Велизар вън,искаме Кольо и.. ???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Велизар вън,искаме Кольо и.. ???

Мнениеот Alexandrov93 » 31 окт 2009 11:02

По форумите само това пишете,а защо на мача със Славия например не го казвахте?Виждате играта е супер скучна,ние нямаме голово положение 2 мача,знаете какво беше при Кольо,до 5тата минута имахме минимум 1 голово положение,имахме тактика,а сега?При Кольо само вижте мачовете със Сливен и Ботев.Айде Ботев не е мерило,но все пак 3-0,Черноморец едвам ни би и какво?Черноморец са доста добър отбор.Хайде вместо да пишите по форумите,тези които наистина го искат и милеят за отбора с Локото във Варна,да викат за оставката на Велизар и за връщането на Кольо.Всички знаем какво беше при Кольо и какво е при Велизар ;) А ако Велизар е треньор до края на полусезона максимум 2точки да вземем,помнете ми думата ;) Неможе треньор,който никога не е бил треньор на отбор с класата и амбицийте на Черно Море да ни води,след като ние искаме минимум 3то място.

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Re: Велизар вън,искаме Кольо и.. ???

Мнениеот ticha.ultras » 31 окт 2009 11:45

Баце, не че нещо ама се съмнявам да върнат Кольо... :? Само знам че по-лош вариянт от Попов е само Мърито, ама него скоро няма да го освободят! Пък иначе Стойчо звучеше супер, треньор с амбиции каквито ЧМ трябва да има, а не някав помощник и да не знаем за какво се борим :!:

cmmiemania
Контакти:

Мнениеот cmmiemania » 31 окт 2009 11:46

Ти болен ли си ? Млад си - не стой под козирката, а ела да викаш ЗА отбора.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 31 окт 2009 13:17

cmmiemania написа:Ти болен ли си ? Млад си - не стой под козирката, а ела да викаш ЗА отбора.

Аз съм в агитката ;) Става въпрос,когато играта вървеше,но се случваше да направим една грешка на 20 мача,веднага се викаше ОСТАВКА,а сега когато правим 5 грешки на 5 мача и играта е меко казано безобразна,никой не си отваря устата и защо?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 окт 2009 16:47

Как Велизар не видя,че Мишо за цял мач един точен пас нямаше и всички топки загуби!Че, Здравко Лазаров излиза на терена да потичва за здраве! Очаквах и двамата да бъдат сменени на полувремето.Защо не играят Маркес и Адемар? Маркес наистина направи един слаб мач със Спортист,но се представя добре-умее да се включва на скорост по крилото и винаги центрира точно.Дори при сегашната трагедия може спокойно да пуска Какалов титуляр-при положение,че последните мачове отправяме максимум по 1-2 точни удара към вратата.Какалов,ако не друго поне умее да се пласира и има нюх към гола. :idea:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 31 окт 2009 17:07

Какалов,ако не друго поне умее да се пласира и има нюх към гола.

Тоя Какалов да вземе да се спре да вкарва,че може да се намесим в борбата за титлата. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 31 окт 2009 18:35

more написа:

Тоя Какалов да вземе да се спре да вкарва,че може да се намесим в борбата за титлата. ;)

ми Какалов не вкарва щото не играе!Не вкарваше много,но може да е полезен при сегашното положение.Не мислиш ли? :?:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 31 окт 2009 19:24

зелено-бяло написа:
more написа:

ми Какалов не вкарва щото не играе!Не вкарваше много,но може да е полезен при сегашното положение.Не мислиш ли? :?:

С изключение на два негови гола,играта му леко казано беше трагична поне аз така я виждах.Да ли ще помогне сега?Не знам.Както казват "няма невъзможни неща".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 окт 2009 20:03

Полезен като в Стара Загора и на Лаута ли?Дето от 5 100% голови положения 3 пъти изкара в тъч :?: .Айде моля ви се :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 01 ное 2009 11:06

И специалния да дойде на Тича,нищо няма да се промени.Трябва пълна промяна:нови футболисти,нова идея за школата както направиха Черноморец и виждаме резултатите.

Върни се в “Черно море”