niki_6tangata написа:Инженера написа:ХА-ХА, г-н Генов, аз казах ли ти че си един пловдивски физкулутрник изгонен с шутове от Рудозем, как гледаше като на*ран, когато се прегръщах с Карамаджуков, който ти би шута в Рудозем ХА-ХА. Пловдивски боклук, ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?Хайде сега с костюмчето обратно в Пловдив, ако искаш си вземи чудните пловдивски боклуци Петър Денчев, Йотов и другия боклук Росен Колев да ти правят компания!
Чудно ми е кой уважава такива като тебе като ти нямаш грам възпитание. Прекаляваш с оценките и епитетите. Открил големите звезди на българския футбол Сашо и Димов хахах. Е кой като тебе? Росен не е в отбора, както и другите момчета. Спри да ги споменаваш и се успокой малко.
С нищо не съм прекалил, аз съм ги казал отдавна тези неща,, а кой съм открил и кой не, те си знаят и са ми благодарни!Имам само една молба - да се разграничаваме от феновете на синия милицонерски отбор и да не се държим като типични ченгета, нека си имаме уважението и да не се нахвърляме така свирепо един върху друг, аз коментирам само футболните качества на треньори и футболисти, не съм си позволил досега да влизам в конфронтация с някого от вас и така грозно да го нападам с обиди, имам възпитание все пак и не ми позволява това, аз съм и възрастен човек, нервната ми система вече е слаба, съобразявайте се, че не мога като вас да издържам на нервно напрежение!Относно Шабленското говедо мога да кажа много неща, които вие не знаете, ще кажа едно нещо обаче - той не ме послуша за слънчогледите, негова си работа, толкова му стига и акъла, сега съжелявам определено, че го доведох в Черно Море, вместо да пасе крави на село!