Мнениеот Sagittarius » 07 дек 2009 21:39
Намери се един съдия,който да свири обективно наше гостуване.Да слабо играем,но все пак....
1.Терена-това беше ебаси селската картофена нива,как по-добрия отбор(Черно Море) да играе и да покаже класа,когато топката дори да се търкаля нормално не може?Питам,отговор не чакам!
2.Да видим картоните - ами и двата ЧК - 100%.Първия беше за директен червен,опит за убийство!Втория-откога опасната игра с бутоните напред да не е картон?Тези дървари от Монтана бяха излезли с мисълта да трошат кокали,нашите кокали,да изрежат по няколко пъти най-добрите ни играчи Миро,Жоро,Дани,но се радвам,че се намери съдия с топки,който не позволи на диваците да безчинстват.Точно така трябваше да стане,до 27 минута 2 ЧК,защото на тази картофена нива онези искаха да ни убиват,а не да играят футбол.Даже може да са взели пари от отборчета като Локо Сф с цел да ни контузят звездите преди мачовете за купата на 12-ти!Гигов,разбери бе,Черно Море ще играе в УЕФА,разбери го бе,последна дупка на кавала си и пак ще духаш супата ти.
ПС:По-озверял съперник не бях виждал.Надали целта им е биал само да ни респектират,не....те искаха да късат месо буквално,искаха да контузват лидерите на отбора ни.Такова нещо не съм очаквал да видя някога,такъв антифеърплей и антифутбол.Дано това отборче Монтана с картофената нива и убийците в отбора си да изпадне,дано се спаси Локо Пд
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...