Среща между фенове и футболисти, 21.10.09

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Среща между фенове и футболисти, 21.10.09

Мнениеот зеления » 23 окт 2009 13:56

Varna1913 написа:Глупости без Кривия играхме най-добрия си футбол - в Щутгарт и срещу плебса, просо всяка година почваме трудно първенството, с Кривия падахме и от Беласица, така че очаквам да има подем в отбора от мача със Славия и на пролет да сме в същата форма каквато бяхме миналата

Абе човек, то първнството 1/3 свърши бе.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 23 окт 2009 14:06

зеления написа:
Varna1913 написа:Глупости без Кривия играхме най-добрия си футбол - в Щутгарт и срещу плебса, просо всяка година почваме трудно първенството, с Кривия падахме и от Беласица, така че очаквам да има подем в отбора от мача със Славия и на пролет да сме в същата форма каквато бяхме миналата

Миналата година по същото време пак ли така каза, бяхме на почти същото място с толкова точки, ти ако може в първия кръг ако паднем ще кажеш 1/10 завършило и край изпаднахе :mrgreen: вече се чудите какво да измислите,на някой от вас като зеления накрая на сезона ще им търся старите мнения, на подпис ще си ги сложа :lol: стегнете се малко, нищо лично, просто не се превземайте толкова, няма да изпаднем ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 окт 2009 14:22

Varna1913 написа:
зеления написа:

Миналата година по същото време пак ли така каза, бяхме на почти същото място с толкова точки, ти ако може в първия кръг ако паднем ще кажеш 1/10 завършило и край изпаднахе :mrgreen: вече се чудите какво да измислите,на някой от вас като зеления накрая на сезона ще им търся старите мнения, на подпис ще си ги сложа :lol: стегнете се малко, нищо лично, просто не се превземайте толкова, няма да изпаднем ;)

Чакай малко. Кой ти говори за изпадане? Просто след минало годишното 3 място смятахме, че тази година ще се борим за нещо повече. Каквото и да говориш миналия сезон имахме в редиците си Кривия и Юруков. Не забравяй колко мача тогава спечелихме в продълженията. Това си беше чист късмет. Късмета не продължава вечно. Трябва и качествена игра.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 23 окт 2009 14:24

Абе я ни вижте-въртим,сучим ,говорим, теми пускаме и накрая кво- пак всичко около Кривия се върти!

Въртите и го сучите вие Зеления и ti4afen.Вие не разбрахте ли,че той вече не е част от Черно море само хленчете за него.Кривия не е Черно море.Понякога трябват не само футболни качества,а и акъл.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 23 окт 2009 15:02

Просто след минало годишното 3 място смятахме, че тази година ще се борим за нещо повече.

Не знам защо така сте смятали, в официални изявления лятото се каза че целите пред отбора са ако може да не се отстъпва от миналогодишните позиции, пък ако може повече няма да се откажем,.. Цели се дават, което е добре, цели се преследват, но всеки отбор има цели, така че не винаги се изпълняват и в това не е края на света. Кои и защо така сте сметнали не знам, обективно погледнато има 6 равностойни отбора и нищо не е ясно, може и да сме 6 накрая.

На мен ми направи впечатление на тази среща, че Велизар например на няколко пъти каза, че все още следва началния план и иска да навакса, макар че феновете му казахме "не е важно дали ще сме 3 или 6 важно е да се играе мъжки, със сърце и желание, никой не може да бие постоянно, не сме били 90 и повече години все в тройката, че да драматизираме сега ако не сме там", той отговори на няколко пъти "не, аз искам да гоним максимум точки, за да атакуваме напред на пролет".

Казахме му и че в публиката около скамейките има доста мрънкала ама той май си го знаеше това :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 23 окт 2009 20:50

Абсолютно прав е Велизар Попов.Ако ние не подкрепяме отбора кой тогава?Това е фандък към вечно недоволните хленчещи типове,те си знаят кои са,дето пречат от години за нормалната работа на всички треньори и футболисти.Колкото до ТИМ - не съм чувал някога да е имало забавени заплати.Абдикация-смях.Фантазии.Сякаш сте забравили как Марин Митев търчеше да прегръща Кольо Спасов и се радва като дете,като всеки един друг фен на всяка наша победа?Марин Митев е повече фен на Морето от много други,например вечно недовлните :mrgreen: .Просто приемете кризата и толкова.Нищо особено не става,просто криза,криза на поколенията,криза на растежа.Кривия не е Черно Море,но беше абсолютния водач.Прибавете и Данчо Юруков плюс супер посредствената селекция лятото - ето го отговора.Аз лично за себе си съм отписал класиранията тази година.Сигурен съм,че ако бъдат оставени да играят освободено(плюс селекция зимата) и евентуално добър развой на Купата(да сме в турнира и на пролет) то можем пак да празнуваме туй-онуй май месец....и даже да се окаже по-голям триумфа ни от миналогодишния.

ПС:Не помня да сме имали сезон в който да не сме правили супер слаба есен и страхотна пролет после.Традиция :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 окт 2009 21:00

Стрелец,след послеписа си,не слагай този емотикон :) Това наистина е традиция,отколко време помня Морето,си е все така.
Само Черно море.

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 23 окт 2009 22:00

Затова ,нека подкрепим одбора мощно в понеделник и им дадем време и спокоиствие без да ги панираме,нека се докажат.

Върни се в “Черно море”