25 кръг /Берое - Черно море/ 07.06.20 неделя 20.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 25 кръг /Берое - Черно море/ 07.06.20 неделя 20.30ч.

Мнениеот ShooterMan » 11 юни 2020 17:58

Мисля, че много лесно се говори ей така "ръководството не иска в Европа", но на какво основание? Аз ще ти кажа - че нашите шефове не излизат по медиите като тези от Тирето или Левски да плямпат БЕЗ ПОКРИТИЕ ние имаме цели шампион, Купи, а после да бъдат помляни и потрошени от Лудогорец. Но защо не погледнеш фактите, а те са:
- Черно Море не освободи НИТО един играч (чужденец) с голяма заплата!!! Докато тези с претенциите за ЕКТ се окензаха да гонят тоя и оня да спестят някой лев! Това впрочем говори и за едно добро менаджиране на бюджета, защото нас кризата не ни помете изобщо. Това е добрия мениджмънт
- В Черно Море няма неплатени заплати, а в Подуяне например има. Имаше и при Тирето.
Тези неща се говорят от години, но най-очевидно бяха опровергани през 2015 на онзи легендарен финал. Тогава и контузени имахме, цялата държава застана зад Левски, даже ни се обясняваше да не ходим до Бургас! И имаше ефект лош - поне 50% от тези, които щяха да идат на финала си останаха във Варна, щото нашите шефове не искали Европа и щели да легнат на Левски!!! Тогава беше най-лесно за нашите ако нямат амбиции да направят крачка встрани, а ние взехме Купата и предизвикахме катаклизми в Подуяне, които не са спирали и до днес! В отбора на всички власти, вкл. и тази - ГЕРБ!
При нас в ден 1ви беше казано, още 2003 помня думите на Николай Николаев, тогавашното лице на собствениците - няма да има изсилени неща, т.е. приказките, които дрънкат от Подуене и Ловеч днес - те ги дрънкат, за да се мазнят на феновете. Ти това ли искаш да чуваш? Празнодумство - искаме титлата, купата и ала бала, а после - едно голямо пръц и така е вече 11 години поред? Мача беше ясен и това го разбира всеки, просто няма как да ти обявят в ефира - ми паднахме НАРОЧНО при това, за да играем бараж.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 юни 2020 18:06

TBRays написа:
ShooterMan написа:Радвам се, защото резултата показва, че отборът, Илиан и ръководството ИСКА да се пробваме за ЕКТ!
Ами дано си прав, ама надали. Ръководството никога не се е интересувало от еуфорията, която би създало едно евентуално участие в ЕКТ. Не виждам причина точно сега да го прави, камо ли да измисля схеми. Просто мачът си тръгна зле след глупоста на ВП а после след червения картон се отказаха тотално.

Абсолютно точно. И според мен си беше така и всякакви други търсени схеми и фантастични интерпретации са просто смешни. Започнахме мача повече от добре, владеехме топката два пъти повече от противника 65/35 и до детинската грешка на Васко ние водехме мача. Бях сигурен просто, че ако така продължат нещата, най-малкото щяхме да завършим наравно, а по-вероятно дори и да вземем победата, с оглед по-добрата ни игра. И.. в един момент се случи онова с Васил, което вече за кой ли път се случва и ни поведоха. Играта ни се поразстрои, а точно тогава пък дойдоха двете колебания на Станчев в защита с картони, останахме и с човек по-малко.. Оттам нататък вече беше много, много трудно. Нито стадион имаме за Европа, нито пък кой знае какъв отбор за там. Не съм и сигурен, едно евентуално участие в евротурнир при тази сгъстена програма, дали няма да се отрази зле на подготовка и участие в новото първенство.. Знае се също, че на този етап /хайде, да го кажа така, по-оптимистично/, собствениците ни нямат никакво намерение да играем в евротурнири. Не знам какво ще се случи занапред, дали ще отстояваме седмото място и ще гоним успех в евентуален бараж.. предстои да видим, но съм сигурен, че схеми от наша страна в мача с Берое нямаше. Това мисля аз.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 12 юни 2020 08:30

Какви схеми бе, хора? Някой дава гаранции ли че ще свършим седми и ще играем бараж за ЛЕ? Че като ви чета едва ли не вече сме го спечелили. Според мен отидохме да спечелим мача и започнахме добре. Мартин просто трябваше да вкара и мача тръгваше в друга посока. Ако ние водим нещата стават по- различни. После дойдоха грешките (продължавам да твърдя че нямаше никаква дузпа) и при 2:0 на полувремето и човек по- малко няма какво да се направи. За евентуален бараж не знам защо гласите "Левски"- от малкото мачове се вижда, че игрово те са най- зле от първата шестица.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 12 юни 2020 16:39

Iceberg написа:
TBRays написа:
ShooterMan написа:Радвам се, защото резултата показва, че отборът, Илиан и ръководството ИСКА да се пробваме за ЕКТ!
Ами дано си прав, ама надали. Ръководството никога не се е интересувало от еуфорията, която би създало едно евентуално участие в ЕКТ. Не виждам причина точно сега да го прави, камо ли да измисля схеми. Просто мачът си тръгна зле след глупоста на ВП а после след червения картон се отказаха тотално.

Абсолютно точно. И според мен си беше така и всякакви други търсени схеми и фантастични интерпретации са просто смешни. Започнахме мача повече от добре, владеехме топката два пъти повече от противника 65/35 и до детинската грешка на Васко ние водехме мача. Бях сигурен просто, че ако така продължат нещата, най-малкото щяхме да завършим наравно, а по-вероятно дори и да вземем победата, с оглед по-добрата ни игра. И.. в един момент се случи онова с Васил, което вече за кой ли път се случва и ни поведоха. Играта ни се поразстрои, а точно тогава пък дойдоха двете колебания на Станчев в защита с картони, останахме и с човек по-малко.. Оттам нататък вече беше много, много трудно. Нито стадион имаме за Европа, нито пък кой знае какъв отбор за там. Не съм и сигурен, едно евентуално участие в евротурнир при тази сгъстена програма, дали няма да се отрази зле на подготовка и участие в новото първенство.. Знае се също, че на този етап /хайде, да го кажа така, по-оптимистично/, собствениците ни нямат никакво намерение да играем в евротурнири. Не знам какво ще се случи занапред, дали ще отстояваме седмото място и ще гоним успех в евентуален бараж.. предстои да видим, но съм сигурен, че схеми от наша страна в мача с Берое нямаше. Това мисля аз.. ;)

Аз бих добавил и нескопосаното излизане на Митрович за първия картон на Станчев. Ние нижехме грешка след грешка в защита и това развали синхрона в играта ни.
На мен лично ми хареса играта ни в началото, въпреки на моменти пренебрежителното и лековато отношение на нашите.
Илиан младши и Д.Ангелов ми се понравиха този мач, а Курьор и Д.Димов са си константи на добро ниво. Общо взето глупава загуба, но сами сме си виновни.

Върни се в “Черно море”