30+5 кръг Ефбет лига /Арда - Черно море/ 18.05.25 неделя 19.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 30+5 кръг Ефбет лига /Арда - Черно море/ 18.05.25 неделя 19.30ч.

Мнениеот ShooterMan » 18 май 2025 21:38

Следващия мач нищо няма да направим, защото такъв е закона на Мърфи. Рогата идват без напрежение, а ние футбол вече не играем с тези ментета дето се напълни отбора и пенсионери. Ще се провалим абсолютно смехотворно в сезон, когато трябваше да сме медалис ДЕСЕТ КРЪГА ПРЕДИ КРАЯ!!! Да слушаме дитирамби ТЕЯ СЕЛЯЦИ от Арда, дето нямат 2 точки взети от лидерите какъв футбол играели.....тези нещастници в предишни години ги отнасяхме с 3-ки насред Кърджали, бяха ни абонат. Лудогорец е във ваканция след Купата, това винаги е било модел. Арда си я има 1 точка минимум там, а ние ще паднем тук....и ще ни изравнят по точки и ще ни вземат медала. АБСОЛЮТНА ИДИОТИЯ! Представянето ни днес беше абсолютно престъпление, както изобщо през цялата пролет с малки изключения. Всеки мач е късане на нерви - Плебеите с 10 човека ни обърнаха....всеки ни прави Х на Тича заради тея идиотии.....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 май 2025 22:15

Не съм съгласен с по предните писания за Уеслен. Този път Уеслен се раздаде и изора тревата. Макар,че изтърва 2-3 чисти положение беше човекът който игра с най голямо желание и хъс. На другия полюс бе абсолютната мърда Йо.Този Йо въобще остана невидим на терена така, че ние си бяхме цял мач де факто с 10 човека. Цял мач си изкара човекът на ходом,нито за една топка не се пребори и няколкото добри паса към него ги пропиля със забавеното си тръгване, с пълна апатия към развоя на мача...направо да си хваща пътя! И незнам защо Илиан го търпя до 85 мин!? А Кабаков и ВАРа каквото можаха ни ощетиха!Неотсъдена дузпа за нас за игра с ръка в наказателното им поле и спестения най малкото втори жълт картон на Ковачев за удара в главата на Живко. /само да споменем,че за такъв удар с крак в главата на противник Даниел Димов получи директен червен/ п.с. Лудогорец пускат във ваканция чуждите си играчи след мача за купата,така че ще излязат срещу Арда с българи,резерви и юноши....т.е. гоним победа с/у Лс.
Последна промяна от Sole на 18 май 2025 23:48, променено общо 2 пъти.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 май 2025 22:18

Да не мислите че Илиан не ги вижда тези неща. Сигурен съм че ще намери точните хора. Имаме голям дефицит откъм качество напред. Отзад годинките тежат и сме тромави. Аз лично не желая да играем Европа, просто ще е мъка и загуба на време. И Дуду, и Кешеру ни липсваха много. Пролетта само откъм желание го докарвахме. Сигурен съм че Илиан ще намери точните хора. Берк е един светъл лъч. И все пак- Кабаков е педал.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 май 2025 22:26

Vladislav написа:Да не мислите че Илиан не ги вижда тези неща. Сигурен съм че ще намери точните хора. Имаме голям дефицит откъм качество напред. Отзад годинките тежат и сме тромави. Аз лично не желая да играем Европа, просто ще е мъка и загуба на време. И Дуду, и Кешеру ни липсваха много. Пролетта само откъм желание го докарвахме. Сигурен съм че Илиан ще намери точните хора. Берк е един светъл лъч. И все пак- Кабаков е педал.

Няма моряк,фен или футболист който да не желае отборът му да играе в Европа! Ползите са безспорни и безценни.Най малкото селекцията ще е по качествена и по безпроблемна...дори и само от свободни агенти.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 18 май 2025 22:38

Оставете Европа бе..Трябва да си вземем бронза..Бахти и Европата..Едно време все в Европа играеше третия..Но в историята му остава...трети..Бронз..Години са си го мечтали отбори от провинцията..Както и ние..1953..2009..Бронз и това е успеха за Черно море..Бахти Европата скапана
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2025 07:13

icko65 написа:Оставете Европа бе..Трябва да си вземем бронза..Бахти и Европата..Едно време все в Европа играеше третия..Но в историята му остава...трети..Бронз..Години са си го мечтали отбори от провинцията..Както и ние..1953..2009..Бронз и това е успеха за Черно море..Бахти Европата скапана

И аз така мисля.Майната му на Европа .Всички български отбори са толкова слаби,че там всеки е до максимум два съперника.Да,ще дойде някой лев от там ,но знаем тези пари къде отиват.Да, може играчи за селекция по-лесно да се обеждават да дойдат тук .
Но в крайна сметка да си вземем медалите ,да си бием ония сините и да си вземем третото място .Трето място ,което на фона на отбора който имаме след нова година,на фона на яловата ни атака ще си е успех.
Спомнете си къде свършвахме до преди 2-3 години и сега два сезона къде сме.Колкото и да си мрънкаме и да нареждаме ,в крайна сметка отбора е в борбата за медали.
Илиан и вчера след мача,Петьо като водеше отбора също го казаха и двамата.Не сме успели със селекцията и се оправяхме с наличния състав.Илиан всичко вижда ,но за момента това е положението.Единствено се надявам на лято да успее да намери както той каза "точните хора".
Защото и отбора да е там ,сами виждаме всички,че качеството страшно спадна ,но отбора все още е там и е там ,защото треньорското ръководство работи здраво и материята им е ясна.
Влязоха и доста наши момчета в състава,С Лудогорец и Златев и Милушев,Виктор,Берк вече се утвърди .. и лично аз не разбирам отлива на публика ,с Лудогорец стадиона беше полупразен .Толкова ли пък се разглезихме ,че искаме всеки мач да мачкаме с красив футбол,че едва ли не борба за трето място вече не ни радва.....не го разбирам
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 май 2025 10:30

Този мач трябваше да се вземе на всяка цена. Пълна импотентност в атака сме.
От нова година насам сме трагедия във всяко едно отношение!
Пълен провал без да се преувеличава! Жалка история, с кански мъки играем.
Оставихме всичко за последният мач, а тябваше да решим мястото си в тройката още преди финалната четворка.
Дано Лудогорец да го играят феърплей последния мач и да победят.

Нуждаем се от пълна чистка и нови хора в отбора! С тези не става.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 19 май 2025 13:34

Пропуснахме си шанса да приключим интригата за бронза. Трябва победа срещу Левски за третото място. Арда са късметлии с програмата и ще бият дублиращия отбор на Лудогорец в последния кръг. Просто си трябва победа на "Тича" в последния кръг... иначе четвърти.

Колкото до посещаемостта - спадна наполовина пролетта заради слабите игри, т.е. половината считат, че отбор се подкрепя само ако бие редовно. Иначе не. Имат си своята логика за нещата и никой не би могъл да им повлияе. Стадиона се пълни само в мачовете с безтирето, говеда и плебеите.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2025 13:59

Nobody007 написа:
т.е. половината считат, че отбор се подкрепя само ако бие редовно. Иначе не. Имат си своята логика за нещата и никой не би могъл да им повлияе. Стадиона се пълни само в мачовете с безтирето, говеда и плебеите.

Точно това винаги ме е дразнело.Обичам отбора си и го подкрепям,ама само когато бие и срещу силните .През другото време..какво..
Пфф пустия му манталитет
За вас моряци ний живеем...

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 19 май 2025 14:37

mursusaid написа:
Nobody007 написа:
т.е. половината считат, че отбор се подкрепя само ако бие редовно. Иначе не. Имат си своята логика за нещата и никой не би могъл да им повлияе. Стадиона се пълни само в мачовете с безтирето, говеда и плебеите.

Точно това винаги ме е дразнело.Обичам отбора си и го подкрепям,ама само когато бие и срещу силните .През другото време..какво..
Пфф пустия му манталитет

През есента - на мачовете с числото, изпадащия Хебър и Славия посещаемостта е респективно 2 600, 2 100 и 2 000 души, а с Лудогорец на последното домакинство - комична цифра... 1 100 души.
Половината са фенове на победите, а не на отбора.
Жалко е, защото точно в трудните моменти отбора има нужда от тази подкрепа, а тя липсва. Диванните фенове са точно половината. Тъжна и дразнеща констатация, но си е факт, за съжаление...

Върни се в “Черно море”