Предпочитам да мачкаме противниците както на мача с Локо (независимо от крайния резултат) отколкото да гледам "тактически надигравания" и "надхитряване" -- това са си евфемизми за слаб мач. Другите фенове може да са на различно мнение, няма лошо. Вярвам също, че Гонзо поне една идея е поумнял и помъдрял от времето, когато за последно беше действащ треньор. Времето ще покаже.
Колкото до изненадите в състава, те съвсем не са гаранция за успех. Лестър с почти един и същи състав спечели титлата, докато бат' Кольо ни накъсваше от изненади (все едно изтегляше играчите от шапка с разбъркани листчета), но рядко му се получаваше. Миналия сезон използвахме 6 различни формации и 20 футболисти са започвали поне един мач на нетипична за тях позиция. Резултатите ги знаем.
Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч
yavorescu написа:Колкото до изненадите в състава, те съвсем не са гаранция за успех. Лестър с почти един и същи състав спечели титлата, докато бат' Кольо ни накъсваше от изненади (все едно изтегляше играчите от шапка с разбъркани листчета), но рядко му се получаваше. Миналия сезон използвахме 6 различни формации и 20 футболисти са започвали поне един мач на нетипична за тях позиция. Резултатите ги знаем.
Не е само до състава. Едни и същи футболисти могат да се разположат по различен начин на терена. И да изпълняват розлични задачи.
Що се отнася до "мачкането" - пак казвам:и други го могат. Не сте най-"яките".
И ние много време се надявахме,че Гонзо е помъдрял, но не би!

Все пак ви желая успех.
ПП. И да си оправите стадиона,ей...

blue avalanche написа:yavorescu написа:Колкото до изненадите в състава, те съвсем не са гаранция за успех. Лестър с почти един и същи състав спечели титлата, докато бат' Кольо ни накъсваше от изненади (все едно изтегляше играчите от шапка с разбъркани листчета), но рядко му се получаваше. Миналия сезон използвахме 6 различни формации и 20 футболисти са започвали поне един мач на нетипична за тях позиция. Резултатите ги знаем.
Не е само до състава. Едни и същи футболисти могат да се разположат по различен начин на терена. И да изпълняват розлични задачи.
Що се отнася до "мачкането" - пак казвам:и други го могат. Не сте най-"яките".
И ние много време се надявахме,че Гонзо е помъдрял, но не би!Човекът едно си знае - едно си бае... Късно,обаче,го разбрахме.
Все пак ви желая успех.
ПП. И да си оправите стадиона,ей...
Момчета, много се размечтахте

Треньорите и играчите подвизаващи се на нашите терени (не стадиони), едва ли добре разбират смисъла на "тактическо надиграване" ... както се казва - това дето се играе в България и в Англия е един и същи спорт, въпреки очевидните разлики !
П.П.: Ще стане до Коледа, ама не се знае коя

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
В днешния футбол да си агресивен означава всичко. Агресията не е грубост. Агресията ти дава преимуществото да си на правилното място преди противника, да вземеш първата топка, да овладееш играта. Обратното е парадокс, ако не си агресивен трябва да си груб, защото топката е загубена и трябва да се отнема някак си...Мисля си, че първите кръгове малко имахме грижи и от тежката подготовка, която Гонзо направи, но в този мач се видя колко добре физически стоим и сме далече от пика си при това. Паланков в тази концепция е незаменим, нито Цветков, нито Малик, или Дани Г са от неговия тип. Искрено съжалявам, че Стенио си замина, защото му беше реалната опция, Клок е от другия тип дефанс халф. Мисля, че Кузма е отдавна търсен от нас тип нападател - без да блести много си знае голчето
, грозно и без наглед някакво умение - ама вкарва, този е голаджия отвсякъде, Бакари има повече технически качества, но никога не е така ефективен пред гола. Мисля си, че двамата заедно са просто смъртоносни, а ако прибавим и безспорните качества на Секо и разбира се ЖОРО зад тях...хмммм
. И много се радвам, че всеки си върши работата на терена! Писна ми отпред да имаме някакви умрели покемони с по 1 гол в 10 мача, да се молим някой халф да вкара....пълни простотии! Неслучайно сме на 1-во място по отбелязани голове!!!, Кузма - 3 гола в 4 мача, Бакари - 2 гола в 4 мача (а е извън форма още), Жоро - 2 гола....ей това е, не да му чакаме на Курьор или на поредния спънат кон опред...

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа: Писна ми отпред да имаме някакви умрели покемони с по 1 гол в 10 мача, да се молим някой халф да вкара....пълни простотии!
Това с покемоните направо кърти