18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11.19 събота 12.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11.19 събота 12.30ч.

Мнениеот Iceberg » 24 ное 2019 19:56

Нищо друго, освен победа в този мач. Да, ще се затворят и ще е трудно. Да, с нов треньор са и малко или много това ги мотивира да се доказват. Аз мисля вече да спираме с подаряването на точки у дома на подобни отбори, след пълно надиграване и пропускане на куп положения. Стига с този карък, да не влиза и да не влиза. Вкарваме си положенията, бием си ги с два гола разлика поне и толкова! Успех моряци, че ни чака после тежък елиминационен мач на Герена.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 18 кръг /Черно море - Ботев Враца/ 30.11. събота 12.30

Мнениеот ShooterMan » 24 ное 2019 20:34

Според УЕФА сме 3-тия най-силен отбор в България по доминантен футбол (пасове пред противниковото поле срещу пасове пред нашето). Защитата ни е допуснала само 15 г., т.е. ние трябваше да сме на 3-то място всякак! Като изключим загубата в Подуене (където обаче ни рязаха зверски) не е имало мач да сме надиграни! Дали с малко, дали тотално - надиграваме съперниците. Крайно време е не само малшанса да спре, защото си мисля, че спря с тази ножица на Иса....а и да размажем някой! Да вкараме поне половината от 10-12 положения, които създаваме всеки мач! Излизаме и размазваме тези дървари :idea: . 4:0
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 25 ное 2019 06:53

Ура,играем в събота!!!!!По случая ми идва да ида в някой лъскав кенеф,например в мола,и да направя една запетайка на изискания им кензеф.12,30!!!Тез прекалиха,смятам да дойда направо с масата от вкъщи.Труден мач ни чака,затворен отбор,плюс вероятно тежък терен.Ако вкараме първи,гарантирано ще бием.Ако те мушнат някой гол първи,не ми се мисли.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 ное 2019 15:19

Ние лесен мач нямаме, изисква се пределна концентрация и късмет.
Успех моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 ное 2019 16:28

Футболист на Черно море претърпя операция
"Моряците" започнаха подготовка за домакинство на Ботев Враца
https://fakti.bg/sport/426724-futbolist ... X4CM8iwM0A

Брaнитeлят нa Чeрнo мoрe Мирocлaв Eнчeв днec прeтърпя уcпeшнa oпeрaция зaрaди уврeдeн мeниcкуc. Зaщитникът нa "мoряцитe" прoпуcнa пocлeднитe мaчoвe нa тимa имeннo зaрaди прoблeми в кoлянoтo. Тaкa Eнчeв щe прoпуcнe ocтaвaщитe cрeщи нa вaрнeнци дo крaя нa гoдинaтa, нo щe e нa линия зa зимнaтa пoдгoтoвкa.

Днec футбoлиcтитe нa Илиaн Илиeв зaпoчнaхa пoдгoтoвкa зa дoмaкинcтвo нa Бoтeв Врaцa oт 18-ия кръг нa еfbеt Лигa. Зaнимaниeтo нa Чeрнo мoрe ce прoвeдe нa cтaдиoн "Млaдocт" и в нeгo взeхa учacтиe вcички футбoлиcти. Вce oщe c бoлeжки e Aриcтoтe Ндoнгaлa, кoйтo въртя oбикoлки. Вcички ocтaнaли игрaчи, включитeлнo и юнoши oт шкoлaтa нa тимa, трeнирaхa нa пълни oбoрoти.

Дo крaя нa ceдмицaтa "мoряцитe" щe трeнирaт пo вeднъж нa дeн, a cрeщaтa c Бoтeв Врaцa e в cъбoтa oт 12,30 чaca.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 30 ное 2019 14:27

Браво Моряции !!!!!

ММ,
ВП, ДД, СС, ЦП,
ПА. ВП40,
ММ, РЕ, АН,
ИИ

ЖК, МБ, ИИмл

ИИст
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 ное 2019 17:13

Бях прав - размазахме ги тотално, замалко и точния резултат да познавя (4:0 срещу 4:1). Време беше нашата футболна тотална доминация да се отрази така и бих казал - далеч не в един от най-силните ни мачове. Може би с Илиан Младши вместо с инвалида Аристот резултата щеше да е и по-изразителен (въпреки асистенцията на черния той направи дежурния си...1100% чист гол в пропуск, както винаги от 2-3 метра). Искам да обърна внимания на втория гол на Марто Минчев - ето това е начина, тактическия прийом и изобщо така ТРЯВА да бъде използван Минчев! Атака в която Марто показа най-добрите си страни. Много силен мач и смея да кажа - ТОЧНО НА ВРЕМЕ!!! Евала и на Илиан, че го смени рано-рано! Едно е ясно, срещу рогатите точно от Мартин ще зависи много. От него, от Иса, Родриго, Патрик, Дани Димов, Виктор и вратаря. Ако тези направят силен мач рогата ще пият студена водичка преди Коледа за пореден път! Те така или иначе ще го издухат за Купата, въпроса е дали ние ще продължим :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”