Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черно море - Черноморец, 27 октомври 2013 (неделя), 14:00

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2013 21:09

Слаб мач. Един от най-слабите, които двата отбора са правили последно време. Ние нямаме вратар и това си е. Херо или е много упорит или е мазохист - не знам.
Като цяло вие бяхте отборът, който заслужаваше повече победата. Окастрени бяхме откъм играчи, но това не ни оправдава. Мишо Венков и срещуположния му защитата ни играч все едно наддаваха, кой ще греши повече. Като цяло обаче мачът го разделям с едно полувреме за вас и едно полувреме за нас, в което обаче не знаехме, какво да правим с топката. По едно време тази топка летеше повече във въздуха отколкото да се търкаля по терена. И двата отбора сложиха ботушите и те така...Без да се сърдите, но в Бургас стават по-яки мачове между двата тима. Днес беше тягостно за всеки един дръзнал да си загуби неделния следобед с футбол, еле пък за нас, които добавихме към загубата и 4-те часа пътуване в едната и другата посока. :P
За публиката:Бяхме предизвикани от една група ваши фенове. По-скоро бяха предизвикани ония фенове от нас, на които пишлетата им още растат де. Ние по-възрастните ги спряхме веднага. Неприятно обаче ни стана, когато в края на мача част от публиката ви под козирката скандира " Б - група". Подобни скандирания миналата година ние не си позволихме, когато в Бургас завършихме 3:3. Тогава вие имахте остра нужда от точки, както ние сега де. :P Иначе публиката ни е културна и без предизвикателство не обиждаме. Сред нея има ядро от зрели и разумни хора, които не допускат това. Косьо мегафона ни познава повечето. Другата неприятна ситуация беше, на излизане от стадиона, когато грозни подвиквания от двете страни потвърди максимата, че всяка круша си има опашка...Това обаче са незначителни неща и доброто отношение поне между нас пишещите в този форум трябва да си остане.
[offtopic]За колегата по-горе, който спомена нещо за асфалтираните улици и селянията...Вината не е в нас, а във вашите сегашни управници. Учил съм във ВНВМУ в края на 80-те и виждах огромната разлика в полза на Варна. Сега в днешно време отчитам огромното изоставане на същия този град спрямо Бургас...И не само в асфалтираните улици са разликите де... :P[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2013 22:14

Както казах,имаме страхотни централни защитници!Просто НАЙ-ДОБРИТЕ В А ГРУПА!Това е причината да печелим такива мачове,всичките корнери дето ни ги бият,центрирания,мелета - нашите момчета са като вълноломи,а и не само на втория етаж,но и долу са безмилостни.Не можем обаче само на защитата да се оповаваме.Колкото се може по-бързо трябва да се връща Капитана.В ситуация като днешната е ясно колко добра селекция направи Гонзо и колко прозорлив ход бе връщането на Дани Г.Без него не знам днес с какви ботуши щяхме да ритаме и да изнасяме топката(сещам се как беше при прическата с 3-4 дефанзивни халфа по едно време)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 28 окт 2013 04:40

Toчно така, в края на мача имаше викания ''Б'' група,,,само че ако си поне малко мъж ще кажеш как без да са предизвикани вашите ултраси само ръсеха обиди..така ще е по-коректно.
Съдейки (което е неточно разбира се)по вашата агитка по-добре да си замълча.....Просто се учудих, защото пак поне до този форум сте едни от най-културните .
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2013 11:59

HEATSEEKER написа:Toчно така, в края на мача имаше викания ''Б'' група,,,само че ако си поне малко мъж ще кажеш как без да са предизвикани вашите ултраси само ръсеха обиди*..така ще е по-коректно.
Съдейки (което е неточно разбира се)по вашата агитка по-добре да си замълча.....Просто се учудих, защото пак поне до този форум сте едни от най-културните .

Бях на мача, бях и сред онези, които спираха по-младите ни момчета...Както обаче писах и по-горе ( или в нашия форум - не помня ) - във всяко стадо си има мърша и всяка круша си има опашка. Аз/ние лоши чувства към вас нямаме и грам. Имаше едно скандиране от наша страна "зелени боклуци"...Е- не беше към вас де. Въпреки, че и тези скандирания не ни прилягат.
ПС: Иначе не съм малко мъж - много мъж съм. :P Уважавам се достатъчно, уважавам и околните не по-малко от себе си... и никога не бих накърнил противниковия фен или отбор. В нашия подфорум повечето сме зрели и реализирани хора около, на и малко над 40-те. Имаме традицията и желанието, когато чужди агитки ни гостуват в Бургас да споделяме мача и настроенията си с тях...Минало - свършено, но откъслечни обиждания и подвиквания от двете страни ги персонализирам по-скоро, като израз на низки страсти и липса на култура в обиждащите, но е не и, като разрив в отношенията между феновете на два морски отбора.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 окт 2013 12:20

ntodorov написа:
HEATSEEKER написа:Toчно така, в края на мача имаше викания ''Б'' група,,,само че ако си поне малко мъж ще кажеш как без да са предизвикани вашите ултраси само ръсеха обиди*..така ще е по-коректно.

Бях на мача, бях и сред онези, които спираха по-младите ни момчета...Както обаче писах и по-горе ( или в нашия форум - не помня ) - във всяко стадо си има мърша и всяка круша си има опашка. Аз/ние лоши чувства към вас нямаме и грам. Имаше едно скандиране от наша страна "зелени боклуци"...Е- не беше към вас де. Въпреки, че и тези скандирания не ни прилягат.
ПС: Иначе не съм малко мъж - много мъж съм. :P Уважавам се достатъчно, уважавам и околните не по-малко от себе си... и никога не бих накърнил противниковия фен или отбор. В нашия подфорум повечето сме зрели и реализирани хора около, на и малко над 40-те. Имаме традицията и желанието, когато чужди агитки ни гостуват в Бургас да споделяме мача и настроенията си с тях...Минало - свършено, но откъслечни обиждания и подвиквания от двете страни ги персонализирам по-скоро, като израз на низки страсти и липса на култура в обиждащите, но е не и, като разрив в отношенията между феновете на два морски отбора.

Прав си ! Успех в следващите мачове !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 28 окт 2013 13:09

Ужасно слаб и грозен мач. Опита и желанието на нашите си казаха думата. Реално в игрови план сме във спад и трябва да се вземат мерки. Ще ме извиняват феновете на Черноморец, но бяха най- слабия отбор гостувал този сезон във Варна. Според мен ние пък направихме най- слабия си мач. Някой пита за "гола дето вкарали Черноморец". Първо съдията вдигна засада ( дали е имало или не- не съм гледал запис и не мога да взема отношение). И второ- след удара топката излезе в аут, а не влезе във вратата. С тази игра Черноморец е уверено изпадащ, а на нас ни предстоят четири мача, в които ще се види кой път ще хващаме.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2013 14:30

Vladislav написа:Ужасно слаб и грозен мач. Опита и желанието на нашите си казаха думата. Реално в игрови план сме във спад и трябва да се вземат мерки. Ще ме извиняват феновете на Черноморец, но бяха най- слабия отбор гостувал този сезон във Варна. Според мен ние пък направихме най- слабия си мач. Някой пита за "гола дето вкарали Черноморец". Първо съдията вдигна засада ( дали е имало или не- не съм гледал запис и не мога да взема отношение). И второ- след удара топката излезе в аут, а не влезе във вратата. С тази игра Черноморец е уверено изпадащ, а на нас ни предстоят четири мача, в които ще се види кой път ще хващаме.

Приемам мнението ти. Наистина бяхме много слабички в този мач. Неузнаваемо слаби дори. И наистина се надявам и на вас да ви е бил най-слабия мач, защото лично аз очаквах много повече и от двата отбора.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 28 окт 2013 22:35

Няма да обсъждам мача.Доволен съм от трите точки и от играта на Бакари.Искам да дам някои пояснения,от моя гледна точка на напрежението възникнало по трибуните.Аз седя под козирката,там където започнаха скандиранията "Б" група!!!Нашата трибуна(зад треньорската пейка на Черно море) е доста тежичка.Няма футболист или треньор на противников отбор,който да е минал по пистата и да не е бил обилно нахранен.Не ми се иска да разказвам,какво са чули страничните и четвъртите съдии в почти всички домакински мачове.Изключения се правят много,ама много рядко,обикновено за наши бивши треньори и футболисти.Само за тези,които са го заслужили.И тази не особено дружелюбна публика посрещна с бурни аплодисменти Херо-треньора на гостуващия отбор.Показахме уважение и респект,към талантливия специалист и поддръжка към човека Димитър Димитров.Тези бургазлии,които бяха на мача ще го потвърдят.Настроението се обърна,когато на почивката Херо тръгна да врънка съдията.И сега се връщам на дългото си предисловие....Че нашата публика,освен своите уважава и достойните.Каква работа имаше треньора на гостите със съдиите.Е мисля,че няма стадион по света,където това действие ще се приеме спокойно!Даже в добрата стара Англия!Аз не съм скандирал "Б" група,защото много харесвам Бургас,както и всички градове по морето.Мисля,че сме с еднакъв манталитет и от друго тесто,различно от долната шопска боза.По никакъв начин не бих пожелал на отбор от съседен град изпадане от групата.Най-малко за това,че ми е супер удобно,да ходя на мачове от "А" група на кратки разстояния.Просто опитах да обясня,какво според мен предизвика скандиранията.Желая успех на Черноморец!Здраве и щастие на Херо!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 29 окт 2013 06:51

100% заставам зад КироВарна (в добрия смисъл :) )!!! Херо бе посрещнат с аплодисменти, но поведението му след края на първото полувреме отприщи негативизма. Плюс някои нелицеприятни скандирания от сектора на гостите. Скандиранията "Б група" бяха след края на мача. И аз не искам "акулите" да изпаднат - емоционално съм свързан много силно с Бургас, пожелавам им успех!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”