Локо Сф - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Инженера

Re: Локо Сф - Черно море

Мнениеот Инженера » 12 дек 2013 10:20

niki_6tangata написа:
Инженера написа:ХА-ХА, г-н Генов, аз казах ли ти че си един пловдивски физкулутрник изгонен с шутове от Рудозем, как гледаше като на*ран, когато се прегръщах с Карамаджуков, който ти би шута в Рудозем ХА-ХА. Пловдивски боклук, ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?Хайде сега с костюмчето обратно в Пловдив, ако искаш си вземи чудните пловдивски боклуци Петър Денчев, Йотов и другия боклук Росен Колев да ти правят компания!

Чудно ми е кой уважава такива като тебе като ти нямаш грам възпитание. Прекаляваш с оценките и епитетите. Открил големите звезди на българския футбол Сашо и Димов хахах. Е кой като тебе? Росен не е в отбора, както и другите момчета. Спри да ги споменаваш и се успокой малко.

С нищо не съм прекалил, аз съм ги казал отдавна тези неща,, а кой съм открил и кой не, те си знаят и са ми благодарни!Имам само една молба - да се разграничаваме от феновете на синия милицонерски отбор и да не се държим като типични ченгета, нека си имаме уважението и да не се нахвърляме така свирепо един върху друг, аз коментирам само футболните качества на треньори и футболисти, не съм си позволил досега да влизам в конфронтация с някого от вас и така грозно да го нападам с обиди, имам възпитание все пак и не ми позволява това, аз съм и възрастен човек, нервната ми система вече е слаба, съобразявайте се, че не мога като вас да издържам на нервно напрежение!Относно Шабленското говедо мога да кажа много неща, които вие не знаете, ще кажа едно нещо обаче - той не ме послуша за слънчогледите, негова си работа, толкова му стига и акъла, сега съжелявам определено, че го доведох в Черно Море, вместо да пасе крави на село!

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 12 дек 2013 12:06

Сега - преки впечатления от мача: ТРЯБВА да си ОПРАВИМ (....) СТАДИОН!!! На терена на Локомотив седяхме МНОГО по-добре, отколкото на нашето игрищенце. Може би по време на Велизар или на Генов размерите на Тича да са били чудесни за игра, но сега, с Гонзо и футболисти като Жоро Илиев, ДаниГ, Еденилсон, Окоро, Райков, Коконов, Бакари (първите с виждане за играта и много добри пасове и "на крак", и в коридор ,и най-вече в празно пространство (треньора ми по баскетбол ни набиваше у тиквите, че топката е по-бърза от човека :-) ), вторите достатъчно бързи и понякога технични, за да се възползват от пасовете), просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да играем на хубав и нормален като размери терен!!! Ако щат собствениците да слагат седалки, тоалетни, лафки и т.н. - гледал съм много мачове на бетона или да 2-3 гредички, но ако искат да направят нещо - просто да увеличат като за начало максимално терена - мисля, че във всяка посока има по 2-3 метра. Качеството на тревната ни настилка, като се изключат локвите в оня дъжд, не е по-лошо от това на доста от останалите стадиони. Обратно на някакви неясно от къде идващи всеобщи мнения аз мисля, че колкото е по-хубав терена - толкова по-добре ще играем в този състав. От този ни състав само Сашо и Паланков са по-... твърди да ги наречем :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 дек 2013 14:18

МОжем да свършим на всяка позиция от 3-7 място.
Всичко зависи от нас и от пролетните ни игри разликите са 3-4 то4ки за 4-5 места..

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 дек 2013 15:56

Ако вземем през зимната пауза класни поне 2 попълнения - нападател и дясно крило... а и както се очертава още един централен защитник и бек на поне поносимо ниво А група...мисля, че няма да завършим 7-ми. Даже ми се иска да помечтая, че можем да се намърдаме в четворката :geek: И веднага се аргументирам. Имаме много стабилна защита, като леко куцаме с десния бек понякога. Притежаваме и може би най-добрата халфова линия като цяло. Имаме колебания в предни позиции, но ако, както казах се подсилим с правилните хора.. ще мачкаме. То и сега играем стабилно, вече със самочувствие и сме хуни у дома, а започваме да надигаме глава и навън. Гонзо предаде хъса и амбициите си на момчетата, личи си вече и отборния дух. Само със защита и раздаване спечелихме точки навън от ЦСКА, Левски, Лудогорец, Берое. За у дома не говоря въобще. Ако стегнем атакуващия вал и направим добра зимна подготовка, Гонзо успее да предаде и наложи още по-добре идеите си и имайки в предвид, че вече от доста време традиционно играем много по-успешно напролет... виждам "мечтата" - класиране в четворката напълно достижима!!! Дали не се размечтах прекалено разюздано?! :lol: Мечтите поне са безплатни! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”