Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Пирин - Черно море (Петък, 14:30ч)

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2009 16:41

Sagittarius написа:Решава разбира се.Забива ги на пейката и толкоз,това поне може да направи,но не го прави.

Кого е забил на пейката?? Да не би да разполагаме с Меси и Кристииано Роналдо на пейката???
Стига глупости...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:45

Може да нямаме Меси,но да маха всички дъртаци,да ги държи извън групата всички негри и толкова.Да пуска юноши покрай останалите 4-5 сносни играчи.Тъй или иначе падаме,поне да не гледам противните дърти к*рви как си влачат гъзовете по терена,поне да не ни е яд толкова.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 окт 2009 16:50

За това съм съгласен, ама как да пуска юноши като 90 и 91 набор са пълни издънки.....
в 92 има няколко добри момчета, ама като цяло и юношите ни са едни.....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2009 16:51

Треньорът ви, си подаде оставката
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 окт 2009 16:57

Няма значение какви са.Примерно Капитанов е страхотен талант,Михалев също-17 годишни.Трифонов и Ангел Георгиев(19 г)са добри играчи.За да играят тези три момчета от техните постове трябва да се махнат - Лазаров З.,Борносузов/Мимито,Данито Георгиев!Е,толкова ли е трудно да разкара тея боклуци от отбора?Да пуска тези момчета бе,да запази защитата и Пиргов,Жоро Илиев,Миро Манолов,Тошко Колев,Дани Димов и Стънката(все пак е легенда) и толкова,всичко останало-метлата веднага.Като не дават пари ТИМ за нови-да попълва както казахме с юноши и от дубъла по-стари набори наши кадри.Поне няма да ни е яд като падаме,това ти казвам,поне ще губят моряци,а не дърти наемни нещастници-лапачи.Всичката тая сволоч-вън!Не Велизар,не,оставка на всичките тея некъдърници и да се вдигаме,че сме просто смешни
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 30 окт 2009 17:04

Хаидеее Вилизар слезе от коръба,сега да видим кви ще ги измислят наще спонсорчета...да им седна на лицето...НЕка сложат манафина ерджан тои ще ги учи на борба и изпалнителния д-ор тои пък на народна топка белким с ръце я вкарат даиба и топката даиба.

Върни се в “Черно море”