Без Миро Манолов за купата !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Re: Без Миро Манолов за купата !

Мнениеот nikola79 » 07 дек 2009 17:43

niki87 написа:Tуко що се прибирам от стадиона и съм бесен :evil: Преди първия жълт картон на Деко,беше спестен чист такъв на Илиев,за много по-грубо нарушение!!!Червения картон на Бето-СМЕШЕН :!: Второто полувреме спестен 2-ри жълт картон на 27 номер от черно море.6 смени,накъсване на играта..........и само 2 мин. продължение.......Ало моряците по-смешен отбор от вашия,не е идвал в Монтана......какви евротурнири,кви 5 лева.Вие сте едно слабо съдийско отборче........ :!:

кажи им го,защото аз като им го кажа скачат 20 човека да плюят!
САМО СПАРТАК ВАРНА

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 07 дек 2009 18:21

За мача. Колкото и да сме зле, сме много по-добре от евробойците, прославящи родината ни из цяла Европа. Такива божествени изпълнения на мачовете им, че чак английската ТВ прави специален клип с новия Неманя Видич. А господата кралско сини пишат поредни рекорди из Европа, непосилни за нито един клуб. АЛООО! Гледайте си собствените комунистически недоразумения! А монтанските аграри как така имат статут на футболен отбор? Техните звезди трябва да ги гледаме в зала Универсиада с останалите кечисти. Едно такова влизане като срещу Димов за първия червен картон би накарало и Роб ван Дам да пропищи като пеленаче.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 дек 2009 18:37

kenny написа:Спетачето какво се обажда? Да ходи да протестира пред общината и да гледа догодина варненското дерби Спартак-Владислав във В група. За мача. Колкото и да сме зле, сме много по-добре от евробойците, прославящи родината ни из цяла Европа. Такива божествени изпълнения на мачовете им, че чак английската ТВ прави специален клип с новия Неманя Видич. А господата кралско сини пишат поредни рекорди из Европа, непосилни за нито един клуб. АЛООО! Гледайте си собствените комунистически недоразумения! А монтанските аграри как така имат статут на футболен отбор? Техните звезди трябва да ги гледаме в зала Универсиада с останалите кечисти. Едно такова влизане като срещу Димов за първия червен картон би накарало и Роб ван Дам да пропищи като пеленаче.

Аз да питам все пак, предварително се извинявам за невежеството си, ама кой е Роб ван Дам???...........

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 дек 2009 18:48

Роб ван Дам е един от най-известните кечисти.Използва похвати в играта си,както монтанските играчи в мача си с Черно море и реват че им вдигнали няколко червени картона.Егати монтанската наглост.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 дек 2009 21:39

Намери се един съдия,който да свири обективно наше гостуване.Да слабо играем,но все пак....
1.Терена-това беше ебаси селската картофена нива,как по-добрия отбор(Черно Море) да играе и да покаже класа,когато топката дори да се търкаля нормално не може?Питам,отговор не чакам!
2.Да видим картоните - ами и двата ЧК - 100%.Първия беше за директен червен,опит за убийство!Втория-откога опасната игра с бутоните напред да не е картон?Тези дървари от Монтана бяха излезли с мисълта да трошат кокали,нашите кокали,да изрежат по няколко пъти най-добрите ни играчи Миро,Жоро,Дани,но се радвам,че се намери съдия с топки,който не позволи на диваците да безчинстват.Точно така трябваше да стане,до 27 минута 2 ЧК,защото на тази картофена нива онези искаха да ни убиват,а не да играят футбол.Даже може да са взели пари от отборчета като Локо Сф с цел да ни контузят звездите преди мачовете за купата на 12-ти!Гигов,разбери бе,Черно Море ще играе в УЕФА,разбери го бе,последна дупка на кавала си и пак ще духаш супата ти.

ПС:По-озверял съперник не бях виждал.Надали целта им е биал само да ни респектират,не....те искаха да късат месо буквално,искаха да контузват лидерите на отбора ни.Такова нещо не съм очаквал да видя някога,такъв антифеърплей и антифутбол.Дано това отборче Монтана с картофената нива и убийците в отбора си да изпадне,дано се спаси Локо Пд
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 07 дек 2009 22:22

Тая журналистката по Ринг каза, че Миро Манолов е получил жълт картон, който му е 5-ти и ще изтърпи наказание в първия кръг от пролетния полусезон, но все пак мисля, че важи и за купата, а просто от Ринг са забравили, че ще играем на 1/8 финала за купата, 99% съм сигурен, че няма как да играе, картоните важат и за купата, така че останахме без основен играч, трябва да се надяваме на по-лек противник да го бием и вече догодина да се борим на двата фронта, по принцип исках на Тича да играем с ЦСКА, Левски, Литекс или Локо Сф, но без Миро Манолов ще е много трудно, остана само Заков

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 дек 2009 22:35

С или без Миро аз си мисля,че най-удачния вариант пак си остава да изтеглим Левски,ЦСКА,Литекс,Локо Сф или Славия...с уговорката разбира се мачът да е във Варна!Ние искаме Купата....твърдо трябва да отстраним някой от фаворитите още в събота и по възможност да се падат един срещу друг другите в останалите 1.8 финали!Нека не се залъгваме - Миро Манолов е наистина най-добрия,но играем само с него в атака и всички съперници го пазят зорко.Това би бил решителен коз...видяхте ли как като влезе Заков колко пъти остана непокрит и какъв чудесен гол вкара?Просто съперниците ни и идея си нямат как да играят срещу нападение на Черно Море,което не се води от Миро Манолов.Другото нещо е,че Левски например е буквално смазан и в трагично състояние!Физическата им форма е катастрофална и на наш терен ще ги убием просто.Нека не забравяме,че в Сливен каталясаха само за 45 минути!!!В сряда те играят с Брестник,събота пак 1/8 финал....и другата сряда с Рим с Лацио!ЦСКА също има тежък мач с Рома.Литекс ще гони най-вече титлата,не мисля,че Ганчев ще рискува 2 фронта и накрая да падне и от двата стола.Трябва да се разправим с Левски и ЦСКА още сега,докато са зле,докато имат мачове в УЕФА,докато се тресат в скандали и т.н.,напролет ще е късно.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 08 дек 2009 07:20

На същото мнение съми аз.Да идват Левски на Тича,за да има 1 отбор по-малко напред към финала.Лощото е , че след издънката със Сливен им остава само купата като вариант за Европа, което само по себе си означава яка съдийска аванта, но да не забравяме, че вече година иполовина нямаме загуба във Варна.Напред Моряци! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 дек 2009 11:50

Ако Левски вземат,че бият утре някак си Брестник,ще ни дойдат на Тича.С Миро или без,тези смешковци,трябва да ги ударим яко.Напред Моряци.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”