Благой Георгиев:Ако съдия от Русия свири тук, ще го линчуват

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Благой Георгиев:Ако съдия от Русия свири тук, ще го линчуват

Мнениеот pomiqrat » 14 дек 2009 15:55

В България трябва да има оправдание за всичко и никога да не се взираш къде е истината
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 14 дек 2009 16:26

Айде честито , нова съдийска комисия сега , ако паднат от Лацио Баткофф сваля и Платини на извънреден конгрес !!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 дек 2009 20:43

Благо си е прав,аз като гледах един руски съдия как "унищожи" едно Московско дерби /Май ЦСКА-Спартак/ направо онемях....Нашите са цвете пред руските си колеги

[offtopic]Стига всяка тема сте обръщали на спор Левски-ЧМ :evil:[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 00:42

terata написа:Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост :)

Каквоооо, нямали сме успехи ли- ахахаха- ти по голяма глупсот не можа да кажеш- явно изобщо с футбола не си наясно- моя съвет е пробвай в друг спорт- кърлинга може и да ти допадне :roll:

Върни се в “Черно море”