За Кулибали

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: За Кулибали

Мнениеот ЧерноМореВарна » 22 ное 2009 20:01

Канибалито ни провали в доста мачове, но въпреки това в момчето има много потенциал, просто да има някой да го научи. Както прави детински грешки пред вратата, така и понякога шпагатите му са невероятни. Това, което му трябва е дългосрочен договор и точния треньор.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 ное 2009 20:25

Тази година играта му не върви на Кулибали.Вярно,че миналия сезон направи добри изяви,но до ТАМ...После никакъв го няма.Ако искат Черно море да вървят добре,трябва да го махнат,иначе по-зле за тях

JINAT

Мнениеот JINAT » 23 ное 2009 15:17

Много хора във форума говорят за добрите игри на Кулибали.Определено си мисля че някой хора са си сложили "черни" очила.Не отричам че пича има голямо желание за игра,но без грам покритие.Играл добре с ПСВ ами мисля че някой не е гледал тези два мача и двете попадения на ПСВ станаха след грешки на Кулибали.За мен лично е рисков играч не знаеш в кой момент какво ще направи постоянно някой трябва да го покрива.Може да е черна перла,но ако с такива перли ще гоним ЕКТ спукана ни е работата.

Върни се в “Черно море”