Време е за селекция в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Време е за селекция в Черно море

Мнениеот chelseabg » 25 окт 2009 15:04

Varna1913 написа:
garfild8 написа:Ние тук добре си коментираме,но дали и Марин мисли като нас и дали ще вземе някой от изброените тук?Иначе ми идва идеята,ако Бардон си тръгне от Герена,дали няма да го прилапаме на Тича.Какво мислите за Бардон?Аз съм ЗА и с двете ръце.

Я аз мисли хубава идея, но възможна тя не е

И аз си мислих за Бардон,но не го написах нарочно-не мисля че ще дойде тука или ще го купим най малкото.На години е,но ще отиде в "чужбина" да изкара някой лев-я в Турция,Русия.Може ид а се върне в Франция,все едно.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 окт 2009 18:53

Това за срещата с Марин е добра идея.Не мисля че човека ще откаже една среща с феновете.А и като човек е пич,не някой надувко!Така че нищо не пречи да пробваме.Хем ще зададем лично някои от най-вълнуващите ни въпроси.С две ръце-ЗА!Само предварително да си направим списък с въпросите,не да се излагаме после. :oops:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 26 окт 2009 12:28

Младоци скачат на "старата пушка" Владо Манчев след мача с Миньор
Пон, 2009-10-26 11:53
Част от младите футболисти на ЦСКА са били на път да се сбият с един от ветераните в състава на "червените" Владимир Манчев след загубата от Миньор.

По този повод в сайта armeici1948.com привържениците на ЦСКА изразиха мнението си по повод неприятната случка.

Ето и текстът в електронното издание:

Една от най-срамните загуби в историята на ЦСКА стана факт. Паднахме от Миньор на "Армията" с 0:3. Жалко представяне на целия ни отбор. Болезнено е, че ни разочароват тези, на които възлагаме надежди - Караджов, Иванов, Бранеков. Младите са се самозабравили и след мача са си позволили да скочат на Владо Манчев в съблекалнята. Самочувствието, "Сексът и градът" явно са им в повече и не осъзнават колко е кратък обратният път от София до село.

Именно в едно китно село играем следващата седмица. ЛИТЕКС-ЦСКА. Възможност за отбора да покаже духа от Москва. Шанс и за момчетата да станат МЪЖЕ.

Ето един вариант за зимата, май ще го изгонят и него като Кривия, той сбърка още като не прие офертата на ТИМ преди 1 година, която беше доста по-изгодна от тази, която му предложиха там, но нали трябваше да се покаже като голям чорбар и реши да се върне

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 13:44

Лично аз ако трябва да говоря с Марин или Велизар.... ще е за това, което ме изнерви най-много предната година зимата. И това, което като цяло ме нерви. Искам да си водят подготовката в някоя спортна база извън България. Това не е нормална подготовка за мен да си я провеждаме в града.... смяната на атмосферата според мен въздейства благоприятно, концентрацията там ще е много по-голяма, няма семейство и приятели да ги разсейват.... знаят за какво са там и се надявам, че ще работят здраво, за да им е по-лесно в шампионата после, а не да печелят мачовете си половината на мускули и повечето време да издишат. Пък и там вероятно самите условия ще са по-добри. Така че и да не вземем никого, една качествена подготовка ще помогне много в играта ни пролетта. Пък дори и да вземем някого, ако пак направим някаква псевдо подготовка.... направо отсега отписвам първите 5 места :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 26 окт 2009 14:03

Аз също всяка пауза се възмущавам че нямаме никакви подготвителни лагери,но това което повече ме изнервя е липсата на контроли! Играем все с едни и същи второ и треторазредни отбори,как един път не организираха голям мач,вижте как един приятелски мач с Левски ни показа дори и малко върху какво да работим за евротурнирите, смятайте ако бяхме изиграли някоя контрола с европейски отбор колко повече щеше да ни е от полза!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 окт 2009 21:07

chelseabg написа:
ogrizko написа:Абе, чудех се.... да вземем да сменим схемата на 3-4-3 дали няма да е по-добре. Разполагаме Танко вляво, Домакинов в средата и Сашко вдясно. Вземаме още един дефанзивен до Дани Димов.. и един офанзивен до Жоро Илиев. Отпред мачкаме с Юруков вляво, Манолов вдясно... и Камбуров в средата да речем :roll:

И едно по добро крило ще ни направи криви.Това не е фифа все пак.

Виж, че днеска така играхме.... ако Велизар беше рискувал с 3-4-3 както казах, вместо да играе по-предпазливо 3-5-2, щяхме да бием днеска Славия с 2-3 гола :oops: Ама нищо, ще приложим схемата срещу Левски и ЦСКА и ще мачкаме 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 26 окт 2009 21:15

ogrizko написа:
chelseabg написа:
ogrizko написа:Абе, чудех се.... да вземем да сменим схемата на 3-4-3 дали няма да е по-добре. Разполагаме Танко вляво, Домакинов в средата и Сашко вдясно. Вземаме още един дефанзивен до Дани Димов.. и един офанзивен до Жоро Илиев. Отпред мачкаме с Юруков вляво, Манолов вдясно... и Камбуров в средата да речем :roll:

И едно по добро крило ще ни направи криви.Това не е фифа все пак.

Виж, че днеска така играхме.... ако Велизар беше рискувал с 3-4-3 както казах, вместо да играе по-предпазливо 3-5-2, щяхме да бием днеска Славия с 2-3 гола :oops: Ама нищо, ще приложим схемата срещу Левски и ЦСКА и ще мачкаме 8-)

Аз бих казал че ако се бяхме дръпнали ,щяхме да успокоим нещата да се отворят Славия и да им вкараме още 1..
Това са неща на изуст..това е само схема която се размива по време на мача..виж че ние нямаме халф освен Жоро който да мине 1/1 противник..трагедия.

Върни се в “Черно море”