30+6 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 26.05.25 понеделник 17:45 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 30+6 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 26.05.25 понеделник 17:45 ч.

Мнениеот icko65 » 28 май 2025 15:36

Brannik82 написа:
ShooterMan написа:Участието в ЛК ни прави атрактивна дестинация. Переа не взема много пари. Неделев е задължителен, трябва ни много класен играч там, където беше Сула. Самия Сула внасяше голяма класа, тук експерименти не може да има. Каталин Ицу - много класен халф е това, с визитка, опит - не знам как се оказа в Крумовград, но ще ни реши много проблеми. Дани Д се отказа, за мен Васката е тотално приключил също (и днес се видя), само Берк е наличен там. Щом днес Бари не игра - гаранция, че билета му е вече разписан, така, че трябва и крило. Десен бек - и то сериозен десен бек, какъвто беше Виктор - макар, че аз имам надежда да го задържим. Ляв бек - сериозен човек също, всички атаки на подуенци бяха през тази зона - Дани Мартин е слаба работа, а Панов - точно като Васката - приключил с голямата игра. И това само основното. За мене и защитник трябва централен, титулярите ни са на годинки, не искаме както тази пролет да устанвяваме догодина примерно пролетта, че и там има проблем - Алекс Петков да върнем, ако не - Атанас Чернев от Ботев е добра опция. И втори нападател - да не забравяме, че Иса се пенсионира, Брено си заминава, Уеслен не става.....Осей ще го коментираме догодина, но е само 1 човек и ако не става какво правим? Абе за мен 5-7 човека, 5 е минимума.

Гладна кокошка, просо сънува! Затичали са се да играят всички на блатото във Варна... Тошко Неделев, Чернев леле, леле.. Пийте си нещата, че...

То па вашия с кафявата трева...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

ShooterMan
Контакти:

Re: 30+6 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 26.05.25 понеделник 17:45 ч.

Мнениеот ShooterMan » 28 май 2025 17:37

Всъщност грешката е вярна - гладните кокошки в Ботев Пд сънуват просо. Първо преживяха унижението да са руска пералня на мафиот и престъпник (международен), а сега - просто ще се разбягат щом рублите свършиха. В момента ВСИЧКИ, повтарям - ВСИЧКИ там си МЕЧТАЯТ да отидат в Черно Море или друг евроучастник и ще се изнижат от Ботев като пръдня из гащи, до последния папагал! До последния дето там се е правил на техен фен, повтарям - ВСЕКИ ще духне, а държавата трябва да изземе всичките им пари дадени от руския престъпник Зингаревич, да ги конфискува. Абсолютно съм убеден, че ще си направим селекцията от там и пак казвам - ще довтасат тук с пълна газ. Вкл. и Неделев! Точно Неделев дето се продаде за парите на Агата никога няма да му стъпи крака в Ботев, ако няма пари разбира се, а руснака духна.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”