Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Мнениеот garfild8 » 17 дек 2009 10:47

Това което говориш,не съм го чувал,но това което съм чел и слушал от него не ми е правило лошо впечатление.Имам добро мнение за Добри Атанасов.
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 дек 2009 10:48

Sagittarius написа:ПОРЪЧАЙ СИ СЪДИЯ...от оле-бг.ком
Един мач предизвика сериозни катаклизми в българския футбол. "Черно море" елиминира "Левски" и се стигна до прословутото изгонване на цялата съдийска комисия. Нещата обаче не се спряха дотам, а се оказва, че някой си е звънил на вече бившия шеф на съдиите Димо Момиров с цел да си поръча удобен рефер. Ако това е вярно, то съответните органи да си вземат поуките. В Италия със записи на телефонни разговори изхвърлиха "Ювентус" в местната трета дивизия (б.а. - Калчополи). В Германия отново с телефонни записи заловиха, или по-точно откриха над 200 уговорени мача в цяла Европа. Време е някой да се замисли дали и в България не трябва да се процедира по този начин, защото ще е смешно и в същото време тъжно да имаш в менюто си артикул "съдия".
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Прокуратурата защо мълчи?Милицията е ясно,че няма да разследва любимото си галено детенце,но прокуратурата защо не изиска разпечатка на всички телефонни разговори на Димо Момиров :?: .Питам и отговор не чакам.Защото ако изискат това току-виж онеправдания креслив подуенски Гуру Георги Иванов-Гонзу се оказало,че наистина звънял на Момиров 8-) .И тогава какво правим?ТРЯБВА ЛИ ПОДУЕНЕ ДА СТАНЕ НОВИЯ ЧЛЕН НА В ГРУПИТЕ :?: .Трябва,да.Но милицията,Държавна сигурност и комунистическите лакеи по всички етажи на властта услужливо замижват с очички,а налице е признание на един човек,че е бил притискан от синята мафия да върши престъпления като уреждане на резултатите от футболни мачове.Сините пак са безнаказани.В нормалнтие държави Ювентус може да бъде санкциониран,но тук,в комунистическата бърлога галеника на комунизма е недосегаем,при всички власти-нови абревиатури на Партията-майка синята партийна рожба расте под стъкления похлупак :!:

Ами,ако няма РАЗПЕЧАТКИ?Тогава кво прайм?Ще взема да си копирам всичките ви постове,за да ви ги пускам един по един след време.После да няма:ама аз не бях,те-другите!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 17 дек 2009 11:47

deepblue1963 написа:Ами,ако няма РАЗПЕЧАТКИ?Тогава кво прайм?Ще взема да си копирам всичките ви постове,за да ви ги пускам един по един след време.После да няма:ама аз не бях,те-другите!

Ще горим в ада :o :shock: :o ти взе да ставаш леко досаден айде беж :)

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 17 дек 2009 11:50

Гонзо е мишка, сигурен съм, че е звънял на Димо Момиров, той още преди мача му се заканваше да не станело както с Литекс, а се видя, че първия гол на Левски е от засада :mrgreen:

Върни се в “Черно море”