От Черно море поканили Любо Пенев за треньор?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: От Черно море поканили Любо Пенев за треньор?

Мнениеот ogrizko » 18 фев 2010 03:05

Поне да бяха написали, че Черно море ще стане шампион. Щях повече да повярвам на тази информация, особено след като си сложа зелените очила :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 18 фев 2010 11:49

Вие пък на какви се правите...Какво имате против Любо ? Велизар е голям тренйор ли ,че си доведе приятелите ? Това ли са трансферите с които ще се борим за Европа? Искам да ви кажа ,че на отбора му трябва човек ,който разбира от футбол.А аз мисля ,че Любо е точно такъв./човек с хъс,опит,лоби и не говори празни приказки /.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 18 фев 2010 12:51

4MVN написа:Вие пък на какви се правите...Какво имате против Любо ? Велизар е голям тренйор ли ,че си доведе приятелите ? Това ли са трансферите с които ще се борим за Европа? Искам да ви кажа ,че на отбора му трябва човек ,който разбира от футбол.А аз мисля ,че Любо е точно такъв./човек с хъс,опит,лоби и не говори празни приказки /.

Как Велизар да направи по-добри трансфери,след като ТИМ не дават пари за футболисти.А мистър Пенев не ни трябва нито сега,нито в бъдеще.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 фев 2010 13:15

Искам отбора на Черно море,да се води от хора работили или израснали в клуба.Това за в момента.Като/ако/ е готов стадиона,можем да започнат босовете да мислят за трансфери на скъпи играчи и треньори.А и какъв треньор е Любо?Вижда се че не може да работи под напрежение.Когато трябва на всяка цена да вземе мач,обикновено не го печели.А такива треньори,дето не печелят важни мачове,дал Бог.Предпочитам за качествен треньор Илиан Илиев.Вече се доказа,че може да побеждава грандовете с по слаби отбори.Няма домакинска загуба в Стара Загора и то в условия на тотално нямане на пари.Мисля си,че с парите на ТИМ и разумна селекция/каквато ние обикновено правим/ с Илиян ще сме често в борбата за медали и евро квоти.И най-важното е че Илиян ще си е отново в къщи.На Тича!А Любо ще е просто поредния наемник.Дори и един Велизар,макар че не е от Варна,вече можем да го броим за наш.Мисля че вече 7 години е в Черно море.Така че без шопи,моля!От шопия,единствено играчи и то в краен случай.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 фев 2010 14:42

Veso1913 написа:Искам отбора на Черно море,да се води от хора работили или израснали в клуба.Това за в момента.Като/ако/ е готов стадиона,можем да започнат босовете да мислят за трансфери на скъпи играчи и треньори.А и какъв треньор е Любо?Вижда се че не може да работи под напрежение.Когато трябва на всяка цена да вземе мач,обикновено не го печели.А такива треньори,дето не печелят важни мачове,дал Бог.Предпочитам за качествен треньор Илиан Илиев.Вече се доказа,че може да побеждава грандовете с по слаби отбори.Няма домакинска загуба в Стара Загора и то в условия на тотално нямане на пари.Мисля си,че с парите на ТИМ и разумна селекция/каквато ние обикновено правим/ с Илиян ще сме често в борбата за медали и евро квоти.И най-важното е че Илиян ще си е отново в къщи.На Тича!А Любо ще е просто поредния наемник.Дори и един Велизар,макар че не е от Варна,вече можем да го броим за наш.Мисля че вече 7 години е в Черно море.Така че без шопи,моля!От шопия,единствено играчи и то в краен случай.

+1 И аз съм на абсолютно това мнение. И относно селекцията - един мач (официален) не се е изиграл и вече почнахте да плюйте по новите.. Е то бива..бива..ама :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 фев 2010 15:06

Не знам кой плюе по новите,но аз си мисля че от години не сме правили толкова точна селекция.Взехме играчи на най-невралгичните за морето постове.Най-добрия десен бек в БГ.Млад и амбициозен.Бърз,пробивен,отлично подсигуряващ зоната си.Не рядко изскача и на голови позиции.Когато го гледах в Стара Загора/пътувах сам и не бях с основната фенска маса/беше играча направил ми най-силно впечатление.Тогава още не се говореше за негов трансфер и не съм го наблюдавал специално,но заралии споделиха че им бил най-качествения играч.А и доколкото си спомням,май беше избран за играч на годината,или нещо такова.Искахме тежък център-получихме го.И то играч с перспективи за развитие.Млад и горящ от желание да се докаже.На всичко отгоре-Левски са му абонати.Което от своя страна говори за характера му.Перде и явно не му пика срещу кого играе.Ратников-играч какъвто не сме имали от времето на Келепов.Остър,бърз с отличен избор на позиция.Голаджия и вече започна да го показва.Мисля че има три гола от четири играни мача,или нещо такова.Аврамов,играч който умее да центрира добре.Добра скорост,добър поглед,добър демараж.Не е Мартин Петров,но за нас мисля че ще свърши работа.И като сложим Юруков и факта че успяхме да си запазим отбора+отличното включване на Адемар на позиция която винаги съм казвал че е нговата.А именно ляв халф-крило,а не бек,мисля че селекцията ни е повече от добра.И като се обиграят,ще ни радват дълго на Тича.Умишлено не споменавам останалите играчи,защото те вече са константа и единственото с ковто могат да ни изненадат са още повече добри игри.Започваме втората част от първенството от много добра позиция и понеже не сме фаворити,ще изненадаме много отбори,кото свикнаха с непостоянното ни представяне от есента.За мен най-вероятното класиране е 3-4 място и купа дошла най-после във Варна.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 18 фев 2010 15:16

+1и аз съм на мнение ,че за пръв път правим селекция както трябва подходящи играчи за невралгичните места...само, че тука фИенувете са пак недоволни искат доказани имена кат Стойчо , Любо и Драгойчо , ами айде бръкнете се изкарайте по 25 бона евра на месец ,.....после се обиждат като им викам мрънкалници , ами като не спирате да хленчите как да ви викам .Аз съм твърдо за Велизар и да му се даде шанс особено след предавнето по Ринга толкова прям и умен треньор на Тича не помня , а и като се сетя за последните мачове с Локото , Черноморец и ДС 1914 мисля , че ни очакват приятни емоции през пролетта и дай Боже Купа

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 18 фев 2010 15:40

Ужасно ми е неприятно това разлигавено момче с дъвката. Чичо му беше тренер, а той.. едва ли

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 19 фев 2010 11:24

И според мен на този етап, когато не се дават много пари за селекция и всичко друго, треньор трябва да е човек който милее за клуба! А когато вече има нов, прекрасен стадион (дай боже), когато се изсипят много пари за селекция, то тогава трябва да се търси голям специалист за треньор! Футболен отбор за тройката в първенството не се прави без пари, ако някой направи нещо, то значи наистина обича клуба и се раздава за него! Това което направи Велизар (относно селекцията) според мен е достойно за уважение (същото се отнася и за Кольо) Според мен се развиваме в правилната посока! Стабилизирането на клуба, бавно и постепенно утвърждаване в първенството като тим, с който трябва да се съобразяват всички! Чакам, ако всичко върви по план, в най скоро време да вдигнем и шампионската купа!!! Това е, бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Върни се в “Черно море”