7 кръг /Черно море - Арда/ 27.09.20 Неделя 18.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: 7 кръг /Черно море - Арда/ 27.09.20 Неделя 18.45ч.

Мнениеот Ron Jeremy » 28 сеп 2020 13:05

И на мен ми хареса Дюлгеров , а защо Янчев остана извън групата не ми стана ясно , Денислав за мен е най бързия футболист в А група и трябва много да се работи с него , защото има страшен потенциал , новия Касми загатва някакви качества дано ги развие , а и Енчев беше по добре от Станчев .
ex Popeye

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 28 сеп 2020 13:06

Голямо кюскане падна и добре, че имаме Курьор. Като футболни качества този мач ме върна назад в ерата на Прическата. Отдавна не бях гледал толкова грозна продукция от нашите. Дано след този мач да си върнем самочувствието. Лично мен новината, че Г.Божилов тренира с отбора ме обнадеждава. В момента имаме голям недостиг в центъра на терена. Също така бих отличил и Васко. На това момче колкото и да му липсват някои качества в нападение, си е един от малкото футболисти с характер в нашия отбор. Адмирирам неговото желание, с което искаше да бие дузпата срещу ЦСКА. И колкото той да беше виновен, че я изпълни слабо и я пропусна, два пъти по-виновен за мен е Иса, че не пое отговорност и не я би той като нападател. Според мен, ако искаме да постигнем нещо по-голямо, трябва да спрем да говорим за напрежение във футболистите и да започнем да поемаме отговорност. Ето заради това Марти ще ни липсва най-много. Той е футболист с характер и не случайно Спарта плати такава сума за него.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 28 сеп 2020 13:36

Ron Jeremy написа:И на мен ми хареса Дюлгеров , а защо Янчев остана извън групата не ми стана ясно , Денислав за мен е най бързия футболист в А група и трябва много да се работи с него , защото има страшен потенциал , новия Касми загатва някакви качества дано ги развие , а и Енчев беше по добре от Станчев .

Денислав това момче, което влезе към 70-тата минута срещу нас ли беше?

И на мен ми направи страшно впечатление физиката и бързината му за юношка. Ако искаме да отлепим от дъното, трябва да се изкарват такива здрави момчета, които да могат веднага да застъпят в мъжкия футбол.

Тоя Курьор е страшен футболист, всеки елемент в играта му е силен.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2020 16:52

Всеки отбор има такъв като Панайотов. Ако всички в средата са като Младшия, Родриго и т.н. има да ни разнасят като вятър ла*нян вестник. И тук изобщо не прибавяме, че Велев, човека до Васката е ни напред, ни назад засега..... Денис има голям потенциал, Илиан умее да развива младоците и него ще го направи футболист, както и много други досега направи. Не знам дали ви хареса това, но на мен МНОГО - Черно Море започна мача с цели 5 НАШИ ЮНАШИ на терена, а после вкарахме и още 2-ма! 7!!! Е, това никъде го няма в България и честно казано - много ми харесва, това, което прави Илиан не е било правено преди. Нито пък преди сме имали такава генерация юноши, но ние имаме цял отбор момчета готови за А група. Важно е да победим Селото, да понаберем малко инерция
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 30 сеп 2020 18:59

ShooterMan написа:Всеки отбор има такъв като Панайотов. Ако всички в средата са като Младшия, Родриго и т.н. има да ни разнасят като вятър ла*нян вестник. И тук изобщо не прибавяме, че Велев, човека до Васката е ни напред, ни назад засега..... Денис има голям потенциал, Илиан умее да развива младоците и него ще го направи футболист, както и много други досега направи. Не знам дали ви хареса това, но на мен МНОГО - Черно Море започна мача с цели 5 НАШИ ЮНАШИ на терена, а после вкарахме и още 2-ма! 7!!! Е, това никъде го няма в България и честно казано - много ми харесва, това, което прави Илиан не е било правено преди. Нито пък преди сме имали такава генерация юноши, но ние имаме цял отбор момчета готови за А група. Важно е да победим Селото, да понаберем малко инерция

Както бях писал преди мача-време за мъже.Някой по горе сподели че играта била грозна като по времето на Прическата.Ами аз обожавам нашия стил,но в конкретния мач с него вероятно нямаше да спечелим.Тактически правилно изигран мач и три точки.В този мач достойнствата бяха характера и непримиримоста на момчетата.Футболни ефекти почти нямаше,само сравмително точни отигравания във важните моменти.Акоо тръгна да изброявам бойците,ще ми свърши мастилото. :mrgreen: Особено добро впечатление ми прави Касми.Този момък с много нисък център на тежеста и прилична техника,има страхотен поглед ии идеи,въпрос на време е да му свикнат останалите.Типично европейски халф.За наш късмет с необходимост да възроди кариерата си.Все пак играч струвал около 1млн евро не може да няма качества и и потенциал.Трябва му време да се поотпусне и може бии още малко въздух да добави.А най добрия ни играч отново бе Илиан старши.Белия не разбра въобще какво се случва и когато се опита да реагира,мача бе на свършване.Надявам се това да е първата малка крачка към шестицата.С младоженеца напред и Димов отзад,мисля да нямаме проблеми по нататък.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”