбита се песните, които ще се пеят за Черно море в тази клетка няма да са за хора под 18 години...

Едно 3-0 ме устройва идеално, а ако може след мача да потърсите индивидите в гостуващия сектор, вече ще е една незабравима вечер :)

Колега, вместо да се мобилизираш и да призовеш жителите на ромската махала, българската махала, католишката махала, ........в Монтана да ви подкрепят днес, си тръгнал да се правиш на интересен?!!!:) Останахте 200-300 човека стрелочници и кантонери подкрепящи отбора! Стегнете редиците и се дръжте прилично, без обиди!!! Гледайте си подобието на отборче "преместило си седалището си от Кюстендил в Пловдив"!!!!(според Пловдивският съд)
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 юли 2025 17:46

Междудругото - въпреки, че имат нелош като играчи отбор, Ботев са пълни жалкари на ниво ръководство. От какво реват тези? Кви съдии, кви 5 лв? Единствените грешни отсъждания бяха, че още в 10 сек не показаха ЖК на това мирзно същество Стивън Петков за удар с лакът в главата на Мартин. Поне 3 пъти го направи, как пък ВАР не го видя и не го изгони?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”