23 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 29.02.20 събота 15.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: 23 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 29.02.20 събота 15.00ч.

Мнениеот зеления » 29 фев 2020 19:54

И аз мисля, че някои от нас прекаляват с оплюването на Панайотов.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 фев 2020 19:59

В момента играта ни е прекрасна! Не сме играли така от поне 10 години и причината е точно халфовете (както и преди 10 г. с Кривия, Жоро, Борносузов), най-вече, че всеки си тежи на мястото и качествата им се допълват.
- Панайотов - резачка в най-задна линия
- Патрик - човекът мотор, машина и в двете фази
- Родриго - техничар и футболен гений (за България)
Събрани заедно виждаме всички какво се получава, поотделно може и да не са нещо кой знае какво....нооо събереш ли ги на терена - те се допълват и разбират със затворени очи. Дано си запазим отбора за идния сезон, защото се развиваме и мисля, че ще имаме сили за медал/купа ако няма продажби и сътресения. ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 29 фев 2020 20:43

За Панайотов това го писах доста афектиран. Този мач той беше от играчите, които трябваше да играят умно при положение, че ни липсват толкова основни играчи, тъй като има голям опит, игрови и като цяло. А той на няколко пъти им подари топката, точно в моменти, когато трябваше да задържим играта и да увеличим натиска. В следствие на това ние изпаднахме в нок даун за едни 15-20 мин. без да има видими причини защо. Както и да е, щом Илиан го пуска всеки мач, значи не е случайно.
За Денислав и аз съм на мнение, че бързо ще се наложи. Личи си, че има доста сериозни качества. Според мен след Минчев и Попов, той дава най-сериозна заявка да се пребори за титулярно място. Само за няколко минути на терена и вече доста хора го забелязоха.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 мар 2020 01:52

Iceberg написа:
ShooterMan написа:Изключително съм радостен за Денислав Ангелов. Момчето има голяма класа и е нов Мартин Минчев. Чудесен пас и асистенция, но с Родриго всичко е лесно! НЕ пипайте бразилския гений! Той и Патрик са най-важните тухли в сградата, покрай тях момчетата растат! Същото важи и за Матиас! СТРАХОТЕН! Друо няма какво да кажа повече

Когато си прав, прав си! Спор няма. ;) Само, за Денислав нека не избързваме с големите приказки. Засега основно показва огромно желание и хъс, което пък е мноого важно. Защото, за да е в мъжкия отбор, значи качества определено има. Ильо току-така не взема при мъжете. Остава да продължава все така с желанието и горенето в играта, и дано му се даде достатъчно шанс, да развие и покаже потенциала си.
Иначе за мача, първото полувреме си ги надиграхме, на моменти тотално. Трябваше да поведем с 2-3 гола /продължаваме с фрапантните пропуски/, към края му се поотпуснахме и дойдоха двете греди на Ботев за 5 секунди време. Второто полувреме не започнахме зле, но пък Ботев се окопитиха и на свой ред изтърваха положения. После изравнихме и пак всичко си беше в наша полза. Поне аз така видях нещата. И тук сега смея да твърдя, че ако поне половината ни титуляри бяха на терена, а не наказани.. си взимахме мача без проблем. Напълно съгласен съм, че имайки предвид добрата ни игра и програмата - никак не сме си изтървали шансовете. Всъщност, изтървахме идеалните шансове, но.. мисля, че и така ще се справим. Стига, Славия накрая да не изиграе курвегин /което много добре го може/ срещу Берое. ;)

Аз забелязвам и две други качества при Денис-има мощен удар за разлика от Мартин и се пласира добре около и в наказателното поле.Освен това показва и необходимия характер,който е предпоставка за успех.Само да вметна че в предни позиции не сме имали играч така нахъсан и орящ терена от времето на ...Тасманийския дявол.Играта му определено наподобява тази на Рууни и също като него не се колебае да стреля,а това води до голове,които явно умее да вкарва.Поредната перла ,която Илиан изкарва на голямата сцена.
Ако някой е гледал малкия Вуцан ,нека каже как е като поведение на терена,защото Янчев има поведението на Бускетс,което има право да се показва,само с подходящата за това класа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 01 мар 2020 06:48

Радвам се че не загубихме,липсваха доста играчи.На Ботев също,за наш късмет.Не разбирам,защо драпаме за шестицата.Гледам класирането и виждам че 5 -я и 6- я ще дойграват сезона за здраве.Ако това ни е целта ОК.Ако пък ще изграждаме сериозен отбор за догодина,срещу сериозни съперници,ОК.Само че второто ми се вижда невъзможно.От 15 години ние все правим нов отбор.С тази точкова разлика,по добре е да гоним 7- о място.От фенска гледна точка.Сега вече какво ще каже ръководството и гл счетоводител,е отделен въпрос.При всички случай те решават.Най- добрия вариант е,да играем за победа във всеки мач,както досега,и тайно да стискаме палци на Славия и Берое. :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 мар 2020 07:20

Гледал съм малкия Вуцан в контроли. Според мен е класа над Янчев. Бих го сравнил с Дани Димов на неговата възраст.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”