2 кръг /Етър - Черно море/ 16.08.20 Неделя 17.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

TBRays
Контакти:

Re: 2 кръг /Етър - Черно море/ 16.08.20 Неделя 17.45ч.

Мнениеот TBRays » 16 авг 2020 22:30

Сякаш гледам друг отбор тази година, а играчите ни са абсолютно същите. Миналата година мачкахме противниците 90% от времето и реализирахме 10% от положениятя си. Тази година е точно обратното.
Сигурен съм, че причината да бъдем надигравани в големи периоди е физическата подготовка. До края на месеца ще се оправим и тогава става страшно.
Добрите неща от мача. Първо, разбира се хеттрика на нощната птица Мат. Явно е имал сериозен разговор, защото това е Мат, когото познаваме. Второ, Дени. Това момче го чака уникално бъдеще. Трето, Патрик. Ако миналата година Родриго бе играчът-отбор, тази ходина е Патрик. Дано до трансфера му, всички са в оптимална форма за да не се чувства липсата му.
Негативите. Естествено ВП. Ай донт кеър даже да е най-добрия разбивач в света. Ако искаме да доминираме, той трябва да е на скамейката и да играе само срещу Лц и Тирето. Толкова много брак в градивен план! Труден е за гледане! Другият ни проблем е централните защитници. Задължително нов там. Даже бих искал да видя двойка Дани-Емо. Всяко центриране е голова опастност, а това е и слабото място на вратарчето ни. Все пак съм много приятно изненадан от проявите му първите два кръга.
В заключение, умерен оптимист съм за това първенство. Ако не загубим много точки до пълното възстановяване на играчите, имаме всички шансове за исторически сезон.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 16 авг 2020 23:00

mursusaid написа:Не сме в оптимална форма,но мисля че този мач с лекота ще го вземем.Тъкмо ги гледам Етър с царско село. Тази година ако са в този си вид Етър твърд фаворит за отпадане са според мен.Гледам им и състава,нямат нищо общо.почти всичко което е ставало там като футболисти го няма в момента.Доста млади и неопитни футболисти и поне за мен и неизвестни.Без да ги обиждам,приятен град ,приятен отбор и съперник,с добър треньор,но ако ние сами не се бием,едва ли ще изтървем този мач.

Както очаквах и преди мача..
Честита победа,сефтосахме новия екип с победа.Дано още много я последват, но и не бива да летим в облаците.Доста кусури и работа ни чака,най вече кондиционно.Етър просто са трагични в този момент и е добре че.минахме сравнително леко от там.Както колегите преди това казаха наистина имаме крещяща нужда от стабилен централен защитник. Както и стабилен вътрешен халф ако Патрик си тръгне.И все си мисля че и крило ни трябва.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 авг 2020 04:17

Браво моряци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 17 авг 2020 10:22

Разбра ли се най-сетне кой е "мистериозния" отбор, с който се очаква да подпише Патрик? Все се надявам нещо да попречи на сделката и "моторът" на отбора да продължи да играе за нас. Видя се как след като Етър ни натиснаха и Патрик влезе, как се промени играта. Играе с главата (и с краката) си, изнася умело топката и внася спокойствие и ред в средата на терена. Панайотов е гладиатор, но в градивен план е много зле. Склонен е да прави фрапантни грешки, което не отива на опита му. За Велев все още е рано да се изкажа категорично. Родриго има голям спад във формата и дано по бързо влезе в час. Новото португалче ми се понрави със скорост и техника, въпреки малкото време, което беше на терена. Браво на Денислав! Както винаги се влючи с много хъс и най-сетне счупи каръка, което ще му даде самочувствие. Доволен съм от победата, но си личи че има още много да се работи по отношение кондицията на отбора. Някой знае ли колко зрители ще се допускат на мача с Лудогорец?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 авг 2020 13:59

Курьоре, ако ме чуваш - ставай голмайстор на първенството! хем го можеш, хем го и заслужаваш, добър играч си! 8-)

но Денислав повече ме кефи от Мартин Минчев :oops: дано да не стихва тоя хъс и амбиция и ще го надмине...
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”