Brannik82 написа:ShooterMan написа:Участието в ЛК ни прави атрактивна дестинация. Переа не взема много пари. Неделев е задължителен, трябва ни много класен играч там, където беше Сула. Самия Сула внасяше голяма класа, тук експерименти не може да има. Каталин Ицу - много класен халф е това, с визитка, опит - не знам как се оказа в Крумовград, но ще ни реши много проблеми. Дани Д се отказа, за мен Васката е тотално приключил също (и днес се видя), само Берк е наличен там. Щом днес Бари не игра - гаранция, че билета му е вече разписан, така, че трябва и крило. Десен бек - и то сериозен десен бек, какъвто беше Виктор - макар, че аз имам надежда да го задържим. Ляв бек - сериозен човек също, всички атаки на подуенци бяха през тази зона - Дани Мартин е слаба работа, а Панов - точно като Васката - приключил с голямата игра. И това само основното. За мене и защитник трябва централен, титулярите ни са на годинки, не искаме както тази пролет да устанвяваме догодина примерно пролетта, че и там има проблем - Алекс Петков да върнем, ако не - Атанас Чернев от Ботев е добра опция. И втори нападател - да не забравяме, че Иса се пенсионира, Брено си заминава, Уеслен не става.....Осей ще го коментираме догодина, но е само 1 човек и ако не става какво правим? Абе за мен 5-7 човека, 5 е минимума.
Гладна кокошка, просо сънува! Затичали са се да играят всички на блатото във Варна... Тошко Неделев, Чернев леле, леле.. Пийте си нещата, че...
То па вашия с кафявата трева...