Sole, то на приказки е ясно, че за да спечелиш купата трябва да биеш всички наред, но на практика не е това действителността и за да биеш наред има много други фактори. Примерно Ливърпул в Англия миналия сезон биеха наред въпреки многото контузии ама до един момент и оттам насетне срив. И отидоха назад в класирането. Няма как неща като контузени, наказани, контузии, пътувания и прочие да не влияят. И защо трябва ние да бием наред? Що Левски да не бие наред Славия, Берое , Лудогорец ....а Левски бие Симитли, другия кръг пак някой слабак и се побутва примерно до полуфинала, където се надява някой явно зимата нещата да се оправят, да се подобри селекцията и т.н. Има значение дали всеки мач си хвърлят силите, или да речем играеш лек спаринг и биеш 7:0

Има значение дали може да съхраниш състезателите или трябва да ги пускаш на макс и да ти се контузи тоя и оня като следствие.... това с биенето наред са клишета, принципно е така ако всичко е феър плей, но като гледам организацията на мачовете последните сезони и противниците ни за купата, не съм убеден колко всичко е феър плей
Vladislav, принципно като играем 3 мача поред за първенство да речем, обикновено се редуват ...домакинство, гостуване домакинство ....или гостуване, домакинство, гостуване ....може да имаш 3 мача, но поне единия ще си във Варна и ще възстановиш нормално. Мен още ме удивлява предния сезон как имахме 3 гостувания за 6/7 дни и все на далечни дестинации.
Сега ако се замислиш ...ето ти пак 3 мача, последния верно не е гостуване, обаче пак се почва с 2 гостувания едното от които до Враца, т.е. от възможно най-далечните.... и няма как да възстановиш, защото си по пътищата ....мача с Левски дали щеше да е пак гостуване вместо домакинство няма значение, защото реално чак след него ще може да възстановим нормално
Честно казано, все ми е едно дали има или няма конспирации! Просто се чудя защо програмата не е съобразена, така че нещата да са малко по-равнопоставени? Или според вас няма значение, че ние от Варна се разкарваме по цялата страна ......а гостуванията на отборите от София са си половината в София, другата половина от половината - около София, и реално имат 3-4 пътувания

Даже до Пловдив по магистралата сигурно е 2 часа пътя

Не стига, че Софийските отбори едва ли не постоянно домакинстват .......ами и точно нашата програма се пада всеки път по 2-3 гостувания за 1 седмица до далечни дестинации ???? Това на мен не ми изглежда справедливо и ме дразни и се получават и контузии и т.н., все ми е едно има ли конспирации .......въпроса е защо никой не се съобразява с това?!
И като се замисля, дори сега се чудя дали наличието на толкова много софийски отбори в Лигата не се дължи до някъде и на това, че практически нямат гостувания освен Варна и Разград и са доста по-свежи от отборите от провинцията, могат да възстановяват по-добре и т.н. .......