Лига Европа плейофи /Черно море-Арда/ 07.07.20 Вторник 18.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Лига Европа плейофи /Черно море-Арда/ 07.07.20 Вторник 18.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 07 юли 2020 20:09

Гордея се с тези момчета! Невероятни. Младоците всички не ни подведаха. Доказаха, че са моряци. Респект за старите пушки Курьор, Иса, Станчев, Панов и Митрович, респект и за Хантакиас. Няма как да не обърна внимание на този некъдърник Кардозо. В нормална ситуация той носи водата и вестника на Илиан и знаем, че за нищо не става. Днес докато бе на терена беше наистина най-безполезния ни играч и 2 класи под пълния дебютант Павел Георгиев. Това ние го знаеме. Но начина по който си изкара червен картон ме накара да откача. Пълен бездарник. Но това няма как да ми развали кефа! Гледайки как се борят Денислав, Вуцата, Емо, Павката - кеффф, дори дебюта на Златев, влезе, засили се и качи оня шалвар на ските. Така се прави. Иначе съдийството беше 100% срещу нас. Чиста дузпа срещу Денислав, очевадна! ЧК на онзи волейболист срещу Иса. Срамно съдийство! Позор!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 08 юли 2020 00:08

Доста труден мач срещу противник, когото при нормални обстоятелства бихме разпилели.
Евала на всички момчета. Старите пушки бяха истински лидери. Гърка се раздаде на 200%. Вуцов и Дени са с голямо бъдеще. Янчев е вече абсолютно на ниво титуляр в А група. Мога да кажа, че ще ми липсва. Павел единствен игра с прекалено голям страх, но е нормално, сигурен съм че този мач Ще му помогне много. Иса е най-добрия нападател в БГ. Мат, ако не хайманосва дискотеките до ранни зори, може цял мач да мачка по крилото, а не само епизодично.
Жалко за Кардосо. Момчето прегоря. Не заслужава да се плюе и обижда. Старае се и дава всичко от себе си, но просто му липсва класа. Грешка на селекцията. Да е жив и здрав и късмет в бъдеще.
Срещу Ботев ще е по-трудно. Явно е, че за момента в средата нямаме играчи с идеи, след като цялата ни средна линия се изпотръшка с вируса. Всички интересни атаки днес дойдоха след дълги подавания. Така ще е и в събота, но отново с моряшкия дух ще ги излъжем и после срещу 14 телета, каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 08 юли 2020 00:28

Моряшката фланелка значи много, чест е да я носиш. Горд съм с всички момчета на терена - стари, млади, българи, чужденци. Всички показаха, че това да си играч на Черно Море значи много. Всички от опитните играчи показаха характер и лидерски качества, дори и Хантакиас, който незнайно за мен получаваше критики. Кардозо прегоря, но и няма класата за този отбор. А младите... Малките моряци ми напълниха душата на максимум! Денислав Ангелов и Петър Вуцов - запомнете тези имена (както има една рубрика). Евала, Моряци! Страхотна победа и горе главите за мачът с Ботев!

Янчев напуска ли лятото, защото оставам с някакво такова впечатление?
Truth is hate for those that hate the truth.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 юли 2020 08:34

thisisthelife написа:Моряшката фланелка значи много, чест е да я носиш. Горд съм с всички момчета на терена - стари, млади, българи, чужденци. Всички показаха, че това да си играч на Черно Море значи много. Всички от опитните играчи показаха характер и лидерски качества, дори и Хантакиас, който незнайно за мен получаваше критики. Кардозо прегоря, но и няма класата за този отбор. А младите... Малките моряци ми напълниха душата на максимум! Денислав Ангелов и Петър Вуцов - запомнете тези имена (както има една рубрика). Евала, Моряци! Страхотна победа и горе главите за мачът с Ботев!

Янчев напуска ли лятото, защото оставам с някакво такова впечатление?

Явно напуска. Той стана сигурно 3 години е в първия състав, но не може да се наложи. Няма лошо да потърси късмета си другаде. Важното е че излизат читави момчета от тази школа. Мартин Костадинов беше май най- активния в отбора на потурняците. За Минчев знаем. Виктор Попов е несменяем, малкия Илиан е със страхотни качества и поглед и тепърва ще се чува за него. На Денислав му трябва един гол, иначе е машина като желание, движение и борба. Вуцата е абсолютно перде и играе със завидно самочувствие. И не са само тези гореизброените, въобще в това поколение има много качество, амбиция и желание. Мача си го спечелихме съвсем заслужено, вкарахме чудесен гол, пропуснахме сигурно още три, бяхме по- бързи, по- агресивни. Това че съдията ни ощети едва ли изненадва някой.

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 08 юли 2020 09:14

Още след мача ни с вас в Ст.Загора бях сигурен,че ще спечелите квотата за ЛЕ на 100%. Беше ясно,че който от двата отбора остане
във втората осмица,той ще е фаворита за спечелването на баража.Сега в предвид новите обстоятелства процентите може би са 50%.То е ясно,че при толкова много липсващи качеството няма как да не падне ама го компенсирахте с много борба и себераздавне. Абе откъде ги вадите постоянно тези юношки? :shock: Няма друг отбор в БГ с такава школа.Може би и тоя ви набор са наистина много добри,ама определено школата ви функционира много добре.Евалла!!! Точно за това ви стискам палци да успеете до края. ;) Успех и ще ви е нужен и голяма доза късмет!!!
Представям си изражението на някои от софийските миндили ако ги изплющите в този си вид. :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юли 2020 12:05

Въпреки ентусиазма от страхотния мач на младоците смятам, че за събота ще ни трябват поне 2-3 от болните да са се възстановили. Не знам дали вторите проби на някой са били отрицателни, но за мен срещу клуб като Ботев Пд не се ли върнат ключови фигури ще е много тежко, ще трябват подвизи :lol: . Имам превдид най-вече Патрик Андраде и Родриго/Илиан Младши. Вуцата сам в центъра срещу Неделев, Шопов и т.н. не ми изглежда добре. Патрик е ключов. Идеи нямахме - Родриго или Илиан младши трябват задължително! Видя се колко липсва и Виктор Попов, отдясно беше черна дупка в нашата защита. Дано, дано някои са отрицателни и се върнат, защото Ботев не е Арда. Ако някак преодолеем Ботев аз го смятах, със сигурност ще са минали 2 седмици и всички ще са на линия за мача с Баражниците от Левски, но за събота и Бог ще трябва да помага, и поне 2 от халфовете ни да се върнат. Смятам, че в защита ще се справим, гърка направи чудесен мач само с 1 грешка, Станчев е супер, Панов безупречен, както и Янчев, а доколкото знам Енчев не е заразен, а пропусна мача заради ЧК със Селското Царство :| , справихме се добре, въпреки, че средата на терена не беше наша и защитата беше под постоянен натиск. Това последното срещу Ботев Пд няма да проработи със сигурност, оставим ли мача близо до нашата врата....най-малкото някой от бомбените удари на Неделев ще влезе
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 юли 2020 16:01

Гавра беше на съдийската комисия,че въпреки тежкото ни положение ни засилиха чернодрешковци от Пловдив.Което си е конфликт на интереси. Че тези майни безцеремонно се опитаха да пратят Арда напред и същевременно да ни нашарят с картони. Доколкото знам и Енчев е +, а Кордозо ще е наказан така,че.... "помощ от нийде не иде"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юли 2020 16:25

Кардозо няма да ми липсва. Щом и сред юношите единственото с което блесна беше, че до тъпия си ЧК беше най-слабия на терена....Но нали се говореше, че реално 7 са наистина заразените и, че вторите проби на някои са отрицателни?!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 08 юли 2020 17:33

Огромно Браво на футболистите за вчерашния мач.Не знам дали осъзнават,но те вчера влязоха в историята на клуба за всички времена.Предвид цялата история безпрецедентна ситуация и в страната и в целия свят,този мач вчера беше за историята и вечно ще се помни.
Съжалявам само,че тези момчета вчера не се радваха на по-голяма подкрепа от трибуните.Тези които бяхме там мисля,че дадохме каквото можахме,но доста празен бе стадиона.Ясно е че предвид обстановката не може да е пълен,но и тази квота която се отпуска мисля,че момчетата заслужават да е пълна и да бъдат подкрепени.Надявам се в събота да видим по-пълни трибуни.Мачът ще бъде в пъти по-труден,тези момчета дори и физически вчера се изчерпаха,старите кучета също.Дано успеят да се възстановят до събота,а ние сме длъжни да им покажем че сме зад тях от трибуните,а не пред Тв или монитора и да се бием в гърдите какви МОРЯЦИ сме.Сега повече от всякога имат нужда да бъдат подкрепени.
За вас моряци ний живеем...

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 08 юли 2020 17:50

ShooterMan написа:Кардозо няма да ми липсва. Щом и сред юношите единственото с което блесна беше, че до тъпия си ЧК беше най-слабия на терена....Но нали се говореше, че реално 7 са наистина заразените и, че вторите проби на някои са отрицателни?!

никой няма да се върне от заразените щом са дали пол. проба тя е миродавна след това и пет отриц. да дадат все тая

Върни се в “Черно море”