Този мач създадохме достатъчно положения и вкарахме четири. Сега, дали имаше засада при гола на Кишерю? Мен повторенията не ме убедиха, по скоро имаше засада при гола на Дробаров, ама те нашите рефери не можеш да ги разбереш. Трябва да отбележа едно закъсняло и опасно влизане на играч на гостите в краката на Пашеко, което си беше за червен картон, а хубавеца в синьо отсъди нарушение в полза на Ботев.
Сега към представянето на нашите момчета.
И аз искам да похваля Милушев и Василев за доброто представяне. Марто съвсем спокойно може да замени Сула, но ще му трябва време за да придобие нужното самочувствие. Видя се че в центъра играе по добре от колкото на крилото! Същото важи и за Василев. Не знам дали ви направи впечатление колко високи топки спечели. Също и асистенцията към Кишерю беше по конец! Какво да кажем за румънеца. Чиста класа! Аз бях скептично настроен заради възрастта му, но само за 20 минути ме опроверга. Със всяко докосване създаваше опасност за противника.
Нещо което не ми хареса е играта в защита. Голът на Ботев беше копие на този който получихме от израелците. Някакси синхронът между играчите не е на нужното ниво, дано скоро защитата и вратаря се сработят по добре. Бразилците също не ми харесаха. Всички хокат Иса, но нищо не се споменава за пропуските на Брено! Два фрапантни пропуска, особено ударът с глава. В играта на Дуду през първата част имаше доста брак. Малко повече от необходимото задържа топката и пропускаме да осъществим обещаващи атака. Иначе при рейда за гола беше перфектен. И накрая искам да пожелая бързо възстановяване на Калкан. Една от добрите ни опции по крилата отпада но пък това е шанс за другите да се докажат
4 кръг Ефбет лига /Черно море - Ботев Враца/ 12.08.24 понеделник 21.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 4 кръг Ефбет лига /Черно море-Ботев Враца/ 12.08.24 понеделник 21.15ч.
Eastern написа:И аз искам да похваля Милушев и Василев за доброто представяне. Марто съвсем спокойно може да замени Сула, но ще му трябва време за да придобие нужното самочувствие. Видя се че в центъра играе по добре от колкото на крилото! Същото важи и за Василев. Не знам дали ви направи впечатление колко високи топки спечели. Също и асистенцията към Кишерю беше по конец! Какво да кажем за румънеца. Чиста класа! Аз бях скептично настроен заради възрастта му, но само за 20 минути ме опроверга. Със всяко докосване създаваше опасност за противника.
Нещо което не ми хареса е играта в защита. Голът на Ботев беше копие на този който получихме от израелците. Някакси синхронът между играчите не е на нужното ниво, дано скоро защитата и вратаря се сработят по добре. Бразилците също не ми харесаха. Всички хокат Иса, но нищо не се споменава за пропуските на Брено! Два фрапантни пропуска, особено ударът с глава. В играта на Дуду през първата част имаше доста брак. Малко повече от необходимото задържа топката и пропускаме да осъществим обещаващи атака. Иначе при рейда за гола беше перфектен. И накрая искам да пожелая бързо възстановяване на Калкан. Една от добрите ни опции по крилата отпада но пък това е шанс за другите да се докажат
Напълно споделям мнението ти. Иса трябваше да е 2-ри или 3-ти нападател, а ние го направихме 1-ви. Човекът си върши добре работата, за това, което го взехме. Брено е длъжникът, вече му се насъбраха много мачове без гол. Съгласен съм и за Милушев и Василев, добър мач за тях, бих добавил само да наблегнат на ударите. Кишерю е класа.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: 4 кръг Ефбет лига /Черно море-Ботев Враца/ 12.08.24 понеделник 21.15ч.
Сега знам , че ще разбуня духовете , но е крайно време Димов да влиза последните 15 минути на смяна , а Джуниър ако иска да расте като футболист да си намери друг отбор
ex Popeye