ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот ogrizko » 29 апр 2014 11:40

За мен нямаше дузпа ....Коконов просто се гмурна за съжаление! Въпреки че имаше докосване, по-скоро Коконов тръгна да пада върху вратаря. Добре, че поне не му дадоха картон. Обаче много ме хвана яд в началото как трябваше да ги нашарят с картони ръгачите от ЦСКА, което също смятам повлия на мача.... :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 апр 2014 12:44

Глупости какво гмуркане играча се опита да прескочи вратаря но онзи го подсечи направи не през краката , а през кръста. В цял свят щом играча не успее да избие топката и тялото му мине през краката на играча с топката се дава нарушение.
Та подсича ли вратаря противникоия играч, подсича го. Избива ли топката ? Не не я избива . Значи дузпата е безпорна и трябва да се даде и картон на играча.

Сега за червените фенчета е нормално да не знаят правилата все пак те са свикнали съдиите да свирят 70-30 в тяхна полза

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 апр 2014 12:54

Относно "има или няма дузпа" - ако съдията беше МЪЖ, трябваше да даде дузпа. Коконов леко пресили положението, което така или иначе си беше факт.
Относно нашата игра - щом си позволил да ти вкарат такива голове, значи не си се представил на ниво.

Относно определението "груб отбор" - на коментатора на мача, както и на всички фенове, които продължават да твърдят че Моряците са груб отбор, мога спокойно да им тегля една звучна и дълга ***ка майна. Да си гледат скъпоценните акционери и да им се радват на елегантната игра.

Грийн, имаш ли статистика на фаловете в мачовете на Моряците ? Ясно е, че ЦСКА "спечели" тази борба в последния мач, но съм сигурен че положението беше същото и срещу другите "технични" отбори от 7-цата.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 апр 2014 21:20

Нямам, ама са драстично по-малък процент в ставнение с минали години.
В мачовете с Левски и Литекс съм сигурен, че те правят повече нарушения.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 апр 2014 14:27

ogrizko написа:За мен нямаше дузпа ....Коконов просто се гмурна за съжаление! Въпреки че имаше докосване, по-скоро Коконов тръгна да пада върху вратаря. Добре, че поне не му дадоха картон. Обаче много ме хвана яд в началото как трябваше да ги нашарят с картони ръгачите от ЦСКА, което също смятам повлия на мача.... :evil: :evil:

Възможно е да получиш БАН за това мнение!

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 30 апр 2014 16:27

Кролик написа:Относно "има или няма дузпа" - ако съдията беше МЪЖ, трябваше да даде дузпа. Коконов леко пресили положението, което така или иначе си беше факт.
Относно нашата игра - щом си позволил да ти вкарат такива голове, значи не си се представил на ниво.

Относно определението "груб отбор" - на коментатора на мача, както и на всички фенове, които продължават да твърдят че Моряците са груб отбор, мога спокойно да им тегля една звучна и дълга ***ка майна. Да си гледат скъпоценните акционери и да им се радват на елегантната игра.

Грийн, имаш ли статистика на фаловете в мачовете на Моряците ? Ясно е, че ЦСКА "спечели" тази борба в последния мач, но съм сигурен че положението беше същото и срещу другите "технични" отбори от 7-цата.

то не е само този мит , другия голям мит им е терена със сигурност не е по добър от нашия , но какво да чакаш от фенЮве , които Томов ги води за носа !
ex Popeye

Върни се в “Черно море”