Просто след минало годишното 3 място смятахме, че тази година ще се борим за нещо повече.
Не знам защо така сте смятали, в официални изявления лятото се каза че целите пред отбора са ако може да не се отстъпва от миналогодишните позиции, пък ако може повече няма да се откажем,.. Цели се дават, което е добре, цели се преследват, но всеки отбор има цели, така че не винаги се изпълняват и в това не е края на света. Кои и защо така сте сметнали не знам, обективно погледнато има 6 равностойни отбора и нищо не е ясно, може и да сме 6 накрая.
На мен ми направи впечатление на тази среща, че Велизар например на няколко пъти каза, че все още следва началния план и иска да навакса, макар че феновете му казахме "не е важно дали ще сме 3 или 6 важно е да се играе мъжки, със сърце и желание, никой не може да бие постоянно, не сме били 90 и повече години все в тройката, че да драматизираме сега ако не сме там", той отговори на няколко пъти "не, аз искам да гоним максимум точки, за да атакуваме напред на пролет".
Казахме му и че в публиката около скамейките има доста мрънкала ама той май си го знаеше това