Какво ще ги правим идиотите под козирката

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Какво ще ги правим идиотите под козирката

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 22:16

зелено-бяло написа:
зеления написа:
зелено-бяло написа:
Май нещо са много бръмбарите в главата ти (извинявай). Вярно е, че има и такива комплексари, който са меко казано вредни за отбора. Аз самия съм им правил не веднъж забележка, но да слагаш всички под един знаменател е (отново) меко казано детинщини. По твоята логика аз тогава упреквам вас от т.н. "дейна агитка" за отношението ви към Алекс - най-големия футболист на Морето през последните поне 20 години! Виждаме в какво се е превърнал без него Черно море.

Значи бръмбарите ми са си точно!
Пиша за ЧАСТ от публиката!
А "пасивната " част си знае за себе си!

Всред феновете на Морето не може да има "пасивни".! Викащи, крякащи, аплодиращи и каквито си поискаш да, но в никакъв случай "пасивни".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 22:17

ogrizko написа:Как какво ще ги правим - феновете под козирката... под ножа :twisted:

Мога смело да го заявя, защото гледам мачовете от другата страна... ако седях и аз под козирката нямаше да съм толкова категоричен :mrgreen: :mrgreen:

Ех, и ти ли Бруте. :) :) :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 окт 2009 22:18

зелено-бяло написа:зеления
радвам се че има хора като теб,които не само не одобряват поведението на идиотите,но дори им го казват в очите.

О'кей! :oops:

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 26 окт 2009 23:28

Мечтаят си сегашните тренйори да не е разрушен Юрката. навремето си беше спокоино - и да ги псуват бяха далеко и си гледаха мача на спокоиствие :)

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 27 окт 2009 10:43

Всъщност феновете под Козирката са си ОК с изключение на около 25 изтрещели папардака-изрода като цяло на средна и над средна възраст, които просто трябва да бъдат учтиво "помолени" да си стоят на задника да си купят по един пакет семки ако ще им е по лесно така и да не си отварят много плювалниците по адрес на отбора.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2009 11:14

Moriak написа:Всъщност феновете под Козирката са си ОК с изключение на около 25 изтрещели папардака-изрода като цяло на средна и над средна възраст, които просто трябва да бъдат учтиво "помолени" да си стоят на задника да си купят по един пакет семки ако ще им е по лесно така и да не си отварят много плювалниците по адрес на отбора.

Ето едно точно мнение и конструктивно предложение. +1

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 окт 2009 11:49

Да сме коректни - говорим за 100-300 лумпени,като бройката варира в зависимост от мача и госта(нещо типично за селските публики,каквито са и те).Не знам дали са и моряци,може да са просто кибици,ей тъй да ходят да плюят.Такива селяни има на всеки стадион в България,всеки отбор има проблем с такива смешковци.Най-лошата черта на БГ футбола е наличието на такива отрепки по стадионите,на всеки стадион,във всеки град има такива....но честността изисква да го кажа - тези сополи,наш'те мижитурки са най,ама най-противните и тъпите.Освен да им се тегли един бой някой път не виждам изход друг :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 27 окт 2009 12:42

Момчета не се плюйте ,проблемите в клуба не зависят от нас и ние не можем да ги решим, а с оглед на предтавянето на отбора то се вижда ,че не е на новото ,което беше и за това почнаха да се нервят всичките. Според мен ще затъваме още повече ако не се вземат мерки през аимата.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 окт 2009 13:01

Sagittarius написа:Да сме коректни - говорим за 100-300 лумпени,като бройката варира в зависимост от мача и госта(нещо типично за селските публики,каквито са и те).Не знам дали са и моряци,може да са просто кибици,ей тъй да ходят да плюят.Такива селяни има на всеки стадион в България,всеки отбор има проблем с такива смешковци.Най-лошата черта на БГ футбола е наличието на такива отрепки по стадионите,на всеки стадион,във всеки град има такива....но честността изисква да го кажа - тези сополи,наш'те мижитурки са най,ама най-противните и тъпите.Освен да им се тегли един бой някой път не виждам изход друг :lol:

А бе няма лошо да ги набиете тези плювалници,заради които ни излезе име на всичките седящи под козирката.Само дето виждам един проблем.Бая хора трябва да се съберете ако искате да има ефект от боя.Да не стане така,вие да сте набитите.Това го казвам във връзка с това понеже зная кои са плювалниците и какво могат в боя.Така че съберете се не повечко хора,а по можещи.Това имам в предвид.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 30 окт 2009 14:38

Тая част от плюещите под козирката -са комплексари.мишки,дет в къщи не смеят да се обадят ,на работа също мачкат ги на всякаде .като карат кола сигорно се скъсват дас пусувят щото се чустват сигорни вътре .Те са подтиснати до болка -каде да изкарат тоя гняв ето затова плюят.Щот като се приберът в къщи терора почва отново.

Върни се в “Черно море”