7 кръг /Черно море - Арда/ 27.09.20 Неделя 18.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: 7 кръг /Черно море - Арда/ 27.09.20 Неделя 18.45ч.
И на мен ми хареса Дюлгеров , а защо Янчев остана извън групата не ми стана ясно , Денислав за мен е най бързия футболист в А група и трябва много да се работи с него , защото има страшен потенциал , новия Касми загатва някакви качества дано ги развие , а и Енчев беше по добре от Станчев .
ex Popeye
Голямо кюскане падна и добре, че имаме Курьор. Като футболни качества този мач ме върна назад в ерата на Прическата. Отдавна не бях гледал толкова грозна продукция от нашите. Дано след този мач да си върнем самочувствието. Лично мен новината, че Г.Божилов тренира с отбора ме обнадеждава. В момента имаме голям недостиг в центъра на терена. Също така бих отличил и Васко. На това момче колкото и да му липсват някои качества в нападение, си е един от малкото футболисти с характер в нашия отбор. Адмирирам неговото желание, с което искаше да бие дузпата срещу ЦСКА. И колкото той да беше виновен, че я изпълни слабо и я пропусна, два пъти по-виновен за мен е Иса, че не пое отговорност и не я би той като нападател. Според мен, ако искаме да постигнем нещо по-голямо, трябва да спрем да говорим за напрежение във футболистите и да започнем да поемаме отговорност. Ето заради това Марти ще ни липсва най-много. Той е футболист с характер и не случайно Спарта плати такава сума за него.
-
- Контакти:
Ron Jeremy написа:И на мен ми хареса Дюлгеров , а защо Янчев остана извън групата не ми стана ясно , Денислав за мен е най бързия футболист в А група и трябва много да се работи с него , защото има страшен потенциал , новия Касми загатва някакви качества дано ги развие , а и Енчев беше по добре от Станчев .
Денислав това момче, което влезе към 70-тата минута срещу нас ли беше?
И на мен ми направи страшно впечатление физиката и бързината му за юношка. Ако искаме да отлепим от дъното, трябва да се изкарват такива здрави момчета, които да могат веднага да застъпят в мъжкия футбол.
Тоя Курьор е страшен футболист, всеки елемент в играта му е силен.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
- Контакти:
Всеки отбор има такъв като Панайотов. Ако всички в средата са като Младшия, Родриго и т.н. има да ни разнасят като вятър ла*нян вестник. И тук изобщо не прибавяме, че Велев, човека до Васката е ни напред, ни назад засега..... Денис има голям потенциал, Илиан умее да развива младоците и него ще го направи футболист, както и много други досега направи. Не знам дали ви хареса това, но на мен МНОГО - Черно Море започна мача с цели 5 НАШИ ЮНАШИ на терена, а после вкарахме и още 2-ма! 7!!! Е, това никъде го няма в България и честно казано - много ми харесва, това, което прави Илиан не е било правено преди. Нито пък преди сме имали такава генерация юноши, но ние имаме цял отбор момчета готови за А група. Важно е да победим Селото, да понаберем малко инерция
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Всеки отбор има такъв като Панайотов. Ако всички в средата са като Младшия, Родриго и т.н. има да ни разнасят като вятър ла*нян вестник. И тук изобщо не прибавяме, че Велев, човека до Васката е ни напред, ни назад засега..... Денис има голям потенциал, Илиан умее да развива младоците и него ще го направи футболист, както и много други досега направи. Не знам дали ви хареса това, но на мен МНОГО - Черно Море започна мача с цели 5 НАШИ ЮНАШИ на терена, а после вкарахме и още 2-ма! 7!!! Е, това никъде го няма в България и честно казано - много ми харесва, това, което прави Илиан не е било правено преди. Нито пък преди сме имали такава генерация юноши, но ние имаме цял отбор момчета готови за А група. Важно е да победим Селото, да понаберем малко инерция
Както бях писал преди мача-време за мъже.Някой по горе сподели че играта била грозна като по времето на Прическата.Ами аз обожавам нашия стил,но в конкретния мач с него вероятно нямаше да спечелим.Тактически правилно изигран мач и три точки.В този мач достойнствата бяха характера и непримиримоста на момчетата.Футболни ефекти почти нямаше,само сравмително точни отигравания във важните моменти.Акоо тръгна да изброявам бойците,ще ми свърши мастилото.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"