morqche написа:ehh написа:Няма какво да се сърдят феновете на Черно море. Базата им е много под трагичната за елитна дивизия.Тук се играе нещо средно между ръгби и ММА, все едно съм се бил с Кубрат
Колкото и смешно, толкова и е истина това. Просто не знам, как се дава лиценз на този отбор. Нека веднъж за винаги да се говори с шефовете им и ако искат да поддържат професионален футбол, поне малко средства да вложат. Ако не - без лиценз и надолу в групите. Но това е просто абсурд, което виждаме.
Такава база на отбор от първа дивизия на някой шампионат сигурно можеш да видиш само в някоя от бившите соц държави, завършващи на -стан или някъде из Африка.
Аве умнико, за нелицензиран стадион значи трябва да се вземе и лиценза на отбора ли? Какви долни дивизии та гонят? Ще вземат лиценза на ТИЧА и ще играем я в Каварна или Разград. Не се излагай така, явно разбираш от футбол, колкото аз от политика.
Заради такива "умни" изказвания гледаме абсурди в нашия футбол вече толкова години и не мърдаме кой знае колко