21 кръг /Черно море - Царско село/ 15.03.21 Понеделник 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 21 кръг /Черно море - Царско село/ 15.03.21 Понеделник 17.30ч.

Мнениеот ShooterMan » 17 мар 2021 13:33

Виктор може да го продадем, имаме опции - Панов вдясно е по-полезен от Панов вляво, а Мартин Дичев е ляв бек и готов за титуляр, вече и национал. Продажбата на Илиан Младши, обаче е самоубийствена, в момента е най-добрия ни футболист и ще става и още по-добър, нямаме алтернатира негова засега. Относно 6-ци и 4-ки - аз съм да играем на макс и да влезем горе. Дали ще стигнем 4-то място Божа работа, всичко е възможно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 мар 2021 13:35

Sole написа:Ако ще влизаме в първа шестица,то трябва да е след 5 поредни победи до края на редовния сезон, за да имаме някакви шансове за четворката. Това не е невъзможно, защото имаме лесна програма до края -играем с отбори след нас в класирането - Монтана, Левски, ЦСКА48, Ботев Вр,Ботев Пд

Тези с цифрите са пред нас. Дали е лесна или трудна програмата няма значение, ние 6 поредни мача няма как да спечелим ако ще и срещу отбори от В група да играем. Най- вероятно е да спечелим 2-3 мача от оставащите. Дали ще си 6, 7, дали ще играем баражи и после ЛЕ няма значение. За ЛЕ ще играеш с някакви анонимници в Разград, без публика. Голям келепир. По добре е да сме в горната част и премерим сили с по- солидни отбори.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 мар 2021 13:36

ShooterMan написа:Виктор може да го продадем, имаме опции - Панов вдясно е по-полезен от Панов вляво, а Мартин Дичев е ляв бек и готов за титуляр, вече и национал. Продажбата на Илиан Младши, обаче е самоубийствена, в момента е най-добрия ни футболист и ще става и още по-добър, нямаме алтернатира негова засега. Относно 6-ци и 4-ки - аз съм да играем на макс и да влезем горе. Дали ще стигнем 4-то място Божа работа, всичко е възможно.

Виктор като го гледам от една година как играе и вече виждам извита опашка от купувачи.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 мар 2021 13:52

Това си е проблем на Виктор, аз нямам против и да остане :lol: , даже искам да остане, просто казвам, че можем да го заменим с Панов, а Дичев да си заиграе отляво. При Младшия нещата са много по-комплицирани - Леандро не може да му стъпи на малкия пръст, нито като крило, нито като халф. Другите няма какво да ги коментирам, Илиан е полезен в много фази на играта и в много позиции на терена през мача, тези на пейката са доста по-праволинейни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 мар 2021 15:10

принципно и аз исках да играем в топ 6 .......но ми се струва нечестно, че 1948 нарочно почнаха да записват само загуби!!! заради тях искам и ние да почнем да нижем само загуби и да си останем на 7 място :!: ако не си правеха тарикатлъците 1948 и нещата бяха честни сигурно щях да искам да сме в топ 6, но просто мен такива неща страшно ме вбесяват и съм готов да правя леко напук :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 17 мар 2021 18:02

Vladislav написа:
ShooterMan написа:Виктор може да го продадем, имаме опции - Панов вдясно е по-полезен от Панов вляво, а Мартин Дичев е ляв бек и готов за титуляр, вече и национал. Продажбата на Илиан Младши, обаче е самоубийствена, в момента е най-добрия ни футболист и ще става и още по-добър, нямаме алтернатира негова засега. Относно 6-ци и 4-ки - аз съм да играем на макс и да влезем горе. Дали ще стигнем 4-то място Божа работа, всичко е възможно.

Виктор като го гледам от една година как играе и вече виждам извита опашка от купувачи.

айде сега и Виктор ли метнахте , добре си е прави грешки , ама само той ли прави , защото всички останали са топ , айде спрете се малко поне за Виктор
ex Popeye

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 17 мар 2021 21:49

Ron Jeremy написа:
Vladislav написа:

айде сега и Виктор ли метнахте , добре си е прави грешки , ама само той ли прави , защото всички останали са топ , айде спрете се малко поне за Виктор

Нямам нищо против него. Отбелязвам че не му се получават нещата. За млад и способен футболист като него е важно да държи ниво за да се реализира в по- силно първенство. Никой не сме метнали, откак Дани Кики замина всичко е споко.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 мар 2021 19:26

Vladislav написа:

Виктор бе с единия крак продаден,Младши също.Не виждам какво ще ги спре през лятото,особено след като Младши вече е и национал.Стрелеца пише че е незаменим.Ами точно такива се продават като топъл хляб.Имаме поредата звезда с фамилията Илиев и ще съм истински щастлив да заиграе за голям европейски клуб.Желанието което имам е да играе за нас още дълги години,но за него е по добре да заиграе навън за да се развива.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 мар 2021 00:30

Да бе, то е ясно, че няма да спираме момчето като излезе оферта добра. Не сме спирали и Марто Минчев, нито и Виктор. Въпроса е, че след подажбата на Марто се сринахме жестоко, за което разбира се участие има и продажбата на Патрик. Ние според мен чак сега като игра леко, ама съвсем леко понадигваме глава от онези продажби, 10 месеца ли минаха? Мисля, че още 1 сезон тук и за Младши, и за нас ще бъде от голяма полза. Смятам, че ако не разбутваме отбора и само добавим малко ще направим добри неща, а когато отбора върви и футболистите се развиват - пример е и Минчев, и Патрик.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 мар 2021 17:05

ShooterMan написа:Да бе, то е ясно, че няма да спираме момчето като излезе оферта добра. Не сме спирали и Марто Минчев, нито и Виктор. Въпроса е, че след подажбата на Марто се сринахме жестоко, за което разбира се участие има и продажбата на Патрик. Ние според мен чак сега като игра леко, ама съвсем леко понадигваме глава от онези продажби, 10 месеца ли минаха? Мисля, че още 1 сезон тук и за Младши, и за нас ще бъде от голяма полза. Смятам, че ако не разбутваме отбора и само добавим малко ще направим добри неща, а когато отбора върви и футболистите се развиват - пример е и Минчев, и Патрик.

Има футболисти които се развиват изключително бързо и за тях пътя е един-на Запад.Иначе следващата година,особено след провален трансфер,започва тъпчене на място и следва регреса.За мен това е основната причина за спада на формата/мотивацията/ на Виктор.Изключително работливо момче,борбен,раздаващ се на макс,добре подплатен технически за защитник,трябва му само малко повече физика и скорост-съвсем малко и е на средно европйско ниво.Младши рязкоо надскочи нормалното за развитието си и е цяло чудо че остана на Тича,вероятно заради така оплювания си баща.То ни тъй,ни иначе-все угода няма.По добре да хваща пътя,че утре като отворят стадионите и някоии ще започнат да ги плюят хорово и в комплект.Имаше викове срещу Мартин,срещу Патрик,срещу Курьор-все от баш специалисти.Ще ви върна по назад,когато плюеха Милен Бакърджиев,че се въртял около топката/нещо което прави Бруно в Манчестър/.А нещо да кажете за Кривия?Игониха един от най магичните играчи стъпвали на Тича.Плюха Адмирала/лека му пръст/,сега Илиан Старши е на линия.Засега не са метнали сякаш Даниел Димов,въпреки достата грешки които направи,но не е късно.Никога не е късно за плюене,НИКОГА!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”